A Telex górcső alá vette, hogyan számolnak be (beszámolnak-e egyáltalán) a jegybankelnök hétfői, meglepően őszinte kijelentéseiről.

Nem verik nagydobra Matolcsy György "őszödi beszédét" a kormány által vezérelt lapok

Az eredmény nagyjából borítékolható volt. Az ellenzékkel kapcsolatos, többnyire piszlicsáré, és sokszor alaptalannak bizonyuló (lásd még: vesztett sajtóperek) vádakat címlapon harsogó Origo csöcsöket, a békét iszonyatosan akaró Orbán Viktort, focit, késelő migránsokat tol olvasói képébe, ám a nap legfontosabb eseményéről csak egy mínuszosnál is mínuszosabb hírben emlékezik meg.

Az M1 híradójában egy árva szó nem hangzott el erről, az MTI csak a Matolcsy-beszéddel kapcsolatos reakciókat hozta le, a KESMA alá gyűrt megyei lapok pedig lehozták, hogy a magyar gazdaság válságközeli helyzetben van, meg, hogy magas lehet jövőre az infláció, illetve, hogy „sok szempontból saját döntéseink miatt vagyunk bajban”, de az nem derül ki a központi cikkből, hogy kik azok a mi.

Egyedül az igen gyér olvasótáborral rendelkező Magyar Nemzet számolt be Matolcsy kijelentéseiről, de a kockázat itt volt a legkevesebb.

Hadházy Ákos szerint Matolcsy lehet az első "fideszes nagykutya", akit korrupció miatt visznek el >>

Forrás: telex.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@verőce21: Ez a cikk nem az ársapkáról szól. Nem tűnt fel, vén bohóc?
Ez a jellemtelen, hazug, a magadfajta ostoba marhákat az orruknál vezető gazdádról és propagandarendszeréről szól.
Ez az egy hír mindent el is mond erről a tetves rendszerről.
Kár, hogy ezt sem érted.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@verőce21: Kíváncsi leszek januárra.
ómió
@Aki Én: Tavaly nem volt háború, bolsiék agyhalottja!? És ezzel hány %-ot emelkedett az energiaár? Tízet, húszat?! És utána!? Jött a háború meg az "energiaárfelszankciózásotok", amelyek "potom" 7-800%-ot emeltek rajta! Ennyit nem látsz onnét a bolsi elmeosztályról, csak hazudozásra vagy beállítva!?
ómió
@Nessy: A munkásőr szekció, bolsiék fajkreténje, a minap "demonstrált" a BM-nél vörös zászlóval! Nyogodt lehetsz, a tiéid voltak: tudod, akikkel az Internacionálétokat szoktad együtt harsogni! Vagy már ezt is a "Zorbánékra hazudja a bolsi tetübandád?
Aki Én
@verőce21: @ómió: Ti jártok, két buta balfasz. Annyira passzoltok egymáshoz, két buta csicska, akik mindent látványosan bezabálnak.
Húúú, de ijesztően buták vagytok :)
Nessy
@ómió: Eredj már ezzel az unalmas bolsi ,efftárs stb. szövegeddel Luciferhez látogatóba! Hátha ott vevők lesznek rá!
pacal
@ómió: Erőforrásalapú megközelítéssel kell átváltoztatni a konzisztens minőségi indikátorokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.