Olyanok, mint a sáskák! Felzabálják az országot, és csak a pusztítás marad utánuk – írta közösségi oldalán Jakab Péter független parlamenti képviselő.

Orbánék olyanok mint a sáskák! Felzabálják az országot – Új választást követel Jakab Péter

A politikus kijelentette:

A Nép Pártján Mozgalom képviselőjeként a parlamentben továbbra is egyedül követelek új választást. Ott egyedül vagyok. Az országban azonban nem!

Videójában kitért arra, hogy nem működtetik rendesen az országot, nem képesek felfűteni a postákat, a rendőrségeket, az iskolákat.

A magyar az meg dögöljön meg, ugye?

- tette fel a kérdést, és szerinte hallani sem akar a kormány az uniós minimálbérről, és a kormány 30 ezret sajnál a magyar munkásoktól. 

Kitért arra is, hogy állami vezetők bérét 4 és 6 millió forintra emelték fel, és semmi sem érdekli őket, a 40%-os infláció alatt 14%-al emelik fel a nyugdíjakat. 

Elmondása szerint nem csak a sajt, a vaj és a kenyér ára duplázódott meg, hanem 

Orbán fizetése is.

Új választást követel, és szerinte ettől az Orbán-kormány fél, attól fél, hogy kirúgják őket, és hazugsággal nyertek választást. 

Szerinte az ellenzék sem akar új választás, így ő egyedül maradt, de abban hisz, hogy az ország nem egyenlő a parlamenttel és a nép mellette áll.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
@Pegero: Igaza van, szégyentelen módon milliós havi fizetések vannak és éppen most emelték még meg. Miközben a fele ország szegény. Arról nem beszélve, hogy minden ingyen van nekik, autó, lakás, utazgatás. ruha sminkszoba meg amiről nem is tudunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Felesleges új választás hiszen a Fasiszta Vezérek eddig mindig a halálukig uralkodtak. :(
magyar1
@Pegero: Igaza van, szégyentelen módon milliós havi fizetések vannak és éppen most emelték még meg. Miközben a fele ország szegény. Arról nem beszélve, hogy minden ingyen van nekik, autó, lakás, utazgatás. ruha sminkszoba meg amiről nem is tudunk.
Béla333
Teljese igaz! Kártékony bűnözők, hazaáruló szemét banda!
VASTAGBŐR
a sáskák nem esznek *art, igaz durbincs ...
de te nem is sáska vagy
Aki Én
@Maccska: @Pegero: faszt ugattok? Egy szavát sem értitek.
Pálinkás Pál
amíg a krumplis cigányoknak,külhoni parazitáknak, félhülye nyuggernek szavazati joga van,felesleges,...hisz egyik csoport sem tesz a közösbe, csak elvesz belőle...magyarul, csak az szavazhasson,aki eltartja az országot...
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Hofinak nagyon igaza volt, csak nagyon úriemberesen fejezte ki magát: "az egy főre eső bunkó két fő"...
ómió, pegero, shikari és a többiek: ti vagytok a kétharmad!
ESCOBAR
Petya! Új választást?! Te akkor még ennyire se viszed! SEMMI NEM LESZEL! Csupa nagybetűvel: SEMMI! Észnél legyél már!
A maradék Jobbikot elviszi a MI HAZÁNK!
Toller Béla
Egyet kell érteni vele ! Jakabban benne van egy népvezér, csak művelni kellene. Sajna, ez nem megy, így meg nem elég hatásos. De az biztos, hogy az új választásokat, a kétfordulós választásokat, a közmédia teljes megszüntetését azonnal és folyamatosan követelni kellene !
Jozefina
Teljesen igaza van Jakabnak!!! Ez az egyetlen út ahol még békésen el lehetne zavarni ezt a maffia kormányt!!!? A baj, hogy ezt ő mondja csak egyedül!! Hol vannak az ellenzéki pártok, a civilek???
sokanvagyunk
Nagy "tisztulás" lenne egy előrehozott választással... - az 1-2-3 százalékos pártocskák eleve kiesnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.