Nem elég, hogy Orbán Viktor repülővel utazott a közeli Mariborba, az autókonvoj is utána ment, Hadházy Ákos szerint a repülőút többmillió forintba kerülhetett, ráadásul legfeljebb egy órát nyertek vele.

Újabb részlet derült ki Orbán rongyrázó repülőútjáról – Erre már nem lehet mit mondani

Hadházy Ákos a közösségi oldalán írt Orbán Viktor maribori utazásáról. A képviselő térképen is megmutatta, hogy a miniszterelnök és Szijjártó Péter repülővel ment a határhoz közeli szlovén városba.

Az országgyűlési képviselő szerint a repülőút többmillió forintba kerülhetett, és ráadául legfeljebb egy órát nyert vele a magyar kormányfő és kísérete. Hadházy szerint ez csak azt bizonyítja, hogy

Orbán Viktor elvesztette a kapcsolatát a valósággal.

Az RTL beszámolója szerint azonban a repülőn kívül egy kormányzati autókonvoj is ment Szlovéniába.

Orbán a közösségi oldalán megmutatta, hogy elindult Mariborba, de a képen épp egy autóba szállt be. Az utazás célja többek között az volt, hogy átadja Szijjártó Péter külügyminiszterrel és szlovén kollégáikkal együtt a két ország közötti elektromos távvezetéket.

A Híradó a szlovén televízió felvétele alapján arról számolt be, hogy a magyar miniszterelnököt legalább négy magyar rendszámú, kormányzati kisbusz kísérte Szlovéniába.

Hadházy Ákos szerint azonban Orbán és delegációja repülővel utazott a közúton 350 kilométeres távra.

Nem érzi át azt, hogy milyen nehéz helyzetbe került többmillió magyar állampolgár. Persze lehetne más olvasata is a dolognak. Lehet, hogy nem kapott benzint a kocsijába, mert nagyon sokan nem kapnak most, vagy csak hosszú sorban állással. Vagy az is lehet, hogy nagyon sietni akart, hogy tárgyaljon a tanárokkal, diákokkal

- mondta.

Forrás: SzMo

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Az egyik oldalon a ner oligarchák és ner lovagok határtalan gazdagodása és fényűző dőzsölése. A másik oldalon a szomorú valóság. Sajnos van több mint kétmillió agymosott, akiknek így (is) jó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Igen, bolsiék fajkreténje! A negyedik 2/3 mutatta meg igazán!
sunoge
@gina: Imádom: Rohadék törpe. Olyan találó.
sunoge
@ómió: Igen megmutatta, hogy sokan vagytok rosszak...Még Pataki is rólatok énekelt, csak utána ment el az esze.
ómió
@sunoge: Tudjuk, hogy nektek, bolsiknak, csak akkor lehetnénk jók, ha mi is intenzív népzsebelésbe kezdenénk! De, tudod, az olyan "efftársi"!
balos
@ómió: szópóómió?te már a kretének között is csúcs kretén jelensegg vagy!Persze ehhez nem kell sokat hozzátenned a családi hozományból!
volvós
@Maccska: december 3., 23:27: A kibaszott qrwanyád !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.