Hosszan tartó, súlyos betegséget követően, életének 76. évében szombat reggel elhunyt Hegedüs Zsuzsa szociológus, filozófus, Orbán Viktor miniszterelnök korábbi főtanácsadója, a Minden gyerek lakjon jól! alapítvány kuratóriumi elnöke.

Elhunyt Hegedüs Zsuzsa, aki Orbán tusványosi beszéde után mondott le főtanácsadói posztjáról

Orbán Viktor közösségi oldalán búcsúzott a szociológustól

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután, 5 óra előtt néhány perccel Facebook-oldalán búcsúzott a szociológustól.

Elhunyt Hegedüs Zsuzsa. Isten veled!

– írta a kormányfő.

Orbán tusványosi beszéde után lemondott Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki tanácsadói pozíciójáról. Orbán Viktor a döntést tudomásul vette, üzenetére Hegedüs válaszolt, később pedig az RTL-nek adott interjújában arról beszélt, hogy "robbantani akar."

Orbán Viktor bécsi látogatása és az ott elhangzott beszéde után Hegedüs meggondolta magát.

Idén nyáron a felzárkóztatásért felelős miniszterelnöki megbízotti tisztségéről lemondott Orbán Viktor egyik legrégebbi tanácsadója, Hegedüs Zsuzsa. A szociológus a hvg.hu-nak megerősítette a döntését és elküldte lapunknak az Orbán Viktorhoz írt és kedden reggel a miniszterelnöknek eljuttatott levelét. Ebben azt írta:

Őszintén sajnálom, hogy egy ilyen szégyenteljes állásfoglalás miatt kell megszakítanom azt a kapcsolatot, ami, bár az illiberális fordulatod óta egyre nehezebben volt kezelhető számomra, még rövidtávon fenntarthatónak látszott. Egy ilyen, az összes alapértékemmel ellentétes beszéd elhangzása után azonban nem maradt más választásom: annak ellenére, hogy az eredeti felkérésedben szereplő, teljes szabadságomat soha semmiben nem korlátoztad, most nyilvánosan kell szakítanom veled a Tusnádfürdőn elhangzottak miatt.

Emlékeztette Orbánt a levélben arra is: már személyesen is elmondta neki, hogy szerinte az említett vállalhatatlanság határát már a „homofób” törvény is túllépte, ő mégis folytatta a felzárkóztatási programmal kapcsolatban kapott megbízását, munkáját.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Pálinkás Pál: Mi történt?? egyetértünk!! DE van az @Eladott Ország: neki magyarázni és Őt okítani kell, tanulni vágyó!! Az Orbán Viktor emberi nagyságát jelzi, hogy a zsuzsa halálát követően tisztelettel emlékezett rá, attól függetlenül, hogy vele szembe fordult! Nos ez a különbség ember és ember között! Most már érted???@Eladott Ország:- tényleg csak hülye vagy! "igazi ajándék a Jézuskától, ha nem hozna hanem vinne"... mondjuk téged a listádból???
sgl
ÖrülünkVincent 1 komment: rokakutya szerint:2022.12.03 - 22:01

Molnár Lajos ès az SZDSZ által elindított egészségügyi refom sikeres végrehajtásához talán többet kellet volna az orvos társadalommal egyeztetni ès ha nem Orbán mozgatja őket ellenzékből akkor most nem itt tartanánk.

Ugyanakkor meggyőződèsem, hogy a H.Zs. által kitalált Sziciális Nèpszavazás (azt nyilatkozta, hogy ezt ő maga ajánlotta a kolostormalacnak) tette Gyurcsány Kormany (ès az eü reform) sírjára a fedőkövet.

Bocsika, ha a magyar egészségügy állapotát nèzve nem tudom a tetteit “ártalmatlan furcsaságnak” èrtèkelni.
Eladott Ország
@Pegero: fidesz- konyec
uploads.disquscdn.com/images/39bf7a0df29652711ababdd79b14c7f69f36008f27750fd516e27b065d94a327.gif?w=800&h=665
Ha az a magyar aki a fideszre szavaz, akkor ki volt a magyar a fidesz előtt?! A fidesz-ámitásunk’ előtt itt senki nem élt. Csak a fidesz-ámításunk’ óta élnek itt magyarok. Orbán mentális beteg, itt zseniális tömeghipnózis folyik. Az elmebeteg, idióta cigány Orbánt ha megérted, mindent megértesz ami itt zajlik. A szomorú az, hogy sok hülye beveszi ezt az idétlenséget. Orbán Tourette -szindrómás, nézd a kezét meg az arcát, mindent elárul. Egy mentálisan beteg ember garázdálkodik Magyarország lakóin.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/20155896_1394794033938629_7016609291700636182_n.png?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=wLpnhJojP9cAX_5uyy2&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBLmnw31XFr3RFcl-gdGIdAvDkNSFDR3QYkzoFVgWBOTQ&oe=63B530B0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.