Ahogy arról korábban beszámoltunk, december 1-jei hatállyal három fővárosi gimnázium nyolc pedagógusának szüntetik meg rendkívüli felmentéssel közalkalmazotti jogviszonyát. Csütörtöktől több iskolában is határozatlan idejű polgári engedetlenségbe kezdett a tanárok egy része. Pénteken a budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium újabb hét tanára kapott figyelmeztetést polgári engedetlenség miatt.

Hadházy: Ezért meri Pintér megtenni a mocsokságait
Fotó: Facebook / Hadházy Ákos

Diákok a Pintérminisztérium előtt, egy hétig 0-24 órában

- kezdte bejegyzését Hadházy, úgy véli, a "rendőrminiszter csak akkor nem látja őket, ha nem megy be dolgozni".

De a propagandagépezet persze tesz róla, hogy sok millió ember ne halljon a követeléseikről és arról a több száz bátor tanárról sem, akik ma nem vették fel a munkát. Ezért meri Pintér megtenni a mocsokságait és ezért mennek 9.-én a diákok az MTVA elé.

- tette hozzá.

Mint írja, szombaton a diákok a Klebelsberg Központ előtt tüntetnek.

Fontos, hogy minél többen lássák, ne csak Pintér: nem adják fel!

Forrás: Facebook

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@KisTehen: Vajon annak tudatában nyalod-e Orbán, a fideSS-kdnp és a NER seggét, hogy ismered Nicolae Ceausescu történetét ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@KisTehen: Vajon annak tudatában nyalod-e Orbán, a fideSS-kdnp és a NER seggét, hogy ismered Nicolae Ceausescu történetét ?
telegdilaci
Nagy az Isten állatkertje a fentebb firkálgató Fideszes Trollok gondolom hogy a Kossut Rádióból az Orbán hazugságait hallgatják,ahol egy szó nincs a Pedagógus tüntetésről viszont gyalázkodást Ócsárolást lehet hallani amit Orbán fel böfög a Szektatagok meg áhítattal tátott szájjal hallgatják az egy élő Istenik manipulációs hablatyolását!
rokker33
Szarházi te mikor mégy be a munkahelyedre? Ja hogy neked az a munkád hogy megint lázadást okozz,mint a csótány haverod? Akkor takarodj te hazaáruló senkiházi Szarházi gyerek!
csipetke
@Shikari: 09:51 ...és akkor mi lesz?@KisTehen: 09:41 Látszik,hogy nincs gyereketek, de ebbe a pusztulatba nem is érdemes szaporodni...
Csizmás Kond
@telegdilaci: Na de Lackó, te sem produkáltál semmit a szokásos ócsárlásodon kívül semmit ...most akkor ha ez másoknak szégyen neked mitől lenne dicsőség ?...hacsak nem attól hogy te is a szrtájkon diplomáztál...
ómió
Van még kirúgást váró aspiráns bőven! Mire vár a miniszter úr!?
Eladott Ország
@KisTehen: Előkerült egy régi Bibó koleszos fotó Orbán Viktorról, Lévai Anikóról (középen) és Vida Ildikóról. Együtt a csipet csapat, dolgozik a pálesz-tepertő kombó. Életükben nem dolgoztak, egy percet sem a civil szférában és máshol sem, most meg két kézzel szórják az észt.
olkt.net/wp-content/uploads/2021/07/2014-12-18-2.jpg
Orbán: Engedjetek még 10 évig lopni! ...Orsós Viktórió
i.pinimg.com/originals/4c/11/23/4c112396076dd99dfb70e538b292c5a8.jpg
idősödő kleptomán hazudozók szövetsége... mind az öt
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316547706_434382642184271_2230864615832744542_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=t4OgdWqeKKAAX9taJ0v&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDNvLrUlywvxO5d2qS7vgi-OuE_o8-L_6bv3sqBbrP_Hw&oe=638FCA18
Emmersson71
@rokker33: Orbán baszott bemenni a munkahelyére, szervezte helyette a Polgári Köreit és "szárnyai alatt melengette" a Vona-féle Jobbikot..de inkább ő keltette ki :P
simmering73
@KisTehen: Te se dolgozol te nímand meg a shikari haverod se.
rokker33
@Emmersson71: van bizonyíték vagy csak a xanaxra/ rivora ivott csövesbor miatt beszélsz félre ???
Toller Béla
@KisTehen: Nem, hanem azért, mert nem vagytok tárgyalóképesek, sőt, már szalonban sincs helyetek ...
NKF
Ez a Faszházy elmehetne már a jó büdös kqrva anyjába!
Ftomi
@KisTehen: A kormány már régóta nem dolgozik, úgy hogy az az Országnak jó legyen!
Akkor ki kell rúgni őket is??!!

Kossuth Lajos mondta " Szolgái nem urai vagyunk a Népnek!
Emmersson71
@rokker33: Jó..akkor az anyád picsáját!
karma1
@rokker33: Latom, rohadtul fajnak a tenyek, pedig igy volt! Amikor orban ellenzekben volt, vagy be sem ment a Parlamentbe, vagy az elso neki nem tetszo szonal mar vonultak is kis csoportilag. Soha nem volt benn a munkahelyen! Pedig akkor csinalta a legnagyobb gazdasagi stiklijeit a simiccsel az oldalan... Menj es kerj idopontot egy Alzheimer vizsgalatra - kopik a memoriad
karma1
@Shikari: 18.42-re: Aha, egy vanyadt lajkot nem tudsz a "tobbseg"-bol felmutatni! Hat eleg nyomorultul allhattok! DDDDDD
Németh István
@justhpeter: @karma1: @m73: @Emmersson71: A rendkívül magas szókincseitek végett csak gratulálni tudok! a téma magas szintje, hogy egymásnak legfeljebb a kurva anyját szidjátok az rendben lenne, csak az a kérdés, hogy miért is! Ugyan is a hadházi-senkiházi ugri-bugriról egy szó sem esik! Igaz nem is érdemel semmit legfeljebb egy hatalmas picsán-rúgást ÉS vagyonelkobzást abból amit a maki tesó neki juttatott! Hogy tudjátok abból van hivatva szart keverni - miközben ő maga is talpig szaros! ENNNNYI!!!
ómió
@m73: Bolsiék fajkreténje! Már a bolsi szopósmalac fajtádat is másra hazudod?
rokker33
@Horizont: de te már összefostad magad minden negyedik évben szétveri a csürhét a Fidesz és Orbán szóval maradj csendben te csöves :)
@karma1: Tudom hogy nem mentek be, de Gyurcsány amit művelt kontárkodása idején ez volt a leghelyesebb lépés. Most bent ül a 180=190 naplopó ők mivel dolgoznak többet, mint anno Orbán és bandája? Megsúgom libsi barátom hogy semmivel! Olvasnak játszanak Facebookoznak a 23 fokban, mert ugye ezért csak a parizerevő Jakab lázadt fel 1x,de csak 1x mert ő sem szereti a 18 fokot a diákok meg addig kellenek, míg uszítani tudnak velük hogy ők fáznakaz neki sem számít!
justhpeter
@KisTehen: Így van és ezzel él vissza a Führered.
Kovács Máté
@Németh István: maga az igazi futóbolond a rosszabbik fajtából!
Szellemi rottyant,Isten barma!
Németh István
@m73: @simmering73: ezt a két hülyét visszaküldeni az elme gyogyiba! Amolyan szókincshiányos barmok, most még logopédushoz, aztán a nagyot hallókhoz kell beiratkozniuk, hogy érthetőek legyenek >> de sajnos már a szüleik is lemondtak róluk, az államnak meg nincs pénze a hülyékre! A @Kovács Máté: uram gondolom a Zatopekkel voltál edzőtáborba, hogy vágod a lépéseket! Mert a futásnál is tudni kel, hogy a lábfej miként érjen a földre, hogy rugal-masan vegyed az iramot! Na most a hadházi picsán rúgásához nem kell technika, csupán egy jó szeges bakancs, ezt tudok kölcsönözni a Pintér úrnak! De igazából a kötelet javasolnám > milyen jól mutatva a farkánál felakasztva, billeghetne a Margit hídról lelógatva a kellemes szellőben!
Rockxy
" polgári engedetlenségbe kezdett a tanárok egy része"
ez a baj, hogy csak egy része.
nincs összefogás.
justhpeter
@KisTehen: Semmilyen párti nem vagyok. Szeretnék normális életet, ahol normális emberek normális országot irányítanak,de ezt sem a posztbolsi baloldal, sem a náci jobboldal nem akarja.
ómió
@m73: Megint felbukkantál a "zaccból", bolsiék szarkupaca!? Eszerint megdugtad már a bárcáskurva anyádat is! Te vagy ma az efftársak Sztahanovja?
ómió
@m73: Te már a saját bárcáskurva anyádat se ismered meg, bolsiék szarkupaca!? Nem találják neked a terápiát ott a bolsi elmeosztályon? Mindig mást dugnál meg, oszt' mindig a bárcáskurva anyádat sikerül?
ómió
@m73: Már se a bárcáskurva anyádat, se a szopó efftársaidat nem ismered fel, bolsiék fajgörénye!? Mindegyiket efftársiasan hazudozgatod másra, vagy ez nálad csak a bolsi agyfogyatkozás!?
ómió
@m73: "Felszabadult" vagy!? Eszerint megdugtad már a bárcáskurva anyádat! Brávó! Akkor, "gyúrhatsz", szarkupac efftárs, az "esti kvótára"!
ómió
@m73: Bolsibuger! Osonj vissza a Böszmeánuszba Az a te miliőd!
ómió
@m73: Bolsiék fajkreténje! Neked ott az elmeosztályon soha nincs elfoglaltságod? Könnyű a magadfajta efftársi baromarcoknak!
levarosbukta
@Shikari: Ugyan már! Amikor a te fönököd nem járt be akkor nem ezt ugattad!
ómió
@m73: Tanulatlan bugrist láttál a tükörben, bolsiék fajkreténje!? És prompt muszáj volt másra hazudnod? Úgy az "efftársi"?!
ómió
@m73: Onnét a bolsi latrina aljáról te max. a Böszmeánuszt láthatod, verőlegény efftárs főszopója, amint pottyantja neked a napi betevőt!
ómió
@m73: Szóval, verőlegény efftársadat már leszoptad, bolsiék aberráltja! Akkor, most anyád jön: dugd meg sebtiben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.