Képernyőfotó alapján "leplezte le" Rákay Philip a kormány által csak "dollárbaloldalnak" nevezett, és többnyire nem is baloldali pártokból álló ellenzéket. Puzsér Róbert szerint Márki-Zay Péteréknek nem kellett volna ezt titkolniuk.

Puzsér az amerikai pénzekről: Márki-Zay Péterék nyomorúságosan sunnyognak és hazudoznakFotó: Youtube/Márki-Zay Péter

Egész pontosan a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalomnak és más szervezeteknek juttatott 3 milliárd forintos amerikai támogatásokról van szó.

A fideszes "médiaszakember" állításait Korányi Dávid, az Action for Democracy vezetője igyekezett cáfolni, de nem sikerült mindenkit meggyőznie.

Rákay szerint ugyanis Márki-Zay Péterék azt állították, hogy a pénz nem kampányfinanszírozásra érkezett, hanem attól függetlenül, egy edukációs kultúraváltó programra. Az adománygyűjtő felületen azonban egyértelműen a választásokról írtak.

Az is problémás a fideszes propagandista szerint, hogy bár elvileg csak magyar útlevéllel lehetne támogatást küldeni, ezt nem ellenőrizték, továbbá az sem igaz, hogy több ezer adományozó volt – Rákay vizsgálata szerint mindössze 11-en dobták össze a pénzt.

Márki-Zay Péter egyébként nemrég elismerte, hogy kaptak pénzt az Egyesült Államokból, és ennek egy részét kampányfinanszírozásra fordították.

A Spirit FM-en futó Önkényes Mérvadó című műsorban Puzsér Róbert azt fejtegette, hogy semmi szükség nem volt arra, hogy Márki-Zay Péterék hazudozzanak.

Puzsér, aki korábban egyértelműen kiállt Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltsége mellett, az adásban azt mondta,

Márki- Zay-ék nyomorúságosan sunnyognak és hazudoznak.

Puzsér Róbert nem érti, miért kellett így viselkedni, és ravaszdi módon hazudozni. Tényként kezeli, hogy ezt a pénzt az ellenzéki mozgalom a CIA-tól kapta. A megmondóember emlékeztet:

Márki-Zay Péterék egy erkölcsi forradalmat ígértek, de már a nulladik lépcsőfokon, a kezdet kezdetén hazudoznak.

"Miért kell hazudni valamit, ami az ő egyetlen esélyük volt? Nyilvánvalóan az egyetlen esélyük az volt, hogy a CIA támogatja őket" – így Puzsér –, majd rákérdez:

Miért nem lehet ebbe beleállni? Hiszen így is századannyi pénzből kampányolhattak, mint a kormánypárt.

Azt sem tudja hova tenni, hogy Márki-Zay-ék magukévá tették a Fidesz elvárását, hogy az efféle támogatásokat le kell tagadni, mert a kormánypárt szerint ezek "demokratikus kockázatot" jelentenek.

Miért kell az ellenzéknek úgy táncolnia, ahogy a Fidesz fütyül? Miért nem lehet beleállni, és felvállalni ezt a dolgot?

- veti fel Puzsér Róbert, majd hozzáteszi, nem törvénytelen elfogadni a pénzt a CIA-tól, csak ciki, hogy hazudoztak róla. Ráadásul ez az ellenzéki tábort sem rázta volna meg, a Fidesz pedig szerint most is csak a sajátjaival kommunikál.

Forrás: Youtube

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Ez hülye, nagyon hülye!
Egyébként még mindig inkább a CIA (baromság), mint az FSZB!
Dr. Proktor
tudtommal még a választások után nyilvánosságra hozták!
Puzsér is csak habosítja a szart...
Qqberci
Pupuzsér Főpolgármester-jelölt Elvtárs! Te aztán qrvára képben lehetsz, hogy MZP mit kapott és mit csinált. Persze tudom, hogy a hülyeség meg a sunyi kis seggnyalás jól fizet, dehát ennyire nyilvánvalóan talán mégsem kellene...
Sámannus
Robika Szopd le magadat, ha csak ennyit tudsz. Az oroszok a faszukat is kiverik a magyarokra, amikor a magyar médiában ellenséges prupagandával , meghágják a magyar közéletet. A költségvetés, a mi pénzünkből miért nem bömbölsz mint az állat a szociális népszavazás utáni egészségügyi és oktatási horrorról ha már őszinteségi rohamot vársz mindenkitől legalább igyekezzél minél jobban kitárni a lelkiismeret kapuit. Ki a faszt érdekel, hogy kitől van az a pénz, ha lófasz van csak helyette?
Egyébként belföldön is volt gyüjtés, amit mindenki elfelejt, és annak minden fillérje sokkal nagyobb áldozat az adományozóktól, mint azt te gondolnád. Te most azt szugerálod, hogy ne kapjon támogatást az ellenzék?
Én például hiányoltam a külföldi támogatást. Azt hiszem nem kell ecsetelni miért. Ha ott a jobb lét a kialakítása a cél, igenis kell aza pénz, a terrorista oroszok befolyásának a visszaszorítására. Méghogy rákai filip... ki az a köcsög? Egy orosz szarchimbók.
gazdag dezső
Sajnos mindenki nagyon okosnak gondolja magát ! Ez a hülye Puzsér !Nevetni kell !! Ilyen emberek még mit akarnak ? Kinek , Minek hiszik magukat ezek az elmeháborodott seggnyalók !Bolti tolvaj ,azzal híreskedj Puzsér !!Vagy azzal hogy amit a baloldal kaphatott ,annak sokszorosát a Fidesz a Magyar polgároktól vette ,lopta el !! Az viszont a Magyar embereknek sokkal jobban fáj mint az hogy a baloldal mit kapott .Az ilyen Puzsér félék inkább bújnának el a fenébe !!!
Eladott Ország
„A korrupció az, amiből kihagynak.” „A rohadt kommunizmust megúsztam, aztán most a polgári demokrácia visz el.”( Hofi)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.