Decemberben ugyan több ezer turistát várnak a Balatonra a térség turisztikai szakemberei, de úgy vélik, hogy a balatoni települések összefogásával, a finn modellhez hasonló Mikulás-projekt lehet ami igy advent idején felerősítheti a Balaton turisztikáját.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacal
Skacok, ezt az évet már elbasztam (megint).
Marad a jó öreg január elseje.
Fogadom, hogy 2023 január elsejétől nem...
Inkább nem sorolnám fel, hogy mit nem teszek, ha nem bánjátok, mert egyrészt hosszú a lista, másrészt itt gyerekek is vannak.
Szóval idén még lesüllyedek párszor egy bizonyos szint alá, de majd jövőre...

Igen, ez azt is jelenti, hogy az "elképesztő kapitány" néven meghirdetett országra szóló nagyszabású diavetítés Istenről idén elmarad :(
Az előreváltott jegyeket mindenki visszaválthatja az első kocsmában, ahová betér (a kocsmai bunyóból eredő sérülésekért felelőséget nem vállalok - ezt az apróbetűs rész tartalmazza, ami ó-mandarin nyelven íródott ó-norvég egyik tájszólásából lefordítva).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.