Magyarország miatt egyetlen napot sem fog csúszni a finn és a svéd NATO-csatlakozás – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban.

Szijjártó megerősítette: miattuk nem fog csúszni a finn és svéd NATO-csatlakozás

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a BMW beruházását bejelentő ünnepségen Debrecenben 2022. november 25-én. A BMW Group a Debrecenben épülő autógyár területén egy akkumulátor-összeszerelő üzemet is felépít. A beruházás összértéke eléri a 800 milliárd forintot, és ezzel Magyarország történetének harmadik legnagyobb zöldmezős beruházása lesz. MTI/Czeglédi Zsolt

Többször is világossá tette a magyar kormány, ő maga telefonon és személyesen is a NATO külügyminiszteri tanácsülésén, hogy Magyarország miatt sem a finn, sem a svéd NATO-csatlakozás egyetlen napot sem fog csúszni – erősítette meg Szijjártó Péter a szlovák külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján egy kérdésre válaszolva Pozsonyban – írja az atv.hu.

Orbán Viktor a múlt héten a Twitteren üzent Sanna Marin finn miniszterelnöknek, visszautasította a feltételezést, hogy a magyar kormány az uniós források kifizetéséhez kapcsolná a finn és a scéd NATO-csatlakozás ratifikálását. A magyar kormány támogatja, az Országgyűlés pedig a 2023-as ülésszak kezdetekor napirendre tűzi a ratifikációt – írta a miniszterelnök.

Forrás: atv.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Amit meg akartok szavazni, azt átnyomjátok egy fél nap alatt, amit meg nem arra istennek se tudtok időt szakítani. Ócska, hazug szarkeverők vagytok.
Béla333
Megmondta a maffia főnök: nem érnek rá ezzel a piti üggyel foglalkozni!
Annyi minden fontosabb van ennél: villany vezetéket avat fel, a foci VB-is figyelemmel kell kísérni, biztos a döntőt a helyszínen kell megnézni, stb, stb.
Majd ha ráér a főnök, akkor fel lesznek véve e svédek meg a finnek.
Addig meg csak várjanak türelemmel...
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 15:46
Ezt majd mondd meg a Habony Árpinak, amikor éppen előtte vonszolod át rozzant porhüvelyed a zebrán, ő meg türelmetlenül ráddudál.
Amúgy meg: Nemakarásnak nyögés a vége.
A "nemakarásnak" kifogyhatatlan a kifogások tára! és így tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.