Vissza nem térítendő összeg „erdősítésre”. 

Nem csoda, hogy harcolnak az EU-s pénzekért: Orbán Viktor veje eszméletlen támogatást kapott

Mint ismert, a Magyarországnak járó uniós pénzek ügye a jogállamisági problémák miatt még mindig nem eldöntött. A juttatások egyelőre akadoznak, ám az előző ciklus uniós forrásai közül még vannak elérhetők: például a vidékfejlesztési program támogatásai. Ebből a forrásból nyert el 156 millió forint vissza nem térítendő támogatást Tiborcz István – értesült a 24.hu.

A kormányzati pályázati portál adati szerint Orbán Viktor miniszterelnök vejének ismét erdősítés támogatására ítélték meg a brüsszeli pénzt november 3-án. Ugyanerre a célra már két éve is jelentős összeget nyert el, mint megírtuk, a 2020. októberi döntés értelmében 215 millió forint vissza nem térítendő támogatás járt Tiborcz Istvánnak.

Csakúgy, mint a korábbit, a friss beruházást is teljes egészében finanszírozza az unió, tehát nem szükséges önrészt fizetnie a pályázónak.

A lap erre megkereste Tiborcz Istvánt, akinek a kommunikációs munkatársa azt közölte: „Az erdőtelepítés Bicske térségben olyan lejtős területeken valósulhat meg, ahol a szél és a vízerózió elleni védekezés rendkívüli jelentőséggel bír, továbbá olyan zöldfolyosó kialakítását is szolgálja, mely a fajok szabad mozgását, elterjedését elősegíti.”

Az unió által támogatott erdősítési pályázatokon Tiborcz István mellett édesapja is sikeres volt.

Tiborcz Sándor István tavaly 687 millió forintot nyert el erre a célra, az összeget a Fejér megyei Csabdin használja fel, ahol a család birtoka is található, a település külterületének számító Tükröspusztán.

Forrás: 24.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Soha nem ellenőrizhető a teljesítés, de már zsebben a mani!!!?? Ezért nem kívánatos az EU ügyészség!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Soha nem ellenőrizhető a teljesítés, de már zsebben a mani!!!?? Ezért nem kívánatos az EU ügyészség!!!
Qqberci
Na, akkor már ez az összeg is elveszítette közpénz jellegét...
Béla333
Továbbra is lopnak mint az állat...!!!
human
Mi értelme "nemzethy" tőkéseket kreálni ha csak a pénzt viszik, de nem járulnak hozzá az ország fejlődéséhez?
Yoda69
Egy fillert se nekik Unios penzbol. Dogoljon meg az osszes eloskodo NER geci.
Nessy
Szegény Tiborcz! Most már legalább nem kell neki fát lopni,(traktorral együtt) lesz saját erdeje!
csak úgy....
amit orbánék megengedhetnek maguknak, azért egy nyugati miniszterelnök két napon belül röpülne!
Eladott Ország
Egy eurócentet sem, a kolostorgecinek és "kiccaládjának" !
kereső
Ma reggeli Szabad Európa portálon jelent meg: "Tanácstalan tanács – A precedenstől tartó EU-kormányok Orbánék segítségére siethetnek"
"Az Orbán-kormány számára, úgy tűnik, felcsillant a remény, hogy a tagállamokból álló tanács változtatni fog az Európai Bizottság javaslatán, legalább csökkentve a Brüsszel által zárolásra ajánlott kohéziós források összegén. EU-tagállamok egy csoportja, köztük a legnagyobbak ugyanis értesülésünk szerint mély aggodalommal tekintenek a bizottságnak arra a maximalista álláspontjára, amely a minden vagy semmi logikája szerint érvényben hagyná a Magyarországra még szeptemberben kiszabni javasolt pénzügyi szankciót, hét és fél milliárd euró pénzügyi kötelezettségvállalás felfüggesztését a kohéziós politikai forrásokból."
kereső
Mivel a kormány a magyar költségvetés terhére "megelőlegezte' a majdan megérkező eu-s támogatásokat(amelyek felfüggesztésre kerültek), igy tiborcznak/és a többi maffia tagnak természetesen kifizették előre a majdani erdő telepitést, és egyéb projekteket- a tanárok béremelésének, az oktatás és az eü finanszirozásának terhére.
icegygenabro
Még szerencse hogy a saját lábaikon állnak...
bence
@kereső: ! Ha ezt az EU meglépi , életük legnagyobb hibáját követik el ! Mi pedig csak akkor szívunk igazán !
Gazella
@bence: ez igaz, de a geci meg sleppjei+rokonság ez itán is vigan fognak élni!
Havanagi
Tiborczból soklábú polipot nevelt a kolostormalac apósa a mi pénzünkön.Egy fillért sem kell adni ezeknek a tolvaj geciknek.
Macskaszem
@kereső: Ez már 2 napos hír, kedden kiderült, hogy lópimpilit kapnak.
Galway
Igazuk is van!

Ki a fene akarná megdugni Orbán Rühellkét ingyen?!?!?!?!?!
kereső
@Macskaszem: Úgy legyen- mert egyetlen euro centet sem orbán maffiájának. Hiszen az ország a 2010-2022 között beérkezett 24000 milliárdból sem sokat "látott"- esetleg térköveket, meg hatvanpusztát, meg kastélyokat . Pedig ezek csak a jéghegy csúcsai. Ha, ezt meglépi a többi európai vezető, akkor ugyan olyan tolvaj, korrupt mind, mint orbán .
ómió
De, hisz' az efftársak már rég összelopták magukat!
teuton
@ómió: NEM!! Meg nem loptak össze magukat! A fideSS-efftarsaid folyamatosan, 12 eve lopnak, nem tudnak leallni! Csakhogy lassan mar nincs mit, ezert egymastol fognak!
csak úgy....
@ómió: erre gondótad,hogy most ti gyüttök? -na höss picss...
Alfa
a korrupt keresztényi lopás-lopás-lopás rendületlenül
ómió
@teuton: És mit loptak el tőled fideszék, bolSSiék szellemi kéregetője! Hazudd már meg nekünk! Az a "folyamatosan lopnak" szitu még 2002-2010. között volt és egész az államcsődig tartott! Átaludtad!?
ómió
@csak úgy...: Amire nekünk "gyünni" kellett, "höss picsába efftárs", az az általatok romba döntött ország talpraállítása volt!
simmering73
Ez az EU se normális. Tudják, hogy ellopják az összes pénzt mégis adják nekik. És ezek az illiburnyák aberráltak még köpködnek az EU-ra.
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, masolj mar be egy linket ide az allitolagos allamcsödröl! NEKEM a hazámat lopta el a fidesz, azt, ami neked soha nem volt! Aztan a lopasokra megtalalod barhol a bizonyitekot a neten, keress ra az OLAF-jelentesekre, ELIOS, stb. A fideszes parlamenti kepviselö altal elsikkasztott 750 milliorol sem hallottal? A jelentesekben szoszerint rendszerszintü korrupcio is all! Azt is elolvashatod, az ellopott penzek miatt mekkora bünteteseket kellett fizetni! Jaj, dehogy tudod elolvasni, hiszen analfabeta vagy!
CsipkeRózsa
Ő és a hasonszőrűek a magyarországi élősködők!!!
Dr. Proktor
Ilyen hírek hallatán nekem mindig a tetves k..edves jó édesanyja jut az eszembe...
Dr. Proktor
Ponz jókor kapta meg tiborcz a Gellért szállót, ezt már csak észreveszik Brüsszelből! Megmutatja agyarország hogy coki nektek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.