Megérkezett a Fidesz válasza Kalmán Olga tájékoztatójára.

DK: 48%-os az áremelkedés – Fidesz: GyurcsányOrbán Viktor/Facebook

Ha Gyurcsányékon múlna, a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének – reagált a nagyobbik kormánypárt Kálmán Olga (DK) csütörtöki sajtótájékoztatójára, amelyen az ellenzéki politikus arról beszélt, novemberben 48 százalékkal kellett többet fizetni ugyanazért a néhány élelmiszerért egy budapesti boltban, mint májusban.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az élelmiszerek ára azért emelkedik,

mert a Gyurcsányék által oly szolgaian támogatott brüsszeli szankciók miatt egész Európában elszabadultak az energiaárak és az infláció.

"Ha Gyurcsányékon múlna, akkor a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének" – jegyezték meg, hozzátéve: "a guruló dollárokért cserébe a baloldal ugyanis eladta a lelkét idegen hatalmaknak és leszerződött az energiaszankciók támogatása mellett akkor is, ha azok árát a magyar emberek fizetik meg".

A dollárbaloldal nem szavazta meg sem a rezsicsökkentést, sem az árstopokat, ellenben simán elzárná a magyarok előtt a gázt, az áramot és az üzemanyagot

– olvasható a Fidesz közleményében.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
@sgl: nem kussol!
Teszik a dolgukat.
Ja az ellenzéknek nem adnak szót a parlamentben.
De Gyurcsány vissza szól.
Igen ellenzéki ellenes vagy.
Gazella
@sgl: még valami.. Az ellenzék együtt soha nem fog őssze állni újra! Ezt viszont a geci markzaynak köszönhető.
drrotf
Ez a FIDESZ nem hall, nincs füle a felvetett kérdésekre.Ha most Gyurcsány miatt 48%-os az áremelkedés amikor ez az Ó.V már 12 éve kétharmaddal kormányoz, akkor mennyi lenne ha tényleg lenne valami köze GY.F. -nek a gazadaság működéséhez.Még azt sem mondhatom most hogy az ország rossz helyzetéért minden fideszes képviselő a felelős, mert lassan két éve a háborús veszélyhelyzet miatt Ó.Vé. rendeletileg kormányoz, és nem akarja a rossz helyzetünkért, azt áremelkedésért amely nem csak a Holdról látszik, hanem itt Magyarországon is érzékelhet minden ember, a felelősséget vállalni!Orbánnak aki jogvégzett ember, bár ezt néha kétségbe kell vonni, tudnia kell hogy a jog és hatáskörökkel a felelősség is együtt jár, s ezt nem dobhatja le azzal hogy mindig olyanokat jelöl meg felelősként akik a hatalom gyakorlásának a közelébe sem kerültek.Van más ember , sőt sok olyan ember van aki jogászként él és dolgozik, ezeket az embereket OVé semmitmondó szövege nem téveszti meg, mert tudják, hogy mit mond a jog és mit mond az erkölcs!
tothjani
" A fasiszta vezér részben állandó ellenségképpel és fenyegetettséggel, másrészt pozitív énképpel fanatizálja a tábort. A felsőbbrendűség a fasiszta államban a “nemzet” mítoszában ölt testet. A nép minden nehézséget elfogad a vezértől, mert a bajaikra hihető okot talál, ami mindig valaki másban testesül meg. Ez a tömegtámogatás alapja."
orsos vendel
TAKARODJ orsos, az orszagbol mig tudsz !!!
Nessy
Szegénységi bizonyítvány a fideszre nézve, hogy 13 évi kormányzás után semmi más érvük nincs semmire, amit elszúrtak, mint Gyurcsány, Brüsszel! Ha a randevún "csütörtököt" mond valamelyik, annak is Gyurcsány az oka??
rohács1926
@sgl: ma 18.41
Gratulálok a linkedhez, sok mindent megmutat.
Gyurcsánnyal kapcsolatban a következőket; valóban nem elég kemény és talán még nagyobb baj, hogy nem fogalmaz elég egyértelműen ahhoz, hogy a hatalom által lebutított húgyagyúak is értsék. Azzal együtt ne ess át a paci túloldalára, mert a mozgástere korlátozott. Persze ha tudsz jobbat, mondjad.
Profi
Bizony,valóban az emberek fizetik az energia árát,mégpedig a nyolcszoros át annak, mint amibe kerül

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.