Három tankerület is csomagot kapott. 

Mikulás napi meglepetés a tankerületi központoknak: leszalagozott bejáratok, virgácsok, könnycsomag

Az Észak-Pesti, a Külső-Pesti és a Dél-Budai Tankerületi Központ is kapott a Mikulás krampuszaitól csomagot december 6-a reggelére – derült ki a Jocó bácsi világa Facebook-oldalra feltöltött képekről.

Az Észak-Pesti Tankerület bejáratát alaposan beszalagozták, illetve kaptak az ott dolgozók feliratot is, amin az áll, hogy „Rosszcsont tanker”.

Dél-Budára jókora köteg virgács jutott, míg Külső Pestre három csomag, amiben a feliratok szerint a szülők, a diákok és a tanárok könnyei vannak.

Hétfőn több iskolában is tiltakoztak a tanárok kirúgása ellen, a Belügyminisztériumnál pedig tanárok, diákok és szülők tüntettek. 

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Orbán krampuszai 2006-ban nem finomkodtak ilyen dedós módon, és ezek a jogosan tiltakozók még most sem hiszik el, hogy a NER társak ezen csak röhögnek.
kereső
@KisTehen: Kezdesz észhez térni "Isten barma"? Nagyon jó megállapitás a fideSS szavazóira/a hivekre. Ott vannak értelmi szinten- bár némelyik három éves már értelmesebb, mint ti.
dr. prédikátor
@Shikari: K U S S LEGYEN TE BŰZLŐ SZARKUPAC!!!
Nessy
Olvasva egyik, másik hozzászólást, nekik az a "tüntetés, vélemény nyilvánítás", ha feldúlják a várost, gyújtogatnak, felszedik az utcakövet, és bedobálják a lakásokba! Ez maradjon a fidesz csürhe "hőstette"! A tv székházba már nekik sem sikerülne bemenni, és kicsit törni, zúzni, szuvenírt gyűjteni!
Apropó! Brüsszelnek oldalakon keresztül sorolja a kormány, azokat a problémákat, amikért manapság tüntetnek! Most van probléma, vagy nincs probléma?? Vagy Brüsszel felé van, itthon nincs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.