Hadházy Ákos nem rest előszedni egy-egy pillanatot a múltból, ami most különösen kellemetlen lehet. 

Újabb ellentmondáson kapták Orbánt – Itt egy téma, amiről régen egészen másként vélekedettOrbán Viktor/Facebook

2004-ben még tudta, hogyan kellene segíteni valóban a drága üzemanyagon úgy, hogy ne alakuljon ki a sötét kommunista országokra jellemző hiány. Csak mostmár tudja, hogy adócsökkentés esetén ugyan olcsóbb lenne a benzin és lehetne kapni is, viszont lehet, hogy akkor nem maradna pénz a felcsúti jégpályára, és ami még szörnyűbb, az embereket hülyítő propagandára sem

– írja legújabb posztjában a független politikus. Hadházy egy montázst is készített Orbánról, amelyen egy 2004-es és egy aktuális fotó látható róla, kiegészítve egy 2004-es beszédének részletével. 

Egyértelműen látszik, hogy akkor még teljesen másként vélekedett az üzemanyag és az áfa kérdéséről, mint most, amikor mindent ársapkákkal próbálnak megoldani. 

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
A kolostormalac "elveihez" képest a pörgő propeller rézkarc!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Ja kérem, ellenzékből még más megvilágításban látta a szobasarkában álló trezort, ami később kinyílott előtte. Most már az övé a tartalma.
Baker
A kolostormalac "elveihez" képest a pörgő propeller rézkarc!
Béla333
Szélkakas, pávatácos, a hülyemagyar maffiahívők királya!
Sámannus
Ákos ha elveszed a témáját mivel kábítja a csókosait?
T-Boly
o1g ! Dögölj meg még ma !
Be fog következni !!!
Nessy
Orbán hite és elvei naponta változnak a csillagok konstellációja szerint. A mondandóját az előadás helye, és a résztvevők összetétele is meghatározza.
drrotf
Az a helyzet ,hogy Orbán "szilárd" nézeteit már mindenki ismeri, és tudja, hogy amit ma mond ,azt holnap megcáfolja, semelyik nyilatkozatához nem ragaszkodik, képes megcáfolni azt amit mindenki hallott!Ezért is hívják őt a magyarok pávatáncosának!Az EU-ban is ezért lett hitelét vesztő politikus, és már az ígéreteinek sem hisznek, s ezért függesztették fel az eus pénzek egy részét.Mondták, hogy majd megkapjuk ha látják is amit Orbán ígért!Olyan vezetőnk van akinek a szavára már senki nem adna egy lukas garast sem!
Málna
@Nessy: Ettől jó politikus. Jól alkalmazkodik.
Nessy
@Málna: Az eredményei nem egészen ezt mutatják! De hát ez "Nézőpont" kérdése!
gina
Hazug rohadék, erre mit szólnak a fogatlan hivei??? semmit ---biztos csak fake news és Gyurcsány a hazug hshahahahah
Málna
@Nessy: Hányadik ciklusát is tölti? Ez nem nézőpont kérdése, Nessy,
Málna
@m73: Ennek ellenére ötödszörre is ő a miniszterelnök. Hát ettől jó politikus. Érted már, te agyhalott?:-)
Aki Én
@Málna: ezek szerint ezt sem értetted meg.
Tipikus.
Málna
@Aki Én: Már megint megakadt a lemez?:-)
Nessy
@Málna: A saját választási törvényüket és a többit, most fedje jótékony homály. A témánál maradva 2004-ben valóban reálisan látta a megoldást! Akkor most miért nem alkalmazza a gyakorlatban? Ja, most ő van kormányon, neki jön jól a plusz bevétel, amiből lehet osztogatni. Ez van, kérem tisztelettel! Jöhet a hozsanna!
Málna
@Nessy: Szerintem elég idős vagy már ahhoz, hogy ne legyél ilyen naiv...
Nessy
@Málna: Sajnos ez nem naivitás, ezek tények! Csak a magas árakra rakodó 27% ÁFA sok száz milliárdos plusz bevételt jelentenek a költségvetésnek. MNB. PM adatok. Plusz a külön adók!
namihami
Távol álljon tőlem a Hadházy érdemeinek csökkentése, de...
Ahhoz, hogy a Kolostormalac orrát a saját sz@rába verje, ahhoz nemhogy 18év, de még 18 hónap vagy 18 nap se kell!
Biztos vagyok benne, hogy az alsógatyáját ritkábban cseréli, mint a ""meggyőződését"". Talán már nem is ""tudja"" ez a vadkeresztény, hogy valamikor liberális volt és akkor ""térdrecsuhás"" volt a napi jelszó.
De, változnak az idők és a szegénylegény megszerezte a királyságot. És, mint a mondás tartja:. A lélek gyenge, de a gyomor erős!
Dr. Proktor
Ellentmondás? Ez azt jelenti, hogy az egyik hazugság!
csipetke
Ez egy igazi politikai prosti...A tetőn a szélkakas nem forog annyit viharban,mint orbán, amit pont lesz@runk, csak egy nagy baj van, hogy az országot teljesen hazavágta. Csak nálunk van háborús veszélyhelyzet, nálunk van erre való hivatkozással rendeleti kormányzás, csak nálunk van benzin, cukor,és olajhiány, még Ukrajnában se emelkedtek annyit az élelmiszerárak,mint itt, de könnyű az ukránoknak, náluk nincs háborús veszélyhelyzet... Ráadásul Bulgária már nincs mindig mögöttünk,időnként már beelőz, és nekik már belátható időn belül lesz eurójuk, akkor viszont mi leszünk az EU-s országok között a legutolsó, Európa szegényháza. Erre telt orbán tehetségéből 12 év alatt. Be kéne látnia,hogy az általa kevert katyvaszt már rendbehozni nem tudja, és illő lenne,ha lemondana,és elhúzna a büdös francba
Dr. Proktor
@csipetke: Nem húz el addig a francba míg az együgyű szavazóinak fel nem tünik és fel nem fogják az értelmét annak, hogy Magyarországon nagyobb az infláció mint a ruszkik által letámadott Ukrajnában...
Persze ennek nincs túl nagy esélye!
Aki Én
@Nessy: Valóban az van, hogy orbán nem mondott még olyat, aminek ne mondta vagy tette volna az ellenkezőjét.
Kevés nála köpönyegforgatóbb, becstelenebb politikus, ember van.
Az viszont megdöbbentő, hogy vannak agyhalottak, akik ezt nem értik, sőt, értéknek tartják.
Aki Én
A 2010-es választások előtt is azt követelték, hogy vigye le a kormány az üzemanyag jövedékiadóját. Majd kormányváltás után szinte azonnal megemelték.
balos
@Aki Én: A turulbaszó nyilasok erre verik a sámán dobot a tökükkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.