Kepes András egykori televíziós megszólalásai mindig nagyon megfontoltak, végig gondoltak, tényszerűek, nincs ez máskép mostani bejegyzésével sem, amit közösségi oldalán tett közzé. "“Vártam egy napot, mert nem akartam első indulatból reagálni a tegnapi eseményekre, amikor a Belügyminisztérium követelésére újabb 8 pedagógust rúgtak ki három budapesti középiskolából... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Hát igen!Ez nagyon kellett,hogy egy hiteles értelmiségi megkérdőjelezze a Pintér és bagázsa erkölcsét.Lehet emlékezni Pintérnek,magába szállni,ha még van hosszútávú memóriája.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bástya Béla Elvtárs
@Shikari: Gondolom, kisnyugdíjas egyetemi oktató 74 évesen!
csak úgy....
@Shikari: te mióta vagy valamiben szakértö,hogy reggeltöl-estig itt vered a nyálad és beleokoskodsz mindenbe? tibi,te egy elmebeteg proli!
Havanagi
Hát igen!Ez nagyon kellett,hogy egy hiteles értelmiségi megkérdőjelezze a Pintér és bagázsa erkölcsét.Lehet emlékezni Pintérnek,magába szállni,ha még van hosszútávú memóriája.
Dr. Proktor
@Shikari: Én például oktatási szakértő vagyok, de inkább nem nyilatkozom, mert a helyzet úgy szar ahogy szar!
Inkább külföldre dolgozom, ott a hangsúly a folyamatos értékelésen és javításon van...
Ja és az oktatási intézmények arrafelé nem rendőrminisztérium alá tartoznak és az egészségügyi intézmények nem a hadügy alá vannak besorolva!...
Designer
@Dr. Proktor: Akkor gondolom tanítasz is???
Dr. Proktor
@Designer:Régebben igen, de egy ideje csak tanácsokat adok...
Nessy
@Shikari: Pintér Sándor mióta oktatási, egészségügyi, szociális ellátás szakember??? Csaj sajnos ő nem csak nyilatkozik, hanem egyik szakmaiatlan törvényt alkotja meg a másik után, a valóban szakmához értük nélkül! Amit aztán a droidok megszavaznak, a nem létező köztársaság elnöke meg aláír! Kérlek, kímélj meg a a lisizistől!
Dr. Proktor
@Shikari: Nem írom ide, hogy beírásodra mit gondoltam!
Nessy
@Shikari: Akkor az elmúlt 70-80 évben a senkiházi bumburnyák vezetők mellett, hogy épült újjá a háború után az ország, fejlődött, működött? Nem kevés állami vagyont privatizélt el a jobboldali kormány kapásból, és még Orbánéknak is maradt, amit aztán az oligarcháinak tudott és tud ajándékozni! Az elmúlt 13 év "eredményeiről" néha jobb nem beszélni!
Nessy
@Shikari: Nektek VIP bugyor lesz Dante poklában! A legutóbbi Lex Megdöglesz kitalálóinak, megszavazóinak, támogatóinak még külön köszönet is jár, mert ennyire még egy ördög sem alacsonyodna le, hogy ilyet javasoljon!
Nessy
@Shikari: Hidd el, van némi fogalmam a szociális ellátásról, a különböző tipusu szociális otthonokról a geriátria osztályok működéséről!, a házi betegápolásról!
Nessy
@Shikari: Én is! De a módosításokhoz ismerni kell amit módosítani akarok! Pro és kontra átgondolva, modellezve, szakemberekkel megbeszélve, hogy ha ha valamit módosítok, az mit fog eredményezni, hogy függ össze más területekkel, ott mit fog okozni! Egy nagy rendszerben minden, mindennel összefügg. Igaz, az szakértelmet igényel, ami ugyebár "bolsevik huncutság", ergo manapság tilos az alkalmazása!
Nessy
@Shikari: Nem a lépcsőt mostam sem a kórházban a hozzátartozó komplett kerületi intézményekben, sem az országos intézményben. Nem engedélyezek semmit, sohasem szerettem. Miután soha nem voltam párttag, nincsenek elvtársaim, csak barátaim, ismerőseim! Önálló véleményem talán még lehet, ha elolvasok egy publikus törvénytervezetet.? A részletes érdekesebb lesz, miután az ördög a részletekben lakozik!
Clavigo
@Shikari: Csillapodjál Bugsy .( bunkó is vagy ).. Nem kéne erőlködnöd a kommentekkel .. Itt mindenki látja ,nagyjából,,hogy mekkora hülye vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.