Kövér László 950 ezer forintra büntette Hadházy Ákost, amiért az ellenzéki képviselő októberben nem vett részt két szavazáson a parlamentben – erről a független képviselő számolt be Facebook-oldalán.

950 ezres bírság: Hadházy szerint Kövér a parlamenti szemétdomb tetején kakaskodik

Fotó: Facebook

Mint a 24.hu írja, a politikus szerint 39 szavazáson nem vett részt, de ebben az időben is dolgozott, és erről igazolást is leadott a házelnöknek, aki azonban ezt nem fogadta el.

Hadházy közölte, hogy az egyik napon többek között az egykor szebb napokat látott kékestetői intézményben EU-s pénzekből árnyékba tett napelem parkot nézte meg, a másikon pedig azt, ahogyan a Magyar Nemzeti Bank luxusnyaralójába „véletlenül” Matolcsy György fiától vették a bútort.

2018 és 2022 között is nagyon gyakran hiányoztam szavazásról, mert korábban is úgy gondoltam, hogy egy ilyen rendszerben képviselőként sokkal hasznosabb dolgokat tehetek annál, mintsem a gombnyomogatással eljátsszam a Fidesz kedvéért a parlamentáris demokráciát

– érvelt a képviselő, aki rendszeresen dokumentálja a Fideszhez köthető korrupció-gyanús ügyeket.

Úgy látszik, Kövért egyre jobban zavarja, hogy újra és újra emlékeztetem őt, hogy egy tisztességtelen választáson létrejött parlament szemétdombján kakaskodik

– írta, hozzátéve, hogy a büntetést ledolgozni nem tudja, mert Kövér László már le is vonta a fizetéséből a büntetési tételt.

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Be kell perelni a házmestert, hogy szokja a gyűrődést...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@rokker33: sosem szoktam erölködni te buta seggfej,hiszen én nem közétek 1/2 cédulások közé tartozok! :)
ha ugyan úgy fözöl,mint politizálsz, akkor nálatok a csehóban nagyon szar lehet a kaja...
elárulhatnád végre,hogy hol kotyvasztasz a labancoknál,egyszer kipróbálnám a specialitásodat! -persze fosol,hogy fölcsapom az állad...
csak úgy....
@Shikari: tibim,te mikor melóztál utoljára? te egy leszázalékolt propeller függö elmebeteg...
rokker33
@m73: akkor lehet igazad van. 2006 körül még nem igazán voltam mindennel tisztában.Akkor csak azt tudtam, hogy Gyurcsány elszólta magát valami beszédén és ezért a Fidesz fellázadt ellene, amit akkor még igazán becsületes dolognak tartottam és ma is ezen a véleményen lennék, ha nem csináltak volna ennyi aljasságot,de mivel a nép 4x megszavazta az ellenzék szart sem ér és Gyurcsány is ott melegedik így inkább pártatlan maradok! Max a Mi Hazánk Mozgalom, de ők még alkalmatlanok a kormányzásra és nem valószínű hogy 5=10% felé mennek...
rokker33
@csak úgy...: A jó édes qrva fajtádnak csapd fel az állát te köcsög dójcslandiak csicskája ! Nem mondom meg hol vagyok én szeretnék még dolgozni egy vén szar miatt nem rúgatom ki magam hogy szard ki a beledet!
csak úgy....
@rokker33: egy beszari hazúg takony vagy,akinek csak itt inkognítóban van nagy pofája,közben krumplit hámozol a labancoknak és szopod a fönököt naponta! :)
rokker33
@csak úgy...: mondtam már ne erőlködj tata, majd én tudom hogy mit dolgozom,ahhoz neked és másnak semmi köze!Én nem szoktam személyeskedni, de te mindig ezzel állsz elő,mert mást nem tudsz kommentelni.. Ostoba vagy !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.