Levelet írtak a taxis szövetségek Orbán Viktornak, hogy konzultációt kezdeményezzenek „az országban kialakult rendkívüli helyzet miatt”- olvasható a Független Egységes Szakszervezetek Szövetségének honlapján.

Sürgős tarifaemelést kérnek a taxisok Orbán Viktortól

A levélben azt írják:

„Sajnálatos módon az idei taxis tarifa megállapodás megkötése után számos olyan esemény történt/történik (háború, hiperinfláció, energiaválság, élelmiszerárak elszabadulása), mely a korábbi megállapodást elértéktelenítette. ”

Ezért javasolják:

a további sürgős, kisebb mértékű taxis tarifaemelést,

a taxis kisvállalkozók adókedvezményes lehetőségeinek bővítését,

taxi engedélyek kiadásának maximalizálását, a taxis vállalkozások létszámának korlátozását,

a taxisok adózási lehetőségeinek pontosítását.

Forrás: 444.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@rokker33: " Nem kötelező taxival járni, ha csórók vagytok marad a lábbusz :) Nekik is megkell élni valamiből emeljék csak úgyis van rá igény a turisták és akik pénzt keresnek azok igénybe fogják venni. "
Tényleg?
Kapaszkodj meg, a tanárok, akár veled, akár a hülye kölköddel kénytelenek naphosszat kínlódni, de ők le vannak szarva.
Mondjuk abban igazad lehet, hogy a taxis nem traktál téged holmi tudással.
Neki jó vagy akkor is, ha analfabétaként is éled nyomorúságos életed!
A tanár már, egészen más tészta, ő oktatni próbálja a szarrá hízott hülye gyerekedet, hogy ne maradjon tudatlan faszkalap, mint az apja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
"Kérnek"? Inkább fenyegetőznek a szarkavarók Máskülönben Szar lesz a palacsintában.
rokker33
@csak úgy...: képzeld a Bécsi Hilton hotelben sem keresnek 3=4000 € kat, akkor oda sem mégy be te nagyon hülye? Ha életedben 3x voltál étteremben szerintem sokat tippelek :)
rokker33
@nejlontacskó: most nem a tanárokról van szó, hanem a taxisokról te analfabéta! Kapjanak a tanárok is többet, de a taxisok munkáját sem kell alábecsülni! Sokan ebből próbálnak megélni,de ilyen üzemanyag árak mellett már lehetetlen ! Emeljék a tarifát, akinek nincs rá pénze az mehet tömegközlekedéssel.Nekem van autóm és ha mégis anélkül megyek valahová mondjuk meginni egy sört ezy bárban, akkor taxit hívok!
rokker33
@Aki Én:
Nem nagyon értem, a taxis miért esik más elbírálásba, mint mondjuk a betegszállító, vagy tanyasi iskolabusz, vagy élelmiszerszállítók... Na ezt én sem tudom, de neked emlékeznek kell át 1991 és taxi blokádra! Ott sem volt igazuk a taxisoknak? Ők is megszeretnének élni valamiből,de már 700 forintos üzemanyag mellett nekik is emelni kell és hát miért ne emelhetnének ki akadályozza meg és miért szól bele a kormány ?
szegfue
"...a taxis kisvállalkozók adókedvezményes lehetőségeinek bővítését,..." követeléssel nem értek egyet! Az uj KATA szabály alól rengeteg kisvállalkozó kiesett, a taxisok meg maradtak... ők számlázhatnak cégeknek is, tehát maradt a havi 50 eFt-os adójuk, ellentétben pl. az ételfutárokkal.
sokanvagyunk
Megértem a taxisokat (is), de álljanak be a sorba, ami igen hosszú manapság... - "járni jár, csak nem jut".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.