Olyanok, mint a sáskák! Felzabálják az országot, és csak a pusztítás marad utánuk – írta közösségi oldalán Jakab Péter független parlamenti képviselő.

Orbánék olyanok mint a sáskák! Felzabálják az országot – Új választást követel Jakab Péter

A politikus kijelentette:

A Nép Pártján Mozgalom képviselőjeként a parlamentben továbbra is egyedül követelek új választást. Ott egyedül vagyok. Az országban azonban nem!

Videójában kitért arra, hogy nem működtetik rendesen az országot, nem képesek felfűteni a postákat, a rendőrségeket, az iskolákat.

A magyar az meg dögöljön meg, ugye?

- tette fel a kérdést, és szerinte hallani sem akar a kormány az uniós minimálbérről, és a kormány 30 ezret sajnál a magyar munkásoktól. 

Kitért arra is, hogy állami vezetők bérét 4 és 6 millió forintra emelték fel, és semmi sem érdekli őket, a 40%-os infláció alatt 14%-al emelik fel a nyugdíjakat. 

Elmondása szerint nem csak a sajt, a vaj és a kenyér ára duplázódott meg, hanem 

Orbán fizetése is.

Új választást követel, és szerinte ettől az Orbán-kormány fél, attól fél, hogy kirúgják őket, és hazugsággal nyertek választást. 

Szerinte az ellenzék sem akar új választás, így ő egyedül maradt, de abban hisz, hogy az ország nem egyenlő a parlamenttel és a nép mellette áll.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
@Pegero: Igaza van, szégyentelen módon milliós havi fizetések vannak és éppen most emelték még meg. Miközben a fele ország szegény. Arról nem beszélve, hogy minden ingyen van nekik, autó, lakás, utazgatás. ruha sminkszoba meg amiről nem is tudunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Hofinak nagyon igaza volt, csak nagyon úriemberesen fejezte ki magát: "az egy főre eső bunkó két fő"...
ómió, pegero, shikari és a többiek: ti vagytok a kétharmad!
ESCOBAR
Petya! Új választást?! Te akkor még ennyire se viszed! SEMMI NEM LESZEL! Csupa nagybetűvel: SEMMI! Észnél legyél már!
A maradék Jobbikot elviszi a MI HAZÁNK!
Toller Béla
Egyet kell érteni vele ! Jakabban benne van egy népvezér, csak művelni kellene. Sajna, ez nem megy, így meg nem elég hatásos. De az biztos, hogy az új választásokat, a kétfordulós választásokat, a közmédia teljes megszüntetését azonnal és folyamatosan követelni kellene !
Jozefina
Teljesen igaza van Jakabnak!!! Ez az egyetlen út ahol még békésen el lehetne zavarni ezt a maffia kormányt!!!? A baj, hogy ezt ő mondja csak egyedül!! Hol vannak az ellenzéki pártok, a civilek???
sokanvagyunk
Nagy "tisztulás" lenne egy előrehozott választással... - az 1-2-3 százalékos pártocskák eleve kiesnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.