Már az ágyat és a szekrényt is eltüzelte az egyik helyi család, hogy meg ne fagyjanak – ezzel a döbbenetes mondattal és a hozzá tartozó képsorokkal illusztrálta az ország keleti felén uralkodó állapotokat az RTL Híradója.

A tudósítás annak kapcsán készült, hogy a mérések szerint ezen a településen már a veszélyes tartományba került a levegő minősége.

Az ország keleti felében már december elején is fagyoskodnak a mélyszegénységben élők – megrázó videó

Fotó: 123RF.com

A város egyik megkérdezett lakosa elmondta: ketten – a fogyatékos gyermekkel – havi pár ezer forintból élnek, és mostanra elfogyott a tüzelő, ezért a bútorok kerültek sorra. Egy másik asszony arról beszélt, hogy a konyhában gyűlnek össze, hogy ne kelljen a többi helyiséget fűteni, a gyerekek egy kis krumplit sütnek, a többiek pedig ezalatt a gáztűzhely mellett melegednek. Ha van pénzük, vesznek egy gázpalackot, ami talán kitart addig, míg legközelebb alkalommal megkapják a közmunkásbérüket.

Az Híradó tudósítását az RTL oldalán nézhetik meg. 

Forrás: RTL.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Á..nem dőlök be az ilyen álhíreknek! Biztosan németek, akiknek már országa sincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Eladott Ország: te köcsög több moslék cigány jár luxus kocsival mint tisztességes magyar ember! Azt a cigányok is kivetik aki, csak valami egyszerű és régi verdával közlekedik, minima a merci, bmv, marutti, de bőven van ferari is! Miről locsogsz te geciláda sorba állnak a pénzért a fűtőanyagért közben a vödörben tárolják a pénzeket a sarokba - rongyokkal letakarva! görény-bölény-barom!
Németh István
@gina: az a helyzet, hogy nagy igazságod van az ilyen trampli agyúakkal nem lehet mit kezdeni!
különben amit írtam az igaz> a napokban voltam Mátészalkán, kinn a cigánysoron a haverom vitt ki mert volt egy hegedű olcsón eladó! Hát elmentünk és akkor láttuk, hogy márkás szerszám, rendesen elhanyagolva, hát megvettem! Amikor a cigány visszaadott a pénzből, a sarokba egy szekrény melletti vödörhöz ment, ami le volt takarva, ott voltak a papírpénzek begyűrve! Ha nem volt ott minima 20 milló Ft. egy fillér sem! Magyarázatként csak annyit mondott a bankból a pízet meg ellopják, nem is kamatozik, a fene se viszi oda!
teuton
@rokker33: En csak azt mondtam, hogy TE egy mocsok vagy! A ciganyokat nem sertenem meg veled, ismerek eleg sokat, zeneszek, kereskedök, tisztessegesek, több nyelven beszelnek, gazdagok is. Veled ellentetben, aki egy primitiv taho bugris vagy...
Nessy
@rokker33: " Minden cigány lop". Vesszük észre!
teuton
@rokker33: Termeszetesen, MI nem vagyunk ciganyok, az TE vagy!
Baker
@gina: sikerült már értelmezned dec. 4. 21:27 nejegyzésemet ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.