Novák Katalin elindult Irakba, ahol magyar köztársasági elnök még nem járt.

A fotót a Magyar Honvédség is megosztotta. A kommentelők közül többek közül értetlenkedtek, hogy miért is megy a köztársasági elnök oda, másoknak pedig kifejezetten szimpatikus volt a gesztus:

Nem vagyok egy narancs lázas ember. De ez legalább egy szép gesztus, ha azért megy hogy tiszteletét tegye az ott szolgálók előtt. Akármennyire is a hatalmat szolgálja ki a tettei nagyrészében. És elgondolkodtató, hogy nőként tökösebb mint az elődei... Biztos vagyok benne, hogy az ott szolgáló katonáink is jó néven veszik.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Magyarországot járja már körbe és beszélgessen magyar emberekkel akik határon belül élnek. Olcsóbb lenne...és hatásosabb. Sminkszoba bevált?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Azta... de fogja meg egy arab..jó oda ablakpucolónak a hárembe...
Gazella
Vagy legal!bb haza fele zuhanna le a gép.
Juhász István
Már látom, ill. ÉRZEM, hamarosan megjelenik a hir, miszerint ... Novák Katalin Magyarország utazó államfője baráti látogatásra érkezett MAGYARORSZÁGBA. A látogatása alkalmából fogadta őt a Karmelita kolostorban Orbán Viktor, akivel négyszemközti tárgyaláson egyeztették a további külföldi útjait, és a repülőgép használat időpontjait, nehogy ütközzön a labdarúgó VB döntőjének időpontjával, mert a gép akkorra már előre LE VAN FOGLALVA...
Horizont
@Gazella: Ezt mégse a gépen személyzet is van nekik ez a munkájuk és őnekik miért kéne meghalniuk egy ilyen hülye népét eláruló picsa miatt ?
Gazella
@Horizont: Személyzet is pont fidesz ember.
Horizont
@Gazella: Jajj azért ne told már túl. Épp elég ami van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.