A hétfőn hatályba lépett kőolajszankciók után két nappal a kormány - a Mol javaslatára - a benzinárstopot megszünteti - jelentette be kedden késő este Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nem a brüsszeli szankció beteg, hanem a potrohos vétógörény!...
pacal
Befejeztem az előző üzim írását és ez várt rám:
"A brüsszeli szankciók eredménye az, hogy nem tudjuk garantálni a 480 forintos benzinárat tovább." - hazudták bele a 2,5 millió orábnista fideszes csürhe arcába! Érted ezt? Nem a többiek, mi arcunkba (5,5 millió), hanem a 2,5 millió orbánista fideszes gyökér arcába!
Erre csak egyet lehet írni: Mert megérdemlik!
És ezt egy - szó szerint - faszszopó köcsög, Gulyás Gergely jelentette be: Duplán megérdemli a sok homofób, retardál idióta !!!
pacal
A kapitalizmus lényege, hogy piaci árat kell fizetned. A piac idővel kiigazítja magát. A verseny szabja meg, húz határokat. Orbán a saját slepp csicskáik miatt eltorzították a piacot - a kapitalizmus lényegét.
Amit O1G csinál, az kommunista tempó !!!
És akkor idézzük ide Kövér elvtárs örökbecsű szavait: "Kommunista szalonnából nem lesz demokrata szalonna."
Ezzel az a baj, hogy Kövér elvtárs fel sem fogja, hogy mit is mondott ki tulajdonképpen, saját magát és a Fideszt minősítve!
Aki Én
Máshol nincs ekkora káosz, ekkora infláció, ekkora kormányzati korrupció.
Pedig mindennek az az oka.
verőce21
No, lipsik! Lehet drágán tankolni lakosságnak is...!

Örüljünk , hogy több mint egy évig sikerült tartani...!
division
@verőce21: Pont ezért nincs benzin, illetve az árstop miatt nincsenek bizonyos élelmiszerek, be sem kellett volna vezetni. Le merem fogadni, hogy semmivel nem lesz kevesebb autó így sem majd az utakon.
teuton
@verőce21: EN örülök, mert eddig is kevesebbe került NEKEM az üzemanyag, mint NEKED! Mostantol pedig NEKEM a NEGYEDEBE kerül, mint NEKED! Mellette az elelmiszer is olcsobb NEKEM, mint NEKED! Na akkor most tapsikolhatsz a fitymaszosoknak birka!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.