Az ellenzéki képviselő kihagyott két szavazást, a házelnök nem fogadta el a hiányzásról szóló igazolásait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Kövér egyre jobban unszimpatikus és csak az ellenzéket bünteti. Vajon a nem jelenlévő fideszeseknek is von a fizetésükből.
Törölt Nick
A pitiségnek is vannak fokozatai, bajúsz már önmagát is alulmúlja.
Hadházy viszont nem olyan beszari mint a függönyös, nagyra becsülöm a kitartását. Sok ilyen ember kéne.
Nessy
@szaboria1: Fideszesektől??? Isten ments! Ha azok zsinórba nem tolják oda a képüket a bizottsági ülésekre, mert nem tetszik neki a téma,(érveik meg nincsenek), az nem probléma! Amikor ők nem jártak be a "munkahelyükre", természetesnek vették, hogy a tiszteletdíjukat megkapják! Minősíthetetlen színtársulat!
Törölt Nick
@KisTehen: Elmész te a pichába, egyik sem jár be, de nem mindenkinek jár érte büntetés. Rendszerint így néz ki a parlamenti patkó, mert senkit nem érdekel, ki mitről pofázik:
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/GU8k9kqTURBXy83NDE5M2E1ZjcxMTYzYzM5OTQzM2Y2YjY4MjA3YjVkMi5qcGVnkpUDAMyFzQ8AzQhwkwXNAujNAZ7eAAGhMAU

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.