Pécsen egy képviselő már arról értekezett, hogy az uniós olajstopnak köze van ahhoz, hogy a városban egy helyen lehet kapni benzint.

Úgy tűnik, a Fidesz a benzinársapka várható eltörlése miatt is Brüsszelt fogja hibáztatni

„Az olajembargó szankció veszélybe sodorhatja a benzinársapkát is"

– írta az Origo a Századvég energia- és klímapolitikai üzletágának vezetőjére hivatkozva, a hírt pedig átvették a Médiaworks megyei lapjai.

Mint a hvg.hu fogalmaz, a jelek szerint a kormányoldali lapok elkezdték felkészíteni a fideszes szavazótábort az ársapka eltörlésére (ezt már a kormány is meglebegtette múlt héten) úgy, hogy az egészért Brüsszelt teszik felelőssé.

Forrás: hvg.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miután Orbán "mentességet harcolt ki", akkor most miről beszél ez a jótétlélek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Gyurka80: Jajj de örülök, hogy aggodsz miattam! NEKEM semmim nem fagy be, mert a rezsi ingyen van (gaz +aram), söt több allami tamogatas jar havonta, mint a rezsi teljes összege! Ugyhogy magadrol gondoskodjal inkabb, remelem sokat fogsz a piaci aras benzinböl is tankolni! Apropo arak... MEKEM 600 forint a kenyer kiloja, de ha csak a minimaloraberrel szamolom (mert tökmindegy mi mennyibe kerül, az szamit, mennyit kell erte dolgozni!), akkor 8 kilot lehet belöle venni! Magyar minimaloraberböl mennyit?
teuton
@KisTehen: Elmebeteg analfabeta Nagy Marha! Külföldön van eleg benzin es dizel, speciell Nemetorszagban is, holott mar szeptember ota nem szallitanak az oroszok! Es nemcsak hogy annyit tankolhatsz amennyit akarsz, hanem meg olcsobb is!!! Na erre köss csomot!
teuton
@KisTehen: Nagy Marha? Mifele külföldi importörök szallitanak MOra??? A Lavrov altal Hös Szovjet Anya kitüntetessel kitüntetett Szofoso nem azt hazudta, hogy MOnak lesz elegendö gaza es olaja, mert az oroszoktol ötödaron kapjak olyan mennyisegben, hogy tavaszig kitart? Most akkor megint ki hazudott???
teuton
Na hogyis van akkor azzal a körsms-sel az arsapka kivezeteseröl? Az ellenzek talalta ki, vagy valaki bennfentes kürtölte szet? A lakajmedia csak azt fröcsögte, hogy az ellenzek küldte szet! Hat ha valoban, akkor nagyon jol ertesült lehet, mert 24 oraval a kormany bejelentese elött mar tudtak! A lakajmedia meg ismet pofara esett a hazugsagaival. Az nitteni papagakkommando meg most kussol, nem kaptak utasitast, mit kell beirni.
Gyurka80
@teuton: Hol laksz, hogy ingyen van a rezsi? Csak nem migráns vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.