Petr Pavel vezérezredes, a cseh hadsereg vezérkari főnöke Twitteren írt arról, hogy miért jelöltette magát a közelgő cseh köztársasági elnökválasztáson – írja az RTL.hu.

Kemény kritikát fogalmazott meg Orbánnal szemben a legesélyesebb cseh elnökjelölt
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházához, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában 2022. november 18-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Cseh Köztársaság „Orbanizációjának“ veszélye miatt jelöltettem magam. Nem nézhetem tétlenül, hogy mi is hasonló utat járjunk be

– írta Petr Pavel, aki szerint Orbán és a hozzá hasonló populista politikusok nem tudják megoldani a válságokat, hanem okozzák azokat.

A magyarok és mi mindannyian fizetjük meg a magyarországi populizmus árát

– tette hozzá a pártonkívüli elnökjelölt, tágabb, közép-európai keretbe helyezve Orbán Viktor kormányzásának hatásait.

Nincs miből inspirálódni, szembe kell nézni vele

– szögezte le Pavel vezérezredes.

Forrás: rtl.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Petr Pavel, aki szerint Orbán és a hozzá hasonló populista politikusok nem tudják megoldani a válságokat, hanem okozzák azokat."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Ezt a szemét zsiros hitler utánzatot már normális nép elzavarta volna, de kell pár IQ nullának egy zsiros elmebeteg cigány,azok a nagy büszke magyarok, alkesz fogatlan kipcsákok...
Pálinkás Pál
a világ is elhülyült-,..nem kritika kéne, hanem kilövési parancs...ébredni kéne ellenzék..!...
Jozefina
Szerintem meg is fogják választani!!! Elég világosan látja a helyzetet.
ómió
Akkor, Pavel efftárs máris meghazudja nekünk!
teuton
@Maccska: Veleltlenül lajkoltam a baromsagod, csak valaszolni akartam. Ha nem analfabeta lennel, akkor olvashattad volna, hogy MINDEGYIK V4es orszag kormanya elhatarolodott orbancodtol es ujabban mar talalkozni sem akarnak vele! A csicskajanak (a kitüntetett Hös Anya - Szofoso) a kollegaja ugy olvasott be neki, szemtöl szembe, hogy csak ostoban vigyorogni tudott!
teuton
@Maccska: Egyenlöre ugty nez ki, hogy MINDEGYIK regnalo V4es kormany, miniszterelnök es allamfö elutasitja putyin trojai falovat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.