Egyre több jel utal arra, hogy megszüntethetik az üzemanyagokra vonatkozó ársapkát. November utolsó napjaiban összeült az Energia-veszélyhelyzeti Operatív Törzs, hogy az üzemanyag-ellátás gondjairól tárgyaljanak.

Egy SMS miatt kezdtek pánikvásárlásba az autósok a benzinkutaknál?

Fotó: pixabay.com

Szerintük természetesen „a brüsszeli szankciók” okolhatók a helyzetért – írja a 444.hu.

Az RTL Híradója most talált egy másik okot arra, hogy miért alakulhattak ki sorok a benzinkutaknál a hétvégén több városban is. Valaki pénteken egy olyan kör smst indított útjára, amely azt állította, hogy már másnap kivezethetik az ársapkát.

Forrás: 444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem az SMS miatt van, hanem a dilettans fideSS or orban miatt. Ok jutattak ide az orszagot, miattuk van aruhiany, es turbo inflacio. Az EU mar kifele jon az inflaciobol, mi meg mindig nem ertuk el a csucsat az idiota arsapkak miatt, ami csak arra jo elodazza az inflaciot, meg nem szabadit tole.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Három benzinkút mellett is elmentem, mindenhol stratégiai nyugalmat tapasztaltam.
Clavigo
@KisTehen: A jászol legalább tele van még...böcce. A lucerna még nem ársapkás...te biiiirka.
Németh István
Na a helyzet az,hogy minden faszságra nem kell felűlni! Az viszont nem faszság, hogy a hernádi MOL góré az ukránokkal akar üzletelni üzemanyag ellátási okból! Mégpedig mi szállítanánk üzemanyagot az ukránokhoz! Ez VISZONT HÁROM OKBÓL VESZÉLYES!!! Egy> a mi ellátásunkat bizonytalan helyzetbe sodorja! Kettő > és a nagyobb baj hogy az üzemanyag ellátás is fegyvertámogatásnak minősül a jelen háborús helyzetben! >>kicsit szétlőhetik a szállítmányt. Három > az oroszok cvíderek lesznek és totál elzárnak minden és mindenféle csapot! Gondolom a Viktor nem hülyült meg!
Sámannus
Baj lehet még ezekből az sms-ből. Számítani lehet oly NDK-t lebuktató hírre. Például, hogy megszökött szíjjáró a csüngőhasúval.
Törölt Nick
Szerintem az történt, hogy Geci Viktor azt mondta: f@szom a benzinársapkába, csináljunk benzinhiányt, hogy az emberek maguktól kezdjék el követelni az ársapka megszüntetését, mert az a szóbeszéd, hogy amiatt nincs benzin. Így aztán enged a népakaratnak, és úgy hajítja kukába az ársapkát, hogy azt a magyar emberek akarták, és nem azért mert oligarcháéknak nincs ínyükre, hogy durván lecsökkent az extra profit. Ez sunyibb és ravaszabb mint száz róka.
human
Pintér Sajan már megint kannás bor után sms-ezgetett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.