Az AKG tanárai csütörtök reggelre forgalomkorlátozó akciót szerveztek a Szentendrei útra, amihez más iskolákból is csatlakoztak, körülbelül 150-200-an lehetnek.

Az AKG tanárai részlegesen elfoglalták a Szentendrei utat

Fotó: pixabay.com

Alapítványi iskolaként ezzel szeretnék kifejezni, hogy ők sem értenek egyet a közoktatásban zajló eseményekkel, és kiállnak elbocsátott kollégáik mellett – írja a Telex.

Az akció reggel 8-tól 8:45-ig tart, így a tanítás ma csak 9 után kezdődik az intézményben. Helferné Kepecs Judit két másik kollégájával együtt szervezte az eseményt, lapunknak azt mondta: az oktatás független attól, hogy valaki alapítványi vagy állami iskolába dolgozik, mert ez mindenki ügye.

„Az ember átérzi, hogy milyen egy végzős osztályfőnök elbocsátása.”

Bár szerinte alapítványi iskolaként kiváltságosabb helyzetben vannak, de már ők sem akarnak „szépen, csendesen állni egy járdán”.

Forrás: Telex

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tisztelet nekik, hogy kiállnak a kollégikért!!!?? Mindenkinek ezt kellene tenni!!! És nemcsak a pedaagógusoknak, hanem minden jóérzésű, józanul gondolkodó magyar embernek is!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@KisTehen: vicces vagy,---...de hamarosan levágnak...
Jozefina
Tisztelet nekik, hogy kiállnak a kollégikért!!!?? Mindenkinek ezt kellene tenni!!! És nemcsak a pedaagógusoknak, hanem minden jóérzésű, józanul gondolkodó magyar embernek is!!!??
ómió
@m73: Látom, neked az agyadat semmisítette meg a valóság! Ettől lettél "jó efftárs"!
ómió
@m73: Te se ismered már fel saját retkeskomcsi efftársaidat se? Eszerint az agyad elmebeteg? Az más! A donor kutyaagyat ajánlom neked: az mindig képes az övéi felismerésére!
ómió
@m73: Bolsiék aberráltja! Már az összes mániádat rám hazudnád? Utána meg "megprájdolod"? Túltáplált téged a Böszmeánusz!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.