A Mol szerint beindult a pánikvásárlás a benzinkutakon, miután több helyen napokkal ezelőtt elfogyott a hatósági áras üzemanyag, majd az autósok felvásárolták a drágább fajtákat is. 

Folytatódik az őrület! A MOL szerint mindenki pánikvásárlásba kezdett a magyar benzinkutakon

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Mol a Telex kérdésére azt válaszolta: a töltőállomásai továbbra is nyitva tartanak, a tartálykocsik folyamatosan úton vannak, a Dunai Finomító karbantartásán pedig szintén dolgoznak, és a terveknek megfelelően haladnak. 

Egyelőre ezt lehet tudni: 

- A Shell előregyártott matricákkal készült az átmeneti készlethiányra, és hétfőn már volt olyan kútja, ahol mindegyik kútfejen ilyen matrica szerepelt.

- A benzinért eredménytelenül portyázó autósok gyorsan áthajtanak a kúton, emiatt számos helyen a kihajtásnál alakul ki dugó.

- A benzinkutasoknak láthatóan nagyon elegük van abból, hogy az oszlopok közt szlalomozó, majd indulatosan távozó autósok mindig ugyanazokat a kérdéseket ismételgetik.

- A benzinkutak nemigen tudják, hogy mikor kapnak üzemanyagot, így az autósokat sem tudják tájékoztatni.

- Noha Magyarországon körülbelül kétezer benzinkút működik, valójában senki nem tudja pontosan megmondani, hogy hol lehet biztosan üzemanyagot kapni, és hol nem.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Azért nagyon remélem te aljas féreg, hogy hamarosan vágóhídon végzed, kínok közt. Te egy igazán szar, geci ember vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Pánik vásárlás? Ha limit van a kiadható üzemanyagra, akkor talán három kúton megtölt9k egy személygépkocsi tankját! Közben egy csomó benzint elautózik, mire működő kutat talál!
nezelodo
@Nessy: Pánik vásárlás... ja meg terheléses támadás a Pf. oltás igénylésénél... Megpróbálhatnának egyszer igazat mondani, vagy félnek, hogy letörik akkor a hazug nyelvük?!
Nessy
@nezelodo: Visszafordíthatatlan pszichikai válságba kerülnének, és elkezdenének igazat mondani. Képzeld el a bigott híveket! Nincs ennyi pszichiáter kis hazánkban!
human
Tehát nem azért nincs benzin, mert a MOL már hetekkel korábban bejelentette, hogy nem fog elég benzint szállítani, illetve egyáltalán nem fog szállítani több száz kútra? Neeeem. Szerintük azért nincs benzin, mert az emberek mindmegvették! Végül is a semmit tényleg gyorsan meg lehet venni.
Aki Én
@KisTehen: NINCS ÜZEMANYAG!!!
Mit nem értesz, te buta balfasz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.