Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kedd este bejelentette, hogy a Mol kérdésére a kormány kivezeti az árstopot a magyar kutakról. Mutatjuk, hogy szerdától mennyiért tankolhatunk a hazai töltőállomásokon. Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgató arról tájékoztatott kedd este, hogy a sima 95-ös oktánszámú benzin literje 641-669 forintba kerül december 7-től, míg a nem prémium gázolajért 699-752 forintot kell majd leszurkolni […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha Brüsszel elzárja a pénzcsapokat, akkor irány az 500 forintos dollár/euró árfolyam, illetve megjósolhatatlan lesz a forint mélyrepülése, a helyzet katasztrófális lesz. A bűnöző cigánynak és bandájának takarodni a kell! Elég volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pacal
Kapitalizmus van gecik!
Vége a kommunista tempónak !!!
verőce21
Ez az ár csak a gyors intézkedés miatt van így!
Ennyi most az üza.kutakon az ár, majd árazzák lejjebb, már napokon belül...:)
division
Lassan már teljesen mindegy mi mennyibe kerül, csak kapni lehessen.
teuton
@verőce21: Hülyegyerek! Külföldön az üzemanyagar naponta többször is valtozik, mert a vilagpiaci arat követi! NALUNK 5 het alatt 120 forinttal esett a dizel literje, de nem azert, mert a kormany ugy döntött, hanem a vilagpiaci ar csökkent! TE meg többet fizetsz erte, köszönd a putris vajdadnak!
teuton
@division: Csak annak mindegy, hogy mi mennyibe kerül, akinek van eleg penze. De Europa 2. legszegenyebb orszagaban, ahol a munkaber mar alacsonyabb, mint Romaniaban, biztosan nem mindegy! A paradicsom persze piros a propaganda szerint, ne satga, csak megvenni nem sokan tudjak...
Aki Én
@division: Erre ment ki a játék. Pontosan meg van ez komponálva.
Yoda69
Majd akkor atjarunk Ukrajnaba tankolni, pancel autoval.
Eladott Ország
Ha Brüsszel elzárja a pénzcsapokat, akkor irány az 500 forintos dollár/euró árfolyam, illetve megjósolhatatlan lesz a forint mélyrepülése, a helyzet katasztrófális lesz. A bűnöző cigánynak és bandájának takarodni a kell! Elég volt!
Yoda69
@Eladott Ország: Meg az allamcsod se kizart ebben az esetben
volvós
A MOL vezér itt is - mint a volt yugóban - elrendezte a pénzügyeket !! Persze O1G segítségével !! Akkor most lehet lopni !!!
Istenakinincsen
A ~700Ft körüli üzemanyagárat már több mint egy éve megszellőztették és akkor még nem volt háború csak döglődő forint+tolvaj vadkapitalista maffiakormány.
teuton
@Eladott Ország: Az utolso, az aprohirdetes a legjobb!!!
teuton
@Virág Árpád: A fitymaszosoknak kedvezmennyel kellene adni, 1000 ft-ert literjet!!!
Eladott Ország
@teuton: Adoniszok a horvát tengerparton ... Viktor Felcsút
Orbán, a doktorminiszterelnökúr’ : ”30 év óta mindig is így mentem, a jövő héten is így fogog menni ,és az azutáni hetekben is így fogok menni.”...közpénzből b+!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298221134_1403969970082906_8807228358069384721_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Le9atplpCZsAX_Gvdfh&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDnMMuLXc6k105uNeMMVCp7sI7Ui3AYsmgh62OGa0CV-g&oe=6396138C
coub.com/view/2529so
A pólója azt árulja el, hogy ki is ez az ember. A pólóról, trikóról egyből felismerni, hiába a borosta, a sityak és a napszemcsi.
keptarhely.eu/images/2022/08/26/v01/20220826v01x18z5e.jpeg
Elfogatóparancs. A faj: kevert , homo sapiens, a rassz: erősen kérdéses. bunkó: igen, fullba tolja a kretént. Nincs az a kanos tenyészcsődör ami ráfanyalodna!
uploads.disquscdn.com/images/833a6e988485ef0ca0b9368ac99b4b8fa5567835c706af55aa3636e04eb7e765.jpg?w=800&h=970
teuton
@Eladott Ország: Az 1. kep egy kicsit hamis! O1G mezitlabra szokott cipöt huzni., mint a nyari kep is bizonyitotta. Bar lehet, hogy a zokni csak a papucshoz dukal, amolyan putris-divat modra...
teuton
@verőce21: Te tenyleg analfabeta vagy??? Mit jelent a PIACI AR??? Azt, hogy a vilagpiaci arat követve valtozik, NEM a kormany szabja meg! A fogyasztoi arakat csak a kommunistak meg a diktatorok irjak elö! Ha a vilagpiaci ar feljebb megy, akkor MOon is dragabb lesz, ha alacsonyabb, akkor MOon nem feltetlenül alacsonyabb, mert a kormany perceken belül megemeli ra az adot, mint most epp tette...
verőce21
@teuton: Egy-két hét alatt majd lemegy 620 alá..., aztán tovább, lejjebb...!
Most csak a pillanatnyi árat rögzítették a kutakon...!
Ez pedig téged kiütött, mint plázacicát a pálinka...! :)
Németh István
A MOL kacifántos helyzetben van! Aki ismeri és tudja az pontosítson, sajnos nagyon link és megbízhatatlan információk vannak erről! NOS!!! >> a mol nem állami tulajdon > merthogy a részvényesek mint cégek, valójában magántulajdonként bitorolják a részvényeket és mint ilyen egymásközt osztozkodnak a nyereségen amely horribilis összeg! Ezt követik el hosszú évek óta!
UGYAN IS egy liter üzemanyag előállítása nincs több 150 Ft.-nél Mindenféle kiszállítási stb. költséggel együtt nem éri el a 160 Ft.-ot Ezen összeg feletti pénzek osztódnak fel ÉS adóznak, de itt is van egy kis bibi! Ugyan is a költségeket minden egyes részvényes elszámolja. Tehát csak akkor és kizárólag akkor lehetne tisztességes üzletágról beszélni, ha a Boros dr. egykori miniszter úr javaslata állna be és megvalósulna az ÁLLAMOSÍTÁS A a MOLN-nak! Mondjuk a hernádi pacákot seggbe rúgnák! A részvényeseket az ÁSZ és a NAV rendesen átvizsgálná, mert lenne mit! - ja, hogy kérem szépen, ha az a módi járja>> ha én nem bántok senkit, akkor elvárom, hogy engem se bántson senki - ennek nem így kéne; mennie mert ebből jön a fejre szarás! ami nem egészen kellemes dolog! Látjuk ugye, hogy a kormányt az ellenség leszarja!
teuton
@verőce21: Analfabeta!!! MIERT megy le 620 ala??? Függetlenül a vilagpiaci artol??? Ahol a kormany szabja meg az arakat, az mind szar lesz, ezt mutatja az adorendszer es a fizeteseket! Egyebkent pedig miert nem akarsz velem fogadni??? Vagy inkabb josolgatas helyett jatssz a lotton, ha annyi mindent tudsz elöre??? Milliardos lehetnel, helyette itt trollkodsz apropenzert??? NALUNK ma 30 forinttal lett olcsobb a dizel literje, mert a hordonkenti olajar 5 dollarral lett olcsobb. NEKED mennyivel lett olcsobb 1 nap alatt???
teuton
@Eladott Ország: Irod: "A JÓISTEN KÜLDTE NEKÜNK Orbán Viktort!..."
Igaz, azt mondjak isten nem bottal ver... De a magyarok valahogy mindig kerdemlik, hogy többet kapjanak, Horthy, Szalasi, Rakosi es Orban, mindez 80 even belül! A törökökkel legalabb 150 evig nyugtunk volt...
gina
Mi van fideszhivö idióták ez kellett nektek,? az uratok a zsiros törpe a javatok akarta, meg is szerezte az a barom, csak ilyen idiótákkal érte el a célját az a rohadt patkány és bandája,,,,,meg is érdemli ez a ép, türi ezt a maffia szemét bandát, hazug mocskok
gina
@Németh István: csak egy szó IDIÓTA
Németh István
@gina: Hülye ! ne a legalacsonyabbat vedd! hanem az átlagot! Ahhoz képest jóval kevesebbet fizetünk! Aztán kis baromka a horn kormány adta ki az állami kézből a MOLT! > amely így nagyon is hülye tulajdonjogi helyzetben van Ezt kellene SOS rendezni mert kis lököttke!!! > az üzemanyag átlagára a rárakódott költségekkel nem éri el literenként a 170 Ft.-ot! Aztán mit gondolsz gyagyaagyú a kormány miért vetett ki 90%-os szuper luxus adót az extra-profitra? Mit gondolsz mivel fedezi a 181 ezer forintos családonkénti rezsi támogatást! Nagyon hülye vagy gina akinek nyilván kong a lika!
Németh István
@KisTehen: Ne azokat a tetveket nézd akik le tudták nyomni, vagy nyomva tudják tartani az árakat, hanem az átlagot, aztán kezd a lázítást! A másik baszd meg a moslék geci bandádat a hornék-kal együtt akik eladták a molt, és akik megszerkesztették a jelenlegi aljas részvényes bandának való koncesszióba adását az üzemanyagnak mégpedig a kifejezetten aljas extra szuper profitot előidéző árakon! Fentebb írtam > 170 Ft./liter ár a rárakódott költségekkel HA + megpakolod az adóterhekkel akkor sem lehetne több 190 Ft/ liternél a profitráta! A kormány nem vélezlenűlmbaszta oda a90%-os extra profitadót! Mi a büdös kurva anyjának kell kb 40-50 részvényesnek sokmilliós - milliárdos érdemtelen jövedelmet bezsebelnie!??? Államosítani! A bige tetűvel - az az a műtrágyagyárakkal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.