„Nincs értelme annak, amit a magyar kormány mond az üzemanyaghiány ügyében” – közölte az Európai Bizottság vezető szóvivője, Eric Mamer az Euronews kérdésére a testület szokásos déli sajtótájékoztatóján – írja a hvg.hu. „Magyarország bűnbakként kezel minket” – tette hozzá. Mamer arra a kormányzati álláspontra reagált, hogy az Oroszországgal szembeni olajembargó okozta az ellátási gondokat a benzinkutakon, és ez vezetett a hatósági ár kivezetéséhez is. A szóvivő hangsúlyozta, az embargó csak a tengeri szállítmányokra vonatkozik, Magyarország a vezetékes szállításra felmentést kapott, bármennyit behozhat Oroszországból.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahívőket az igazság, a valóság sohasem zavarta. Ők azt hiszik el, amit az Arrogáns Tóni féle propaganda miniszter az agyukba sulykol...
teuton
Hat nem azt pofazta a potrohos, hogy azert kapott felmentest MO az embargo alol, mert nincs tengeri kikötöje? A vezetekes szallitasra viszont az nem vonatkozik! A kitüntetett Hös Anya (Szofoso) meg nehany hete arrol hazudozott, hogy ujabb szerzödeseket kötött az oroszokkal, a kivant mennyisegben jön olaj es gaz, semmi gond! Ezek tenyleg ejjel-nappal hazudoznak!
justhpeter
Brüsszelt meglepi, hogy errefelé minden kormányzati politikus hazudik ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.