Az Orbán család „palotája” a korrupció szimbóluma Magyarországon - ezzel a címmel jelentetett meg cikket az El País spanyol napilap a magyar miniszterelnök családi tulajdonában álló hatvanpusztai majorságról.

El Pais: az Orbán család „palotája” a korrupció szimbóluma Magyarországon

A Telex lapszemléje szerint

„az ingatlan körüli gyanúsítások és milliós kapcsolatok egy olyan rendszert illusztrálnak, amely példátlan büntetést kapott az EU-ban”.

Az El País cikkében leírja, hogy a hatvanpusztai birtok Orbán Győző, Orbán Viktor édesapjának tulajdonában áll, a környező földek pedig a miniszterelnök „gyerekkori barátjáé.” Szerintük a majorság annak a korrupcióra épülő rendszernek az allegóriája, amelyet az uniós pénzek megvonásával büntetett nemrég az Európai Unió.

Forrás: Telex

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
érik a bukás puhos...szép gyermeküdülő lesz belőle...az ingatlanokat nem viheted magaddal,még ha esetleg sikerülne is meglépned...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
@Shikari: Ne reklámozd a vén retkes anyádat !
Még a szamárcsődör is ordítva menekülne tőle !
T-Boly
@Maccska: ne pofázz ! csak szopj tovább ! köcsög.
bence
@Maccska: ! Gondolom azok közül egyiknek sem úgy jutott hozzá a gazdája , hogy kilopta egy ország népének szemét ?!
bence
@csipetke: ! Abba a birtokba benne lehet az elvett magánnyugdíj + az elmúlt 12 év EU - tól kapott az ország felzárkóztatására küldött több ezer milliárdja !
evacica
@Eladott Ország: Újgazdagék urizálnak! Persze ettől még nem lesznek úriemberek de arisztokraták sem! Tollasodnak a nép pénzén, intelligencia és műveltség nem jár hozzá! Na persze ízlést sem! Ez az amit em lehet pénzér megvenni, na persze a nép pénzünkön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.