A Jobbik volt elnöke közösségi oldalán fakadt ki.

Jakab Péter durván kiosztotta az ellenzéket

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Jakab Péter kiakadt azon, hogy az ellenzéki képviselők rendszeresen kiírják a Facebookra, hogy "Orbán, takarodj", aztán amikor cselekedni kell (értsd: fel kell oszlatni a parlamentet), akkor mind hallgatnak. 

"Amikor jómagam A Nép Pártján Mozgalom képviselőjeként határozati javaslatot nyújtok be az országgyűlés elé, hogy rendben, akkor a parlament oszlassa fel önmagát, és legyen új választás, akkor meg az összes hallgat.

Következésképp vagy az összes ellenzéki azt hiszi, hogy a rezsim facebook-kiírásoktól fog megbukni, vagy egész egyszerűen nem gondolják komolyan azt, amit kiírnak. Facebook-posztoktól ugyanis még egy rezsim se bukott meg. Ahhoz meg kell velük mérkőzni. Eddig egyetlen ellenzéki párt se jelezte, hogy szeretne. Úgy tűnik, ők maradnak a facebook-posztoknál."

- írta Jakab szintén a Facebookon.

Forrás: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
MILYEN IGAZA VAN JAKAB PÉTERNEK!!!4 AZ EGÉSZ ELLENZÉK EGY IMPOTENS GYÜLEKEZET!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Haha az ellenzék 90%=a Fideszes gombnyomogató semmirekellő lusta csürhe egy forintot nem szabadna nekik addig adni, míg fel nem lázadnak a Fidesz ellen! Májusban mindegyik rábólontott a fideszre még a parizerevő Jakab és a Szarházi is tett esküt a csalók oldalán, akkor mit vár el???
dr. prédikátor
MILYEN IGAZA VAN JAKAB PÉTERNEK!!!4 AZ EGÉSZ ELLENZÉK EGY IMPOTENS GYÜLEKEZET!!!
Eladott Ország
Az ellenzéki képviselők tisztelet a kivételnek nem kormányt akarnak váltani, csupán állást keresnek a következő négy évre. A sok magas labdából ami adódott az utóbbi években egyet sem voltak képesek "leütni". Erre nem mentség, hogy Magyarország nem jogállam!
Eltürtük, hogy felszámolják/ellehetelenítsék/ kiüresítsék/bekebelezzék/uralják
-alkotmányt-választási rendszert-nemzeti választási irodát-parlamentet-köztévét-jogállamot-demokráciát
Eltürtük, hogy lezüllesszék/tönkretegyék/kirabolják/zsákmányukként kezeljék
-magánnyugdíjat -egészségügyet-oktatást-önkormányzatokat-falvakat-városokat-megyéket-országot, a benne élőket.. az egész magyar társadalom támadás alatt áll, és eszerint is kellene végre viselkenie...
pbs.twimg.com/media/Elvi6kcX0AQee-c?format=jpg&name=medium
Toller Béla
Másfelől meg az is tény, hogy ha beadjátok a javaslatot, még csak napirendre sem fogják túzni a kétharmad miatt. Nem tudtok bizalmi szavazást sem kezdeményezni. Ehhez is együtt kellene működni néhány mozgatható fideszes képviselővel, meg kellene szorongatni egyiket-másikat...szóval, orbán eszközeivel lehetne tán valamit kihozni ebből az áldatlan helyzetből. Neked a mihazátlanbokat kellene faragnod, meg a jobbikot visszahozni ! Ha már ...
NKF
Mit rúgózol még jakabka? Buktál a saját pártodba,buktál mindenholl!Mi a f@szt akarsz még?.Egyed csak a parízert!
Kevés vagy mint lócitromba a "C"vitamin
C_3PO
Egy évvel ezelőtt beszoptad a nagy cumit: ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS!

THE END

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.