Szijjártó-Nagy Szilvia az állami tévében kérte a nézőket, hogy segítsék kifizetni autista lakóotthonok rezsijét.

Szijjártó Péter felesége a rezsiköltségek emelkedése miatt az állami tévében kérte a nézőket, hogy segítsék kifizetni autista lakóotthonok számláját – videó

Fotó: Facebook

A rezsiköltségek emelkedése miatt Szijjártó Péter házastára, Szijjártó-Nagy Szilvia a rezsiköltségek emelkedése miatt az állami tévében gyűjt pénzt az Együtt az Autistákért Alapítvány számára. A külügyminiszter felesége egyébként az alapítvány elnöke.

Az autizmussal élők számára fenntartott lakóotthonok nehézségekkel küzdenek normális körülmények között is

- mondta Szijjártó-Nagy Szilvia, a külügyminiszter felesége, aki az Együtt az Autistákért Alapítvány elnökeként szerepelt az állami tévében.

A rezsiköltségek emelkedése miatt az Autistic Art Alapítvánnyal együtt gyűjtést indítottak tizenegy intézmény fűtésének támogatására.

A kampánnyal az is a céljuk, hogy beszéljenek az autizmusról, edukálják a társadalmat: tudni kell, hogy az érintettek milyen nehézségekkel élnek, hogyan tudjuk őket segíteni a mindennapi életben.

A két alapítvány olyan civil fenntartású, kizárólag autizmussal élők számára létrehozott otthonok működését támogatja, amelyeket jellemzően az érintett szülők hoznak létre, és amelyekben minden úgy van kialakítva, hogy az az autista fiatalok számára a lehető legjobb legyen. Ezekben az intézményekben a bentlakók nemcsak folyamatos segítséget és támogatást kapnak, de a lehetőséget is arra, hogy a képességeiknek megfelelő mértékben önálló életet éljenek, akár munkát vállaljanak.

Forrás: 444.hu, rtl.hu
Fotó: Facebook

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Yoda 69@. Szóról- szóra az én esetemet irtad le. Anno... 2 db. telefonhivással ADAKOZTAM az árvizkárosultak javára, mert iszonyatosan nehéz, szivszoritó helyzetbe kerültek. Segitenem kellett, a magam egyszerű módján. Azután... a lóvé ELTŰNT...Kisnyugdijas vagyok, de nem a nyugdijösszeg alacsony volta miatt NEM ADAKOZOK AZÓTA SENKINEK, hanem mert tudom, hogy a pénz EL FOG VESZNI, nem ér célba. Barátom lettél Yoda !
teuton
@magyar1: A "szemelyeskedesnek" pont ez volt a lenyege, de ugy latom, neked ez magas! A Penztaros otthagty az öregedö feleseget, de dobott neki nehany milliardot. Rogantonyo otthagyta a lofejü feleseget egy fiatalabbert, de dobott neki nehany milliardot. Most a Szofoso öregedö felesegen a sor, lassan ö is milliardos lesz, zehat kivasarolja magat a kakadu. EZ az ara a valasnak, kapisgalod? Mindenki megvasarolhato es ezek a nök megkerik az arat.
teuton
@Juhász István: Azon nem gondolkoztal el, hogy miert vagy kisnyugdijas? Miert van az, hogy mas, demokratikus orszagokban a nyugdijasok meg tudnak elni a nyugdijukbol, ill. ha kes, azt kiegesziti az allam? NEM minimalis egyszeri jutalmakkal, hanem rendszeresen, a megelhetesi összegig, ami Nemetorszagban most kb. femillio ft! Az elemiszer pedig olcsobb, nem farhatat vesznek, hanem Pickszalamit, kiloja 5600 ft! (Ez 1400 ft-tal kevesebb, mint egy atlagoraber!!!) NEKED mennyibe jön a Pick, vagy a kenyer, teszta, olaj, liszt, cukor, hus, krumpli, tojas, tej, hagyma, sajt, stb.???
csipetke
@Yoda69: tegnap 03:25 A vörösiszap károsultaknak küldött Soros 1 millió dollárt,de ebből se láttak az érintettek 3 forintot se.
Eltünt az enyves fideszes kezek közt. Annyit lehetett tudni róla,hogy valami tanösvényt csináltak, ami annyiból áll,hogy néhány táblát kitettek, hogy tanösvény, ez legyen 100 ezer ft. Hogy a többi hova lett?! Azóta Soros a kovid alatt adott újabb 1 millió dollárt, csak már tudta,hogy nem lehet a fideszen keresztül, így egyenesen Bp. kapta
Havanagi
Van bőr a pofádon ,egyszerűen minősíthetetlen a kéregetése.Aki milliárdos,az ne a szegényeket pumpolja még jobban.Bújj vissza oda,ahonnan jöttél.
Lepényleső
Kérhetek csekket amiben a fizetésem felét befizethetem erre a célra,
- miután utalták kedves férjének jövedelemével megegyező összeget számomra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.