A Varga Pincészet tulajdonosa szerint az alkohol teljes korlátozása az autóvezetés előtt szétrombolja a kulturális szokásokat és a gasztronómiát. De nemcsak ezt tartja a rohamosan csökkenő borfogyasztás okának, beszéltünk a többiről is, valamint rákérdeztünk a „Mészáros-pletykára” is.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor ""tisztelt"" Varga Péter, kivánom magának, hogy egy-kettő-öt (mert hazánkra éppen az alkohollal szembeni mértéktartás az egyik legjellemzőbb) pohár legurítása után, egy ilyen ""jólsikerült"" vacsorázgatás és borozgatást követően a hazafelé autózó autóskolléga a maga egyik családtagjával fusson össze. Mert még nincs elég piás vezető, hát enyhítsünk rajtuk. Vajon mennyiben osztaná a maga nézetét az a családtag, aki így veszíti el a hozzátartozóit.
Lehet, hogy túlzó, de én ilyen esetben a jogosítványt évekre vonnám be (új vizsgák, büntetés, stb) és második esetén örökre. Még így is lenne ""bátorember"", de talán kevesebb. Miként halott is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Az a gond, hogy az első poharat, követi a többi! És minden gátlás megszünik!
Peller Anikó
@Nessy: Az autóvezetés teljes embert és teljes figyelmet kíván. És sokszor még ez sem elég.
kulabombaafityiszre
Van egy csomó agresszív józan hülye az utakon,ez a dilinyós meg itatná is öket.Esetleg be lehetne vezetni a pia mellé a kokót meg legalizálni a fegyverviselést.
Macskaszem
Az a nonszensz te büdösbunkó, hogy azt hiszitek nektek minden jár.
Nem elég, hogy a közpénzt lopják, abból gazdagodnak, abból járnak flancos étterembe, most még az ittasan való vezetés is jó volna. Meg a lónak a fasza. Ha telik étteremre, teljen taxira is.
justhpeter
@namihami: A hazai helyzetről csak annyit lehet mondani, ahogy az általános szintű kultúra szintje csökkenőben van, úgy a részkultúrák szintjére is a lejtmenet jellemző. Csak meg kell nézni az étkezési,- a közlekedési,- vagy akár a politikai kultúrát. Az étkezési tahósodik, a közlekedésire az egresszivitás a jellemző, a politikai kultúra egyszerűen hazug.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.