„Legyen szíves végighallgatni azt, amit az államtitkár úr mond. Világos?” – zengett a parlamentben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Rockxy: A "veszelyes hulladek" a magyar parlamentben 134 birka!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Rockxy: A "veszelyes hulladek" a magyar parlamentben 134 birka!
Clavigo
Mégis minek képzeli magát ez félkegyelmű furkó ?
verőce21
hiába küldjük el ezeket a lipsiket a büdös [email protected], vagy várjuk a felelősségre vonásukat, semmi nem műkszik. Valószínűleg kevés a büdös p... :)
simmering73
"Minősíthetetlen kocsmai hangvételben kiabálta le Kövér László Szabó Tímeát a Párbeszéd képviselőjét a parlamentben. Szabó Tímea a folyamatosan hazudozó Dömötör Csaba államtitkár szavaira reagált hallhatóan, és ezt nem bírta idegekkel a házmesterek stílusában működő “házelnök”. Az egész magyar parlament paródiája egy igazi parlamentnek, melyben a képviselőknek jogaik vannak, a parlament kontrollt gyakorol a végrehajtó hatalom fölött. De az a stílus, ahogy ezt a kirakatnak szánt álparlamentet igazgatja egy komplett elmebeteg, az méltatlan ennek a háznak a múltjához."
nepszava.us/uzenjuk-kovernek-ez-egy-kocsma-nem-egy-parlament/
teuton
@verőce21: En eddig csak a hazmester bünteteseinek eltörleseröl tudok birosag altal, mert jogtalan volt. Te mit tudsz??? Masodd mar be ide a linkeket a hazmester bünteteseinek birosagok altal megallapitott jogossagarol!
Horizont
A házelnök egy oldalra húz, elfelejti a tetves kretén, hogy mindenki házelnöke több millió forintért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.