Csütörtön reggel, nem sokkal fél nyolc előtt már százra emelkedett a Blaha Lujza téri tüntetés résztvevőinek száma.

Demonstráció a Blahán: a diákok el akarták foglalni a Rákóczi utat, a rendőrök állították meg őket

A diákok átvonultak a tér központi részére, a Rákóczi út és József körút sarkán, a villamosmegállóval szemközt ültek le – írja a Telex.

A helyszínen van a pedagógustüntetések több emblematikus arca, például Palya Tamás, akit a Kölcsey Gimnáziumból bocsátottak el.

A résztvevők egy része el alarta foglalni a Rákóczi utat, a rendőrök azonban ezt nem engedték nekik. Néhányan ezért minden zöldnél elindulnak oda-vissza a zebrán, és azt skandálják:

„A sztrájk alapjog”

Forrás: Telex

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Azért mégiscsak van olyan helyzet, amikor a Pintyér időben oda tudja küldeni a rendőreit. A városi és egyéb közúti ródeózók elkapása ritkán sikerül, de a lassan sétáló diákok és tanáraik könnyebb fogásnak látszanak.
Néhány gyilkos, tolvaj, rabló megcsípése még távolabbi cél, de a ""rend"" biztosítása már belátható cél.
Nessy
@Philip Marlowe: Költő kérdés! Nem volt középiskolás diák? Tizenhat évesen nem volt önálló véleménye,hagyta magát "hergelni"?
Németh István
Hát igen >> "Szülj te is tanárt" Igen tanárt, aztat kéne szülnie értelmes embörnek és tanári módon felnevelni, hogy akár tanító, tanár lészen belüle! Csakhogy aztat nehéz manapság valahogy létrehozni én és gondolom sokan minden reggel megyünk szarni, akarom mondani szart szülni! Na ez sikeredik>> mostan akkor megvan!! heuréka!!! a sok szar megszületett és mán is kint vannak az utcán! ezeket tisztességes vízsugárral kell eltakarítani! A szarhoz ez illik!!! ne feledjük!@m73: @Nessy: @namihami: @Aki Én: @Alfa: na ezek is odaszarták az adagjukat > városszennyezésért most kaptok a pofátokra!
Németh István
A felvételeket archiválni kell és annak alapján a moslékokat kibaszni az iskolákból, de ellehetetleníteni egy életre őket! Ezek a nemzet, a hazaárulóknak a fizetett aktivistái, ezek kóros fertőzöttek! Vagy akár fertőző gócok, pusztulniuk kell!
Nessy
@Németh István: Lenne szíves elmenni a pokolba a mocskos, idióta szövegeivel!
Logogrif
@Németh István: "...aztat..." Te jó ég ez a Pistike ilyen kiművelt ?- "..barmy.."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.