A Mol szerint beindult a pánikvásárlás a benzinkutakon, miután több helyen napokkal ezelőtt elfogyott a hatósági áras üzemanyag, majd az autósok felvásárolták a drágább fajtákat is. 

Folytatódik az őrület! A MOL szerint mindenki pánikvásárlásba kezdett a magyar benzinkutakon

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Mol a Telex kérdésére azt válaszolta: a töltőállomásai továbbra is nyitva tartanak, a tartálykocsik folyamatosan úton vannak, a Dunai Finomító karbantartásán pedig szintén dolgoznak, és a terveknek megfelelően haladnak. 

Egyelőre ezt lehet tudni: 

- A Shell előregyártott matricákkal készült az átmeneti készlethiányra, és hétfőn már volt olyan kútja, ahol mindegyik kútfejen ilyen matrica szerepelt.

- A benzinért eredménytelenül portyázó autósok gyorsan áthajtanak a kúton, emiatt számos helyen a kihajtásnál alakul ki dugó.

- A benzinkutasoknak láthatóan nagyon elegük van abból, hogy az oszlopok közt szlalomozó, majd indulatosan távozó autósok mindig ugyanazokat a kérdéseket ismételgetik.

- A benzinkutak nemigen tudják, hogy mikor kapnak üzemanyagot, így az autósokat sem tudják tájékoztatni.

- Noha Magyarországon körülbelül kétezer benzinkút működik, valójában senki nem tudja pontosan megmondani, hogy hol lehet biztosan üzemanyagot kapni, és hol nem.

Forrás: 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Azért nagyon remélem te aljas féreg, hogy hamarosan vágóhídon végzed, kínok közt. Te egy igazán szar, geci ember vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@m73: ti bizonyítjátok, hogy milyen kretének vagyok

áprilisban elpicsáztunk titeket, de már elfelejtettétek, és azt hiszitek, hogy ti vagytok a janik ... okoskodtok itt a faszba
Aki Én
@KisTehen: NINCS ÜZEMANYAG!!!
Mit nem értesz, te buta balfasz?
KisTehen
ugyan azt csináljátok, mint a pfizer vakcinákkal is ... minden más vakcina szar, csak a pfizer jó ... a végén tömeghisztéria alakult ki ... szaladgáltatok, mint a sós seggű tyúk egyik óltopónról a másikra ... aztán mit értetek el vele?

tökkelütöttek vagytok b+
KisTehen
@Aki Én: BEPÁNIKOLTATTÁTOK AZ EMBEREKET

MIT NEM ÉRTESZ B+
m73
@KisTehen: kit picsáztatok el te kretén? Saját magatokat te szerencsétlen! A sok csalásnak ez lett a végeredménye. Benneteket szopatot le a felcsúti zsírdisznó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Marad a rosszidő a jövő héten
Itthon - 2023. January 29., 16:38
Marad a rosszidő a jövő héten
Élő adásban vette elő a kígyóját Árpa Attila
Szórakozás - 2023. January 29., 15:27
Élő adásban vette elő a kígyóját Árpa Attila