Már felmérést is készítettek, hogy ki milyen demonstrációt támogatna.

Tiltakozó akciót tervez az orvosi kamaraMTI/Balogh Zoltán

A Népszava birtokába került dokumentumból kiderül: a Magyar Orvosi Kamara belső terjesztésű kérdőívben méri fel, hogy milyen tiltakozó akciót támogatna az orvostársadalom.

A MOK azért keresi a megfelelő demonstrációs eszközt, mert sérelmezi, hogy az egészségügyi törvény módosításáról szóló parlamenti vitában nem vették figyelembe a szakmai javaslatait – összegez a hirklikk.hu.

A választási lehetőségek között felmerült a rendkívüli küldöttgyűlés, az önként vállalt túlmunka felmondása, illetve a felmondások letétbe helyezése.

Az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága csütörtökön tárgyalta az egészségügy átalakítását célzó csomagot. Ez volt az utolsó lehetőség arra, hogy a MOK által kért módosításokkal egészüljön ki a kormányzati javaslat. Bár Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár ezt megelőzően a népjóléti bizottság keddi ülésén azt ígérte: az orvosi kamara módosító javaslatai közül néhányat be fognak építeni a végleges törvénybe, mert erre ott lesz alkalom, ez elmaradt.

Forrás: hitklikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Ki kell rúgni a méltatlankodókat a g3cibe! A tanároknál is bevált.
Jaa..nem :)
Nessy
@Baker: Ne adj tippeket, mert amilyen fenemód ért ehhez is Pintér, képes megtenni! Akkor aztán nem kell bezárni kórházakat, bezárnak maguktól. És az ellátást papíron össze lehet vonni megyénként egy kórházba, csak éppen dolgozók nem lesznek. Fegyveres kiskatonákat is oda lehet vezényelni legalább vigyáznak a jó öreg fehér kórházi ágyakra, meg a kopott matracokra!
justhpeter
Az iskolai ls az egészségügyi dolgozó nem elégségesek a gengszterváltáshoz, de ha a mozdony már fel lesz töltve szénnal és vízzel, sokan akarnak majd utazni.
Jozefina
Az orvosi kamarának nem töketlenkednie kellene, hanem beállni a diákok, pedagógusok mellé!!! Egy a cél!!!
nyugatifeny.hu/2022/12/01/friss-kokemeny-fellepesre-keszulnek-az-orvosok-az-orban-kormany-ellen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.