A "dollárbaloldal háború- és szankciópártisága" veszélyezteti Magyarországot, a "guruló dollárokért" cserébe simán beáldoznák hazánk biztonságát és energiaellátását – így reagált a Fidesz az ellenzéki pártok Orbán Viktor pénteki nyilatkozatát kísérő reakcióira.

Elemében van a Fidesz, kiátkozta Orbán Viktor kritizálóitFotó: MTI/Balogh Zoltán

Az LMP, a Jobbik és a Momentum is közleményben kritizálta Orbán Viktor uniós szankciókra, energiaellátásra és Ukrajna megsegítésére vonatkozó kijelentéseit, amelyek a Kossuth rádióban, a kormányfővel készített, péntek reggeli interjúban hangzottak el.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: a "dollárbaloldal" rendületlenül kampányol a brüsszeli szankciókért, amelyek tönkreteszik Európát, veszélyeztetik a magyar gazdaságot és a családok megélhetését, és még azt is meg akarják akadályozni, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat.

Forrás: MTI

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Fidesz szekta teljesen úgy működik,ahogy egy szektának kell.Gratulálok az agymosottak szektájának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edebácsi
Rubelfidesznek nem tetszik, ha ellenfele nem teljesen fegyvertelen, Putyin- gazdit pedig nem engedi bántani
Toller Béla
Fidesz, MTI . van még valaki, akit ezek érdekelnek ? Kutyaugatás ...
ómió
Az efftársi hozzáállás ismertetése efftársilag már "kiátkozás"!?
telegdilaci
@Havanagi:Az agyhalott szektatagok fel sem fogják,hogy a Pártunk és kormányunk közpénzből kampányol,rájuk mivel rájuk meg lehetne mondani Rubel jobboldalt,ENNYI!!
telegdilaci
Gyalázatos hogy nem gondolkodnak az agymosott szektatagok hogy az Összes Szankciót megszavazta Orbán itthon meg azt hazudja,hogy a szankciók miatt magas az infláció és magasak az árak amit normális Emberek nem hisznek el,egyszer az életben vállalnák a saját hibáikért a felelősséget,ne hazudozzanak és ne hárítsák másra a saját felelősségüket,Orbán képtelen kezelni a válságot,ehhez egy pártoktól független szakértő kormányra lenne szüksége az Országnak!
Havanagi
@telegdilaci: Igen,de még erre is képtelenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.