Pénteken délben megközelítőleg ezren, diákok és szülők vegyesen gyülekeztek a budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium előtt, hogy így tiltakozzanak az iskola tanárainak kirúgása ellen. 

Senki nem áll szóba a kirúgott tanárokkal és az őt támogatókkal: hiába mentek a tüntetők a tankerület elé, az zárva van, a kormány hallgat –  "Szomorú a hangulat"

Miután a hat elbocsátott tanár kijött az iskolából, elindultak 18. kerületi tankerültei központ épülete elé, azt skandálva, hogy

„Szabad ország, szabad oktatás”.

Mindezt válaszul arra, hogy szerdán a Belügyminisztérium közleményéből derült ki: az Eötvös József Gimnázium egy, a Karinthy Frigyes Gimnázium hat és a Vörösmarty Mihály Gimnázium egy tanárának szűnik meg rendkívüli felmentéssel a közalkalmazotti jogviszonya december 1-jétől, mert részt vettek a polgári engedetlenségben.

A felhívás szerint vidéken húsz iskola csatlakozott a tiltakozáshoz.

 Hiába mentek azonban oda, a tankerület zárva van, a Telex tudósítója szerint szomorú a hangulat.

A kormány mindeközben továbbra is hallgat a kialakult helyzetről. 

Forrás: Telex.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Nagyon szomorú dolog hogy ennyire belefolytak a politikába a tanárok, pedig nekik függetlenként kellene részt venni és nem szabadna hagyni ,hogy a hazaáruló ellenség véghez vigye a tanárok leépítését.Azonnapl kirúgni a munka kerülőket,ha nem akarnak dolgozni menjenek máshová!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ftomi
Álljon itt ismét Kossuth Lajos szavai" Szolgái nem urai vagyunk a NÉPNEK!

Amennyiben a tanárok nem teljesítik a fogadalmukat, a kormány mennyiben teljesíti azt amire felesküdött?

Sajnos a kormány sötétsége árnyékot vet az egész Országra!
Nessy
A "Tankerületnek" pénteken nem kell dolgoznia? Vagy csak gyávák nyíltan vállalni a tanárok elbocsátását? Így inkább szabadságra mentek, vagy csak bezárkóztak! Gyáva ítélet végrehajtók! Igaz jó pénzért!
Németh István
Csak helyeselni tudom és nagyon komolyan mondom >> el kell tíltaní őket a tanári pályáról akár meg is dögölhetnek aljas gazemberek. Általuk nevelni kellett volna fiatalokat a saját mocskos NEM A TUDÁS GYARAPÍTÁSA ÉRDEKÉBEN>>>> HANEM POLITIKAI HASZONSZERZÉS ÉRDEKÉBEN mozgósítják, hát NAGYON ROHADJANAK MEG!!!
rokker33
Nagyon szomorú dolog hogy ennyire belefolytak a politikába a tanárok, pedig nekik függetlenként kellene részt venni és nem szabadna hagyni ,hogy a hazaáruló ellenség véghez vigye a tanárok leépítését.Azonnapl kirúgni a munka kerülőket,ha nem akarnak dolgozni menjenek máshová!
Németh István
Az undor fog el ha ezekre a tanároknak mondott szar alakokra irányítják a figyelmet! Ezt sűrgősen le kellene állítani! Ez nem téma, ez abszolút utálatot előidéző hír erőltetés! JA az dögöljön meg aki ezt felteszi!
balos
@Shikari: Mi van pedofilka?Nem sikerült a "fogócska" a száj-ereszen?Próbálkozz a keletánál,ö a friss húsit rágósan is "szereti"!
ómió
A "regula" betartása, bizony, (tanár?) efftársilag is kötelező lenne! Akkor, nem kéne utólagos "senki nem áll szóba"!
Ftomi
@Németh István: Komoly végzetsége lehet önnek, és persze elsősorban komoly tapasztalata, hogy csak gyűlölködni tud!

A stílus maga az EMBER!!

Álljon itt önnek is tanulságnak, amit Kossuth Lajos mondott: " Szolgái nem urai vagyunk a Népnek"!
Németh István
@Ftomi: most szíveskedj elmenni a picsába! A tanár ha így ítéli meg magát, hogy ú,r akkor legyen a pokolban is úr! Ezek nem tanárok te balfasz ezek élősködő herék, akik arra is lealjasodtak, hogy a tanulókat a szüleiket zsarolják a kommunista önös érdekeik miatt! Nem a nép az okítás a fontos, hanem a kivagyiság mutogatása TE barom fasz te is ezt szolgálod > " Szolgái nem; urai vagyunk a Népnek"! és teljesen más szövegkörnyezetben és hibásan is írtad!
sokanvagyunk
Péntek délben a "tankerület zárva van"? - kirúgni mindahányat, hisz lehet, sztrájkolnak munkaidő alatt.
Ftomi
@Németh István: A stílus maga az Ember!

Szíveskedjen tisztességesen kommunikálni!

Noha ismert, hogy a fizetett aktivisták mind ebben a stílusban kommunikálnak és a tények nemérdeklik őket, csak mantrázzák amit a szemináriumokon beléjük vertek!

Sajnálom magát István!
Nessy
@Ftomi: Reménytelen! A kihalt utca sarkán lévő bögrecsárdában tanult "jó modort", és lehet, otthon is ezt hallotta! Nincs egyedül! Ez a keresztény jobboldali, fidesz által védett stílus!
Németh István
@Ftomi: na idefigyel te gyűlölet keltő seggfej! Nagyon nem veszed észre, hogy mást se csinálsz mint azokról alkotsz véleményt akik elutasítják a te; a ti aljas hozzáállásotokat a témához! Nem tudtok mit dumálni, kimerült a szótáratok csak anyázni tudtok! Arra pedig az elehet a válasz takarodjatok a picsába!@Nessy: kontrázz csak nyugodtan! te is olyan vagy mint az a néhány szar a @Ftomi: pajtásoddal >> a tanártüntetés már az első nap után gyakorlatilag bebizonyosodott, hogy a dobrev felbujtatta pdsz meg a másik szarszövetség nemzetellenes megmozdulása, a rendzavarásra, a belső politikai elégedetlenségre való szemét gerjesztés! Gyakorlatilag semmi köze a tanárok VALÓJÁBAN nagyon rossz időre időzített bérkövetelésének, már csak azért sem mert ha kaptak valamit azt is a jelen kormánytól kapták és nincs lezárva a bérfejlesztési folyamat! A másik tanuljátok meg köcsögök, hogy nem a nyúl viszi a puskát! Aljas szar trógerok különösen azok akik a szülőket és a diákokat is bevonják a látszat követeléseik elérésére! KIRÚGNI ŐKET eltiltani egy életre a tanári pályától! A diákokat is meg kell szűrni! A hangadókat egy jóval messzebb iskolába elhelyezni, akár más városba! Rohadjanak meg az utazgatásaikkal. De nid-a az is hasznos, hiszen a hosszú úton is tudnak tanulni! De büntetni kell őket és a szüleiket is! Ha a kormány nem tudna rendet tenni higgyétek el jön még a kutyára dér! Moslékok!
Nessy
@Németh István: Mondhatná szebben is kis lovag! A stílus az ember! Azért, ha máshol köcsögkalapban sétál a szőnyeg alatt, és itt vezeti le a frusztrációját, megtehetné kulturáltabb formában is!
Németh István
A tanárok lerendezve >> szar trógerek!
DE amit most mondok az nem semmi!>> Hivatalos közleményben szerepel, hogy Magyarországra 2-3 millió zsidó betelepítése folyik és realizálódik egy-két éven belül Ez igaz lehet, ugyanis egyre másra épülnek a lakóparkok és még mindíg kevés a lakás! Közben napi átlagba 1000-1800 izraeli és usa zsidó érkezik! Aztán itt van az Öszöd esete - a lakóság fel van háborodva > a folyamat valójában az elhíresült öszödi beszéd óta tart !!! >> 200 ezer venezuelai állampolgár betelepítése folyik, lehetőleg olyanok akik valamiféle magyar ajkúságot igazolnak! A másik hogy ezek akik betelepülnek 10 évi itt tartózkodást követően a lakást megkapják, ingyen!Na moslék nemzet ellenségek kezdjetek ujjongani lesz szemét geci moslék utánpótlás! Hogy rohadjatok meg DE az a kormány is amelyik ezt megengedi! Ez pedig a geciktől kemény játék!!! Csak időben szólok! Különben a hitler egy elfuserált szar tróger briganti gyilkos csíra volt!
Ftomi
@Németh István: A stílus maga az Ember!
István továbbra is csak sajnálni tudom, hogy képtelen a valóságot látni és elfogadni!
Orbán és kormánya sokkal nagyobb probléma mint az "Öszödi beszéd", mert Orbánék megrészegültek a hatalomtól és nem is akarnak abból kiszállni, még akkor sem, ha tönkre teszik az Országot!

Sajnos ez van!
Németh István
@Ftomi: a trágyára való ganajokkal nem szokás beszélgetni! Mondjuk egy hülye paraszt nagy unalmában lehet, hogy mondogatja közben a vella súlyának, a szarnak, hogy na hogy rohadj meg! Na idefigyelj te hülye a szemétdomb, de inkább a trágyadomb királya 12-13. éve ezen ország népe csak kapott. Ha nem tudod felmérni a hatalmas különbséget a költségvetés csaló, hazakiárusító, és a nemzetet minden téren eláruló és ezt a mai napig a háttérből korrupciós módon tevőlegesen végzők (3 milliárd dolcsi, stb.) akkor szakadjon ki a beled! ÉS ROHADJ MEG! söpredék!
Ftomi
@Németh István: István! Na nem a király!
Sajnos a több 100 milliárd közpénz elsumákolása elköltése saját propagandára az önnek nem téma!
Az rendben is van ön és az önhöz hasonlóan gondolkodóknak!
De, hála Istennek vannak józanul gondolkodó emberek egyre többen és nem a PÁRT propagandáját mantrázzák mint ön és az önhöz hasonlóan gondolkodni nem képes PROPAGANDIÍSTÁK!

Továbbra is csak sajnálni tudom István!

Más:
Gondolom a gyermekeit is ilyen stílusban neveli!
Sajnálom a gyerekeket és a feleségét is!
Ön 1 frusztrált ember, aki a különböző fórumokon -persze fizetésért- mantrázza a PÁRT propagandáját!
Lelke rajta!
Németh István
@Ftomi: abból a több száz milliárdból élsz ma és a Magyar polgárok> minima 12-13 éve nyugodtan, nem lopták ki senki alól az országot, és nem menekítették át magán vagyonba! Ha pedig arra utalsz, hogy az Orbán Viktor és családja gyarapodott ??? Hát BAZZZD meg az öreganyád, nem takarítónői fizetést kap és 30 véve az ország vezetés fontos része - se éjjele se nappala te sült baromfasz - felelőssége van és el kell viselnie olyan marhákat, mint te és a dobrev, a szabó tímea, meg a hasonló alávaló szemetek az ursula fögeciről nem is beszélek és "vitorláznia kell" a politikai olykor orkán adta szemétségek közt, hogy a nemzetnek jobb legyen!! ÉS!!! képzeld el az országunk halad, előre, stb. Úgy, hogy menj a náthás picsába! A gyerekeim - unokáim él-sportolók te baromfasz. Gondolom a te szüleid visszautalták a nyugdíjemelést és te sem vettél kedvezményes családi autót, nem is veszed igénybe a hülye gyerekeid érdekében a családi kedvezményeket, és a NAV-nak is a 13 évvel ezelőtti adót fizeted te szemét görény!
AZTÁN INTELIGENCE SERVICE magázódva is kinyalhatod a seggemet ha szaros - csak akkor!
Ftomi
@Németh István: Látja István!
Csak sértegetni tud a magafajta, értelmes vitához kevés az olvasottsági szintje!
A gyermekemet mindig arra tanítottam, hogy az ilyen hülyék szintjére soha ne menjen le, mert ott az hülye ostobák legyőzik, mert ők otthon vannak!
Hát magával is ez a helyzet!
Hülye és ostoba sértegető agyament PÁRT propagandista!
Mivel ön a hülyék és ostobák szintjén van, így nem megyek le önhöz, mert ott ön otthon van!
Németh István
@Ftomi: Elégedj meg a saját bölcsességeddel és ne rongáld, ne akard a korlátolt agyaddal mások
tisztességes, hazaszerető a nemzetért kiálló és azt mindenek előttinek tartó személyeket befolyásolni!
Németh István
@Németh István: elfelejtettem felhívni a figyelmedet, hogy te csupán egy fantom lény vagy! Tehát nem létezel!
Németh István
Nagyon rohadjanak meg mindannyian! Egy nagyon unalmassá és szemétté fordult, amolyan beszarós erőlködés és nagyon alávaló, saját magukat megalázó folyamat amit művelnek! Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.