Az Edda énekese szerint nincsenek véletlenek. 

Pataky Attila megfejtette a benzinárstop beszüntetésének okát: "nem véletlenül pont karácsony előttre időzítették a Magyarországra szánt csomagot”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Bors megkereste Pataky Attilát, hogy adjon mégis magyarázatot arra, hogy miért kellett Magyarországon kivezetni a 480 forintos benzinárstopot. 

„Minden okkal történik, meggyőződésem, hogy nem véletlenül pont karácsony előttre időzítették a Magyarországra szánt csomagot” – mondta Pataky Attila a Borsnak. Az nem derült ki a cikkből, hogy milyen csomagról van szó. 

"Sokan nem hittük volna, hogy az életünkben ezt még egyszer meg kell élnünk. Nem hiszek a véletlenekben. Az volt a cél, hogy idegesek legyenek az emberek, lehangoltak és rosszkedvűek legyünk, hogy azt a kormány szidják sokan, ami jelenleg is mindent megtesz azért, hogy létezni tudjunk ebben a nagy zűrzavarban is. Nem mindenki néz szét a világban, hogy mi ennek a problémának a forrása"

– tette hozzá a Borsnak az Edda énekese.

Forrás: borsonline.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Remek "szak vélemény", Made in fidesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Remek "szak vélemény", Made in fidesz!
Yoda69
Vagy azert mert az UFO-knak szuperbenzin kell a jarganyba, de nem szeretnek erte sorbaallni.
namihami
""Az volt a cél, hogy idegesek legyenek az emberek, lehangoltak és rosszkedvűek legyünk, hogy azt a kormány szidják sokan...""
Ezt a hülyét elvitte az UFO, de csak a testét hozta vissza, az agyát már ottfelejtette. Mi az, hogy ""kormányt szidják""? Hiszen éppen a kormány hozta az eltörlési döntést. Saját maguk ellen akarták hangolni az embereket? Akkor ezek éppen akkora hülyék, mint Ufoatti, aki ezt képes volt tollbamondani?
Esetleg az volt a cél, hogy ne nép ne vásárolgasson összevissza mindenfélét, hanem próbáljon meg egyfélére költeni? És, amíg benzinre megy el a pénze, addig legalább a bolti árakat nem látja.
gina
Idióta buzeráns majom,,, ilyen agyatlan idióták miatt tartunk itt ahol.,,, és muzsikál a zsiros törpe...
human
Attila! Az eszedbe sem jutott, hogy a benzin sapka eltörlését időzített Orbán az olajszankció életbeléptetése utánra??? Pont azért ahogy írtad, hogy az EU ellen lehessen hergelni az embereket? Látod, nálda máris működik.
Egyébként Magyaroszág mentességet kapott az EU-tól az olaj szankció alól.
szép új világ
Ez a majom egy normális társadalomban gondtalanul élvezhetné élete végéig az ideg-elme klinikák gondoskodó szeretetét.
rohács1926
Mindenki úgy hülye, ahogy tud és Pataky nagyon tud. Persze az is lehet, hogy nem magától, hanem eszközként használva segítenek neki és csurran egy kis "aprópénz" is.
Sámannus
A borscs csak egy orosz étel. Te egy lepukkadt gyár csarnokában törtél fel a névtelenségből, meglovagoltátok az oroszok bukását, most nem tudod mit védsz. Akár egy rossz kurva, árolod a lyukat a seggeden.
Aki Én
Neked kellene szétnézni a világban.
Sehol nincs ekkora infláció, sőt, az is visszahúzódóban. Sehol nincs üzemanyaghiány, ami ma már olcsóbb is szinte mindenhol. Sehol nem propagandára költi a kormány a legtöbb közpénzt, hanem adókat csökkent, támogat...
Emmersson71
Azért várom már a '26-os választást, mert akkor végre látható lesz, hogy a "fideszhitűek kollektív emlékezete" eljut-e addig, hogy az üzemanyag hatósági árát 2022. decemberében (KARÁCSONY ELŐTT!) Gyurcsány vette el?!
Toller Béla
Most akkor kibújt, vagy mélyebbre fészkelt...
Alfa
te hülye ufós az a kibaszott gazdád/istened orbán intézte -időzítette igy ...
Olyan hülye vagy, "mint a tardosi kos,amelyik seggel megy a vályúra " ugye tudod mit jelent

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.