Gyarmati Andrea húga, Gyarmati Eszter teljesen kikészült. 

Az Eb-ezüstérmes úszónő tavaly év végén állt a nyilvánosság elé és beszélt arról, hogy édesapja, a korábbi olimpikon Szilágyi Zoltán testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta.

Teljesen összeomlott Szilágyi Liliána édesanyja a bíróságon, amikor a bántalmazási ügy miatt hallgatták ki

Fotó: JOHANNES EISELE / AFP

Az ügyben nyomozás indult, így elkerülhetetlenné vált, hogy a már visszavonult sportolónő és édesanyja, Gyarmati Eszter szembesüljön élete legfájdalmasabb pillanataival. Liliána után nemrég ugyanis az egykori tornászt is meghallgatták tanúként a nyomozók.

Az édesanya meghallgatása elég hosszúra nyúlt, Gyarmatit érthetően így is rendkívül megviselte az egész. Nagyjából ugyanazokat a kérdéseket kellett megválaszolnia, mint lányának, és megerősítette a Liliána által korábban elmondottakat.

"Az édesanyát még ügyfelemnél is jobban megviseli ez a folyamat, nincs is abban az állapotban, hogy a nyilvánosság elé álljon”

– mondta a Blikknek Keviczki István ügyvéd.

Szilágyi Liliána azt is elmondta, hogy az olimpiai ezüst- és bronzérmes úszóról, Gyarmati Andreáról kevésbé pozitív a véleménye. Azt állítja, hogy amikor előállt a történetével, akkor támogatást várt volna tőle, de nem kapta meg, sőt azt hallotta, hazudozással vádolja meg őt.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
@vacsi: "Az édesanya meghallgatása elég hosszúra nyúlt, Gyarmatit érthetően így is rendkívül megviselte az egész. Nagyjából ugyanazokat a kérdéseket kellett megválaszolnia, mint lányának, és megerősítette a Liliána által korábban elmondottakat." idézet a cikkből. magyarul: TUDOTT RÓLA. ez egy foss anya,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@sgl: Akkor iker-, akarom mondani ökörtestvér! A zsidózás az életük...
Tulajdonképen megértem, akinek kicsi a szerszáma az mindig irígykedik arra akinek normális van!
ESCOBAR
Szarházi familía! Ehhez adják a nevüket!
ESCOBAR
@sgl: Sajtóhír lesz a csalásomból? Ha igaz, hanem?!
Dr. Proktor
Azért én Gyarmati Andrea hozzáállásán csodálkozom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.