Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is elmondta véleményét Matolcsy György MNB-elnök őszinteségi rohamával kapcsolatban.

"Matolcsy lehet az első fideszes nagykutya, akit korrupció miatt elvisznek" – Hadházy Ákos nem lenne meglepve, ha így történne

Mint emlékezhetünk, Matolcsy totálisan szembement ma a kormánypropagandával, és elmondta, a magyar gazdaság válságközeli helyzetben van. És ami a legfontosabb, nem a háború és a szankciók miatt ekkora az infláció – magyarázta a jegybankelnök.

Ezek után Hadházy Ákos úgy látja, Matolcsy mai megszólalása – túlzás nélkül a magyar gazdaságpolitika őszödi beszéde – egy hajszálrepedés a propaganda által felépített alternatív valóságon.

Nyilván a széles tömegek nem arra figyelnek, hogy mit mond az MNB elnöke egy parlamenti bizottságban, de itt az alkalom, hogy mi elmondjuk nekik: a kormány hazudik, a helyzet nagyon rossz és nem, nem Brüsszel miatt!

- fogalmazott a politikus, hozzátéve,

egészen szomorú belegondolni abba a nemzeti tragédiába, hogy 16 év alatt megtettünk egy kört és pont ugyanott tartunk, mint 2006-ban.

Hadházy Ákos posztja végén olvasható a legmeglepőbb rész:

Egyáltalán nem lennék meglepve, ha Matolcsy lenne az első fideszes nagykutya, akit korrupció miatt elvisznek. Nem hiszem -sőt-, hogy érdemtelenül tennék, de az ilyen rendszerekben így szoktak válogatni a példastatuálás sorrendjében

- írja a képviselő.

Forrás: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ettöl a fazontól nem lesz olyan egyszerü szabadulnia orbánnak,mint simicskától...
ha csak ki nem esik a 8.ról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ettöl a fazontól nem lesz olyan egyszerü szabadulnia orbánnak,mint simicskától...
ha csak ki nem esik a 8.ról.
csak úgy....
jövöre ilyenkor ,már a shikarik és vergödszke is rimánkodni fog, 35-40 kilósan,hogy magyarország lépjen be az eu. ügyészségbe...,mert éhesek és a nemzetitöl csak viktor és a falubelije hízik.
jesz
@csak úgy...: Sok olcsó kenyér, és ajándék krumpli...ez szinten tart.
Yoda69
Ez nem lesz olyan egyszer, mert matolcsi most jobban benne van a "kepben". Valoszinubbnek tartom, hogy "ongyilkos" lesz.
Macskaszem
Vargamiska azt mondta, ettől függetlenül lehet építeni az elmúlt 10 év eredményeire. Mit, tessék mondani, légvárat?
icegygenabro
@Yoda69: hátbaszúrja magát...ötször???
jesz
@Yoda69: matolcsy legalább olyan gazdag, mint Orbán, ezt a mérhetetlen vagyont szeretné élvezni. Tehát nem jut eszébe letenni a lantot...bármennyibe is kerül megvenni a boldog élethez szükséges védelmet, az összeg mérete csak zsebpiszok a vagyon egészéhez képest...ha kell hadsereget is képes működtetni, természetesen csodazsoldért...
Matolcsynak nincs oka egy pillanatra sem, hogy a nyitott ablaknál a lakásban körülnézzen...jobb, megbízhatóbb személyi védelme van, mint bárkinek.
verőce21
A tegnapi eskütétel után van mitől félnie egyes gazdasági szereplőknek...?
Jozefina
Élég érdekes és izgaalmas beszédet tartott Matolcsy!!! Ez volt a Mikulás puttonyában!! Szerintem semmi következménye nem lesz, főleg a kormány részéről, hiszen a kormánypropaganda a gazdaság szárnyalását tolja a birkák arcába!!!?? Változás akkor lenne, ha ezt a beszédet netán Varga Mihály mondaná, vagy Orbán, akik személy szerint is felelősek a Matolcsy által felvázolt helyzetért!! Ugyancsak nagy szerepe lenne az ellenzéknek is hiszen ez egy konkrét kapaszkodó lenne a kormány által felvázolt hamis illúzók konkrét megfogalmazásában és széleskörű terjesztésében!!!
444.hu/2022/12/05/a-szocializmusba-nem-erdemes-visszamenni-video-matolcsy-parlamenti-beszamolojarol
telex.hu/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gazdasagi-bizottsag-valsag-hangfelvetel-idezet-inflacio
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/
nyugatifeny.hu/2022/12/05/kikerult-a-video-amelyben-matolcsy-romma-alazta-az-orban-kormanyt
Yoda69
@icegygenabro: Peldaul. Vagy kiugrik, vagy leugrik, vagy vizbefullad, vagy jon a mercis. Sok lehetoseg kozul valaszthat.
@jesz: Lehet hogy gazdag, de simicska is gazdag volt. Azt kell latni, hogy orban tartja a szalakat a kezeben. Ha egy ilyen aduasz mint eltolcsi lazad, azt is elfolytja, csak nehezebben. orban akkor bukna meg, ha lene meg 8-10 olyan tokos gyerek a vezetesben, akik egyszerre lepnenek fel orban ellen, es megpuccsolnak. Akkor el lehetne ot tavolitani a hatalombol, es talan meg meneteni ami mentheto. Ha egyenkent lepnek fel ellene, ugyanolyan eselytelenek mint az ellenzek kulon-kulon.
balos
@Yoda69: Na a fideSSben okos ember ?Ez most vicc?Okos ember nem lép a lápra!
Yoda69
@balos: Nem okos, tökös.
Bocsi csak nincs ekezetes karakter a billentyuzetemen, es nem szeretek bibelodni hogy mindig atallitsam magyarra.
balos
@Yoda69: tökös az van,de azt a nyakukon hordják!Hallowenkor ők a célpont!
jesz
@Yoda69: 9.54: megdumáltál. Elfogadom az érvelésed.
karma1
@csak úgy...: Onnan biztos nem fog kiesni, mert a 8-as szamtol rettenetesen fel, es nem menne fel oda. Talan a 7.-rol vagy a 9.-rol...:O)))))
karma1
Borzasztoan tartok attol, hogy megbanja meg az oszinteseget, es azert, hogy visszakeruljon orban kegyeibe - es a fiatal felesege elol ne a Csillagba - meg fogja csinalni a maganbetetek lenyulasat, hiszen neki az csak egy korlevel a bankoknak, es egy klikkelessel lenyulhat MINDENT !
Ha egy het mulva sem gondolja meg magat, akkor talan van remeny arra, hogy tan nem teszi vegleg tonkre az egesz magyar nepet!
nezelodo
Jobb ha a kuszeszem nem kávézik az egykori cimbijeivel, és kerülje az olasz buzibárokat is.
szaboria1
Tegnap érdekes dolgot mondott Z. Kárpáti Dániel. Matolcsi a bizottsági ülésen felvette a magán megtakarításokhoz való nyúlást.
sokanvagyunk
Vigyék... fél órás monológja nem hozza rendbe eddigi ténykedését.
Régen is voltak "önkritikát gyakorlók", de a gondolkodó emberek azért nem dőltek be nekik.
Namely
"Ezek után Hadházy Ákos úgy látja, Matolcsy mai megszólalása – túlzás nélkül a magyar gazdaságpolitika őszödi beszéde – egy hajszálrepedés a propaganda által felépített alternatív valóságon."
Ha Ákika nem egy szánalmas propagandista bohóc lenne, akkor rendelkezne önálló gondolatokkal. De amióta Schiffer nem irányítja kézivezérléssel, azóta nem csinál mást, csak kitűnően alakítja a segget. Sötét, mint az éjszaka. Ha nem lenne az, akkor ellátogathatna az MNB honlapjára, és urambocsá elolvashatná az ottani elemzéseket. Vagy talán megnézhetné a nyilatkozatokat.
Ekkor rájönne, hogy Matolcsy igen régóta mondja azt, amit most ő valami őszinteségi rohamnak vél.
Nem olyan nehéz, ugye, Ákika?
Persze, hogy nem.
De miért tenné? Hiszen a rajongótábora még nála is nagyobb majmok tömkelege, akik egy elemzést nem képesek elolvasni, túl lusták és ostobák hozzá.
Nem is olyan rossz ez a politikusi szakma.
Ha nem megy majd a tőzsde, felcsapok politikusnak.

UI:
Ákika volt már a munkahelyén az eskütétel kivételével? :) miért tette volna? Az idióta rajongói így is szeretik... :D :D :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.