A kormány a következő évben is azon dolgozik, hogy megvédje a családok rezsitámogatását, mert e nélkül minden magyar család havonta átlagban 181 ezer forinttal fizetne többet – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor azzal riogatta a családokat ma a Kossuth Rádióban, hogy ha nincs a kormány, akkor 181 ezer forinttal kellene havonta több rezsit fizetni

A kormányfő kulcskérdésnek nevezte, hogy a következő évben minden forintot, sőt, minden fillért a rezsivédelmi alapba tegyenek azért, hogy a családokat meg tudják védeni a szankciók következtében "egekbe felugrott" energiaárakkal szemben.

Hangsúlyozta:

ha a következő évben a vállalkozók is jól teszik a dolgukat, a munkavállalók is jól dolgoznak, és a kormány is jól dolgozik, akkor el tudják érni, hogy a magyar gazdaság ne essen recesszióba, hanem továbbra is legyen gazdasági növekedés.

Hozzátette: másfél százalékos gazdasági növekedéssel számolnak, és ha ezt sikerül elérni, akkor meg tudják védeni a családok rezsitámogatását.

Forrás: MTI

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vjózsef1213
Ha nem ez a rablókormány van, akkor a mostaninál is kevesebbet kellene fizetni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Totem: Már te se ismered fel a bolsi tetübandát? A magadéit!? Akkor se, amikor a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat együtt harsogjátok? Ez valami ragály nálatok, bolsiknál? Donor kutyaagyat nem javasoltak még neked? Az legalább az övéit képes felismerni!
Eladott Ország
Dagadt, bűnöző cigány nyugodtan eltakarodhatsz a 3,14csába, mert a181 ezer forintos havi rezsitámogatás csak egy hasszám'. Sokan havonta nem is keresnek ennyit, illetve nem kapnak ennyi nyugdíjat, az pedig egy másik katasztrófa, hogy rezsi kifiztése után megmaradó jövedelem, sok esetben az éhenhalásnál nem sokkal több. "Az ingatlanok 44 százaléka, 1,7 millió lakás kizárólag gázfűtést használ, míg ha idevesszük a gázt és a fafűtést egyaránt használók számát, akkor 2,35 millió ingatlannak van gázkitettsége." Az átlagfogyasztás meghatározásánál is a vezérelv a lakosság megsarcolása, lenyúlása volt! Annyira családbarátok vagytok b+!
Pálinkás Pál
szimplán le kéne lőni...ha valaki megtenné, sok ember áldaná a nevét...-
T-Boly
@Ferke: Hogy jön ki?
SEHOGY !
Örökkön örökké hazudik !
Lepényleső
Úgy van,- viszont nélkülük az átlagfizetés havi 1 000 000 lenne,ami a riogatásra szánt rezsi összeg ötszöröse,
tehát a fennmaradó 800 000 Ft egyébre mehetne? S a magánnyugdíjak,és az állami is még mindig meglenne,
ahogy a minibálbér adómentessége,a trafikok,az egészségügy is működne,az oktatás sem lenne leverve,s
az unios pénzek elosztása is pályázathoz lenne kötve,stb.,stb.,stb.,stb,. - ez így meg csak a rablóknak érte?
Nem utolsó sorban a honi lakosság nem sokadrendű lenne,- általa a külhoniakkal és az unio-val is szembe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.