Rastislav Kacer szlovák külügyminiszter élesen bírálta Szijjártó Pétert amiatt, mert Robert Fico volt szlovák kormányfővel közösen tartott sajtótájékoztatót – számolt be róla az Index.

Gerinctelen, egyszerre vallja magát kommunistának, és katolikusnak – Szijjártó is éles bírálatot kapott a szlovák külügyminisztertől
Kép: Facebook/Szijjártó Péter

Kacer szerint Robert Fico egy olyan politikus jelképe, aki gerinctelen, és egyszerre vallja magát kommunistának, valamint bérmálkozott katolikusnak.

Később, a V4-es külügyminiszterek kedd délutáni közös sajtótájékoztatóján Rastislav Kacer szlovák külügyminiszter is kommentálta az eseményt:

Felvitte a vérnyomásomat, amikor láttam a reggeli hírt, hogy egy szomszédos ország külügyminisztere találkozik a volt miniszterelnökkel, és a nemzeti érdekekről fognak beszélgetni. Mi nem kommentáljuk a magyar belpolitikát, nem tartunk sajtótájékoztatókat ellenzéki politikusokkal, ez egy elég szokatlan lépés

– fejtette ki Kacer, aki szerint Szijjártó és Fico közös sajtótájékoztatója „szomorú képet mutatott”.

Hozzátette:

Robert Fico egy olyan politikus jelképe, aki gerinctelen, egyszerre vallja magát kommunistának, és bérmálkozott katolikusnak, fényképezkedik a Fehér Házban, aztán pedig az amerikai támaszpontok ellen harcol, Európa magjában akar lenni, utána pedig Brüsszel ellen harcol, mint Don Quijote a szélmalmok ellen.

Szijjártó Péter szerint viszont nem lehet bírálni egy politikust sem azért, mert nemcsak kormánypárti, hanem ellenzéki képviselőkkel is találkozik

Forrás: Index

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Szijjártónak nem is volt gerince soha talán!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Egyre többen fejezik ki, hogy okádnak a hazaáruló nemzeti-beteg komplett csapatától.
Lassan elvonul Grazba.
pacal
Robert Fico egy náci. A gyerekarcú szlovák náci (mondjuk nekem minden szlovák gyerek arcú, és a nyelvük olyan, mintha egy gyermekmondókát mondanának).

Miközben körülöttünk a többiek növekednek, a magyarok egyre kisebbek.
Csak és kizárólag O1G miatt !!!
Yoda69
orbanek mindig is szeretnek beleavatkozni mas orszagok belpolitikajaba, mikozben elesen biraljak azokat akik esetleg az orbani agymenesrol problemaznak.
dr. prédikátor
A ZSELÉS KAKADÚ MEG A GERINC!!!??? SOSE VOLT NEKI!!!
Dr. Proktor
Mennyi időbe tellett míg kiismerte! Ezek a volt fiúk, jelenleg gerinctelenek, ügyesen hazudnak és ügyesen lopnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.