Megérkezett a Fidesz válasza Kalmán Olga tájékoztatójára.

DK: 48%-os az áremelkedés – Fidesz: GyurcsányOrbán Viktor/Facebook

Ha Gyurcsányékon múlna, a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének – reagált a nagyobbik kormánypárt Kálmán Olga (DK) csütörtöki sajtótájékoztatójára, amelyen az ellenzéki politikus arról beszélt, novemberben 48 százalékkal kellett többet fizetni ugyanazért a néhány élelmiszerért egy budapesti boltban, mint májusban.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az élelmiszerek ára azért emelkedik,

mert a Gyurcsányék által oly szolgaian támogatott brüsszeli szankciók miatt egész Európában elszabadultak az energiaárak és az infláció.

"Ha Gyurcsányékon múlna, akkor a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének" – jegyezték meg, hozzátéve: "a guruló dollárokért cserébe a baloldal ugyanis eladta a lelkét idegen hatalmaknak és leszerződött az energiaszankciók támogatása mellett akkor is, ha azok árát a magyar emberek fizetik meg".

A dollárbaloldal nem szavazta meg sem a rezsicsökkentést, sem az árstopokat, ellenben simán elzárná a magyarok előtt a gázt, az áramot és az üzemanyagot

– olvasható a Fidesz közleményében.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Gazella: ez nekem köszönhető ... az én fejemben pattant ki a szikra, hogy a 2. fordulóban meg kell szívatni miss röfit :D
rohács1926
@sgl: ma 18.41
Gratulálok a linkedhez, sok mindent megmutat.
Gyurcsánnyal kapcsolatban a következőket; valóban nem elég kemény és talán még nagyobb baj, hogy nem fogalmaz elég egyértelműen ahhoz, hogy a hatalom által lebutított húgyagyúak is értsék. Azzal együtt ne ess át a paci túloldalára, mert a mozgástere korlátozott. Persze ha tudsz jobbat, mondjad.
Profi
Bizony,valóban az emberek fizetik az energia árát,mégpedig a nyolcszoros át annak, mint amibe kerül
sgl
nepszava.hu/3177363_budapest-korrupcio-jelentestervezet-2022
"Nincs kit felelősségre vonni
A már lezárt büntetőeljárásokra figyelemmel a bizottság nem tesz javaslatot büntetőfeljelentésre, újabb polgári jogi, illetve fegyelmi eljárások indítására. Akikkel kapcsolatban ez felvetődhet „már nem tartoznak a fővárosi önkormányzat, illetve gazdasági társaságai állományába”
... hát bazz+ ez a félő hogy a fidesz bukta után ugyanez lesz mint a fideszbukta után Bp-en. Fideszbukta nem bukta hanem diadalmenet!
94-ben 2002-ben 2006-ban is minden aljas gazemberség, kiderült bűntett megtorlatlan maradt, szemet hunyt ez a szemét ellenzék mikor hatalmon voltak, és csodálkoznak ha hatalomra kerül a fidesz egyre jobban vérszemet kapott?
Balfasz ellenzék aljas fidesz ez megy 32 éve. Nekem azért xar mert ez a rohadék politikusi csürhe nem a néppel hanem saját magával fogalolkozik mennyit tud lopni, hogyan maradjon hatalmon.
Esküjüket soha senki nem kéri számon.
------

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.