A legrenitensebb iskolák igazgatóit magához rendelte Pintér Sándor belügyminiszter, így próbál gátat vetni az elszabaduló tiltakozási hullámnak az oktatásért is felelős belügyi tárca.

A rendőrminiszter megleckézteti a lázongó gimnáziumok igazgatóit? Pintér magához rendelte a vezetőket

Fotó: Facebook

Az Eötvös József Gimnázium, a Vörösmarty-, a Karinthy-, a Kölcsey-, valamint a Madách-gimnázium igazgatója kapott meghívót a belügyminisztertől aktuális kérdések megbeszélésére – értesült a Blikk több helyről.

Noha várhatóan minden intézményvezető lehetőséget kap, hogy elmondja, milyen problémákat lát az oktatásban, illetve a saját intézményében, nem kétséges, hogy az igazgatókat is figyelmeztetik, a pozíciójuk forog kockán – magyarul: sor kerülhet az elmozdításukra –, ha nem csinálnak helyben rendet.

Forrás: Blikk

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
Ezt már baszhatjátok. A fiatalokkal nem tudtok mit kezdeni. Ők nem olajszőkítő bűnözők csürhéje Pintér elvtárs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Szerintem a minisztériumban kellene elsősorban rendet csinálni, és nem bástyaként használni a portást.
Nessy
@m73: Nekem egyszer is elég volt! De a történelem ismétli önmagát!
Maxipocak
Ezt már baszhatjátok. A fiatalokkal nem tudtok mit kezdeni. Ők nem olajszőkítő bűnözők csürhéje Pintér elvtárs.
Jozefina
Akkor ez mi, ha nem a megfélemlítés a rendőrállam részéről???!! Igaz a diktatúrákban ez a "normáls"!!! Hatására feltehetően még erősebben és harciasabban fog reagálni a józanul gondolkodó magyarok többsége!!??
Gauntlet
- Mit tegyünk Virág elvtárs? - kérdezték a megszeppent tankerületi vezetők.
- Jár magukhoz egy Sz. Ankció nevű diák?
- Hát... a rossebb se tudja
- Jár! És mától ő a hibás ! Mindenért is- jegyezze meg !
Aki Én
@KisTehen: Legközelebb már lesz. Nem véletlen vannak beszarva a gazdádék, és próbálják a szőnyeg szélén intézni bolsi tempóban.
És hidd el, készülünk!
Pálinkás Pál
igazán felfordulhatna ez az olajos görény...
Sziszifusz
@sgl: 09:41

M i az oka Pintér karrierjének ?
Hallgatás bizonyos stiklikről, és a könyörtelen, népellenes intézkedésekre való hajlandóság.
Nessy
Drága Pintér elvtárs! Nem a problémát kellene megoldani erőfitogtatás helyett?? Igaz ez olcsóbb! Maga remek ítélet végrehajtó! Már kivégezte a szociális ellátást, az egészségügyet, most az oktatás van soron! Mindebben hű társa a nagyon keresztény Semjén, és 136 droid!
Dr. Proktor
Nem igaz! Pintér belügyér hajlandó leereszkedni az igazgatókhoz?
Szájertempó...
Sziszifusz
@sgl: 10:32

A stikli jelentése : csínytevés, rendetlenség, huncutság .

Mindenki értelmezze saját szájíze szerint !
justhpeter
Tobzódik az alacsony hatékonyságú rendőrész, aminek a keretében a mumus szeretne ráijeszteni az iskolaigazgatókra. Ráijeszteni ??? Ugyan !!! Áttolni a bukás felelősségét, miszerint nem a kormányban, a minisztériumban van a baj, hanem ezek a minden erényt nélkülöző direktorok nem tudnak rendet tartani az iskoláikban.
Ahhoz, hogy Sanya bá' is megértse az idők szavát nem ártana néhány ismétlő kérdést is feltennie magának.

Például, ha majd minden iskolaigazgató maga alá piszkolt a menesztéstől valő félelemtől mit fog kezdeni mint miniszter a rendőrészhez képest túlképzett szülőkkel és diákokkal ? A fiatalok kegyetlenek, napokig fognak fetrengeni a röhögéstől amikor majd a miniszter bácsi megpróbál majd rájuk ijeszteni.

Nem ártana Sanya bá'-nak arra is gondolnia, hogy a szülők mindannyian egyben választók is, ahogy a diákok egy része is a következő választáson. Még rendőrészből sem kell sok ahhoz, hogy megtippeljék, a szülök és a diákok kikre nem fognak biztosan szavazni az említett választáson.

S ha még nem fáradt el a miniszter úr a sok gondolkodástól figyelembe vehetné azt az opciót is, hogy nem jött-e el az ideje a lemondásának, már csak abból az okból is, hogy nem az ő dícstelen nevéhez fűződjön a bukása. Kizárólag csak reménye van arra, hogy a nevéhez ne negatív jelzők és ne a dillettáns politikai kudarc fűződjön, hiszen már ettől sem áll messze. Vígasztalja, hogy az oktatásügyben még nála is nagyobb politikai analfabéta államtitkára biztosan marad a helyén.
Sámannus
Két hét alatt rend lesz mondta egyszer, tizenkét év alatt mát latrok főfelügyelője büszke cím viselője.
Giovanni Alba
Érthetetlen és értelmetlen a kormányzat hozzáállása a pedagógusok követeléseihez, hiszen egy itt megjelent cikk szerint az EU-hoz benyújtott, felzárkóztatási pénzekre ácsingózó pályázatban az oktatás problémáit szinte szórul-szóra ugyanúgy soeolják fel, mint a tanárok, tehát a poblémák már minimum egy fél éve ismertek voltak előttük is.
Azonkívül ezek a problémák nem az utóbbi fél évben nőttek ki a földből gombaként, hanem jól lehetett már látnitöbb mint egyévtizede, ám a Mészáros birodalom felépítése és a kiscsalád lábra állítása sokkal fontosabb volt a közfeladatoknál. Stadiont a népnek meg foci és vizes vb-t, Formula 1-et, MotoGP-t. A budai várat kell csinosítgatni meg szétcseszni a Városligetet és a többi látványberuházásra szórni a pénzt, mert a rongyrázás mindent megér. A határontúliak a fontosak, nem az itthoniak.
nezelodo
A bukás előtt igen el szoktak durvulni a despoták. Kirúgjátok a semmilyen hatáskörrel sem bíró igazgatókat, akik max. a beosztott tanárokat korbácsolhatják meg, vagy a gyerekek magatarás jegyét rontatják le a birka osztályfőnökükkel!? Sanya bá' remélem már nem tart sokáig, még néhány parancshírdetés, aztán legjobb esetben kiröhögik majd. A másik lehetőség után kutakodjon a történelemben, esetleg a szomszédéban is...
amortizáltok
nekik lennék el nem fogadnám a meghivást ez nem olajszőkités pintér, kultur meg eügy bunkó vagy taxis.
karma1
@sgl: mert o tudja a legtobbet mindenkirol! Beleertve a csuti pocakost is! Mar csak a rendorsegi mivolta miatt is. Par eve el akart mar menni a ragyaskepu nyugdijba, otthon pedofilkodni az unokaival - de a kedves vezeto beintett neki rendesen - mert a szokito gyerek ugy latszik, nem ismeri a legerosebb es legelso maffiaszabalyt: a maffiabol kilepni nem, csak kihalni lehet! A masodik az omerta: amint valaki elkezdene enekelni, ugy jarna, mint Welsz Tamas,... Peldaul
karma1
Amikor ez a pasi elkezd izmozni, mindig az a vicc jut az eszembe, hogy amikor a parasztbacsi feljon Pestre, es az Orszaghaz mellett eloveszi a lompost, es a Kosszuth szobor tovebe possent. Azonnal ott-terem a sasszem, es fennhangon mondja a bacsikanak, hogy most meg fogja buntetni 10 ezer forintra, mert vetett a koztisztasag, a szemerem, meg egy csomo mas torveny ellen. A bacsika odaadja a 10 ezer forintot, elteszi a nadragjaba a cuccost, es ektelenul elkezd rohogni! A rendor mergesen megkerdezi,"hat maga, batyam, min kacag olyan nagyon?" Mire a parasztbacsi tovabbra is jokedvuen nevetgelve valaszol: "Hat mit gondol, biztos ur, ABBAHAGYTAM???"
Vagyis mit kepzel ez a hulye, ha berendeli magahoz az igazgatokat, es kiosztja oket, meg megfenyegeti oket, akkor azok most nyakig osszefossak magukat, es meghunyaszkodva visszakullognak a tanariba?
Hat meg mindig nem veszik eszre, hogy amit sintersanya csinal, az keves, tul keson, es raadasul nem is a jo elintezesi mod? Mit fog csinalni akkor, ha az orvosok is betartjak az igeretuket, es letetbe helyezik a felmondasukat? Eddig mar 8000 megkerdezett orvosbol 4500 jelezte, hogy hajlando letetbe helyezni a felmondasat, ha megszavazzak a torvenyt - ugyanis mar nekik sem maradt mas tiltakozasi forma, csak ez! Kozlom ezzel a rokakepu, ragyas agyafurttal, hogy vigyazallasban is be lehet am szarni, vagyis meg ha gazsulalnak is elotte, a hata mogott ugyis bojkottalni fogjak, es minden marad az eredeti tervek szerint, tuntetve, tiltakozva, minden formaban!
Béla333
Azt sem tudják, mit csináljanak...:

"Kacsa, hogy Pintér Sándor több iskolaigazgatót is magához rendelt"
"Pintér Sándor belügyminiszter bekérette a legrenitensebb iskolák igazgatóit, a tárca így próbál gátat vetni a magyar oktatás jelenlegi helyzete miatt kirobbanó tiltakozási hullámnak, értesült a Blikk több forrástól. A tárca néhány órával később cáfolta az értesülést. "
index.hu/belfold/2022/12/09/sztrajk-tanartuntetes-iskola-tanarok-oktatas-pinter-sandor/

Hát akkor szarni rá...
gina
Ezt a mocskos emberi férget kellene a helyéröl elmozditani .meddig türik az emberek ezeket a pofátlan szemeteket
Sámannus
@ómió: Őt kéne egy kriptában vissza ahonnan jött.
nezelodo
@ómió: ma 14:05. "Ki kellene őket rugdosni" Így volt ez a Rákosi alatt is, amikor kirugdosták a hozzáértőket, mert nem gazsuláltak a moszkvai jövevénynek, és pl. egy kanászt tettek meg vezetőnek. Most nem állunk ilyen jól, mert az akkori kanász jóindulatú lehetett, ismertem olyant, a fideszes pártkatonák pedig az észérvek ellenére csak a bomlott elméjű parancsát hajtják végre, ész nélkül. Vajon hova vezet ez?
surdilloFUJT
@ómió: IGEN TE BÖSZME AGYHUGYKÖVES ÁLLAT,KIRUGNI A BALFAX FEJEDET A FÜLEID KÖZÜL,SZELLEMI TOPRONGY,FIDESSCSICSKA!!!
teuton
@ómió: Aha... Es ha kirugja öket Pinter, kiket tesz helyettük igazgatonak, közterületiseket, biztonsagi öröket vagy jegyellenöröket? Na azoknal a 2. osztalyosok szellemi szinvonala is magasabb!
Németh István
Pintér Sándor Úr! Nem megleckéztetni kell ezeket a moslék szemeteket, hanem kirúgni! Ez az első lépés! Aztán szíveskedjetek végre a sarkatokra állni, végtére is aki a felelős belügyér!!?? Te vagy az Pintér uram!! Ezt a moslék nemzetellenes oldalt már régen ki kellett volna csinálni! Ki akadályozott ebben meg benneteket >> amikor valójában 4/5-ös többségi megválasztottsággal bírtok és tökéletesen leszarjátok a saját és a nép, nemzet érdekeltségeit támadó aljas senkiháziakat >>> EZ NAGYON NAGY BÜNTIT FOG KÖVETELNI > TŐLETEK < NEM MÁSTÓL TŐLETEK!!! térjetek már észhez!?!? képtelenek vagytok erre!?? akkor képzeld el a nép is szarni fog a fejetekre, tudod miért?? azért már nagyon unja azt a moslék, szemétség sorozatot amit megengedtek ezeknek a nép ellenségeknek! Akár a parlamentben, de a parlamenten kívül is! Jobb lesz aha Viktorral összedugjátok a fejeteket benne a sok ésszel - ha van - és nagyon gyorsan cselekedtek! Aztán nagyon leszarva az Eu vezetésének a reakcióját, a ti politikusi áll- hozzáállásaitokkal együtt!!! ne legyetek beszarva nem az Eu fog rendet és nyugalmat teremteni az országban hanem ti akiknek ez mellesleg a kötelessége! Az Eu meg menjen a büdös kurva anyjába >> csak úgy mondom ha kilépnénk ők vesztenének a legtöbbet - nagy pofájuk van e téren, mert hülyének néznek bennünket, s ti meg hagyjátok! Álljatok már a sarkatokra a nép bizalmát bírjátok MÉG!!!
ómió
@Sámannus: Összenőttél a bolsi felforgatóiddal? Már úgy születtél?
ómió
@teuton: És, amikor Böszme efftársad 2010. előtt bezáratott 2-300 iskolát, kirúgott 14000 tanárt, a most bőbörgő efftársaid legnagyobb megelégedésére, akkor "kiket tett helyettük"?! Szervezés kérdése!
ómió
@surdilloFUJT: Kibújt belőled az egysejtű tetvesbolsi, az a prolimagaslat, bolsiék fajkreténje!? Elgurult a nyugtatód is?
ómió
@nezelodo: Nem Rákosi alatt volt ez jellemző - akkor "csak" a "klerikálisakat" rúgták ki - hanem legutóbb Böszme efftársatok regnálása idején, ahogy azt fentebb @teuton: efftársadnak is jeleztem - a most hőbőrgőitek legnagyobb megelégedésére! És "hová vezetett ez"!? Hát, ide!
nemkati
@ómió: Érdekes, ez a kirúgott 14000 tanár csak a hazugmédiában jelenik meg, a valóságban ennél sokkal kevesebb elbocsátás volt a Gyurcsány-kormány alatt, mégse volt tanárhiány. Most, hogy többezer pedagógus hiányzik az oktatásból, ti hány pedagógust rugnátok ki??? Ne gyere olyan közel 20 éves történettel, amikor teljesen más volt a helyzet. Ilyen gyalázatos még sosem volt.
Németh István
@nemkati: azért kicsikét hülyécskék vagytok! Azt ti magatok is tudjátok?!
nemkati
@Németh István: Én téged látlak annak. De nagyon!
ómió
@nemkati: Nem gondolod, hogy sokkal "efftársiasabb" lenne, ha a 14000 kirúgott tanárt totál elhazudnátok? Nem próbáltátok még? Az a 300 körüli totál bezárt iskola efftársilag "hány tanárral jár", hogy anno az maga volt a "tanártöbblet"!?
teuton
@ómió: Analfabetakent dobalozol szamokkal? Nem is 13000 tanar volt az, hanem talan 13 millio! Es ezert van MOST ugye tanarhiany...Az iskolakat egyebkent azert zartak be, mert 90 utan mar alig születtek gyerekek! Most meg meg kevesebb, a loakossag fogy, orbancod erölködese ellenere is! Neked sem lehetett jo tanarod, de szerintem csak faiskolaba jartal, ott is 10 ev alatt vegeztelk el 3 osztalyt...
teuton
@ómió: Te tenyleg idiota vagy? Szoval a 15 evvel ezelött elbocsatott tanarok lazadnak MOST a rendörminiszter es orbancod ellen???
gina
Ez az emberi roggyant szemét ,,, el kell takaritani az ilyen mocskos maffia szemetet,,, milyen ország ez??? egy ilyen alkesz barom kellene hogy az emberekért legyen és nem forditva, seggberúgni a szemetet
gina
@teuton: Hagyd @ómió egy 1 Bites korlátolt nulla , fel sem fogja mi van és volt, csak 2 szót ismer a kocsmából, lipsi meg elfftárs,,,,
ómió
@teuton: Látom, lehazudnád még a családfádat is, csakhogy az efftársaid egykori 14000-es tanárkirúgását kozmetikázhasd! Ahogy@nemkati: efftársnődnek már javasoltam, próbálkozz talán a totál elhazudásával, végtére ez is csak a "múltat végképp eltörölni" ambicióitok egy szeletkéje! Azt meg hol olvastad, hogy az akkor kirúgott tanárok mögé bújva próbál most a bolsi tetübandátok "helyezkedni"?! Valamelyik rémálmodban, mint az elmebeteg@gina:efftársnőd szokta!?
nejlontacskó
@ómió: annak azért nézzél gyorsan utána, hogy az elmúlt 12 évben, hány iskola és óvoda került bezárásra!
ómió
@nejlontacskó: Majd te biztosan meghazudod nekünk!
nejlontacskó
@ómió: eszemben sincs, nem vagyok fideszes!
Nézzél utána!!!
teuton
@nejlontacskó: Mit varsz el egy analfabeta fideszbirkatol, hogy olvasson es ertelmezzen???
teuton
@Shikari: Analfabeta troll, hol olvastad az "egyeztetes" szot? Ja, sehol, mert analfabeta vagy! A cikkben szoszerint ugyanis ez all:
"A legrenitensebb iskolák igazgatóit magához rendelte Pintér Sándor belügyminiszter..."
Tovabba:
"Noha várhatóan minden intézményvezető lehetőséget kap, hogy elmondja, milyen problémákat lát az oktatásban, illetve a saját intézményében, nem kétséges, hogy az igazgatókat is figyelmeztetik, a pozíciójuk forog kockán – magyarul: sor kerülhet az elmozdításukra –, ha nem csinálnak helyben rendet."
Vagyis magyarul kirugassal valo fenygetes! Igy megy ez ugye illib diktaturakban...
Demokraciakban az erdekkepviseleti es szakmai szervezetekkel szoktak EGYEZTETNI! Diktaturakban kommunista soförök rendelkeznek az oktatasrol, ami gyakorlatilag lezüllesztes es nepbutitas...
ómió
@nejlontacskó: Még azzal is "szerénykedsz", hogy másra hazudnád a magadfajták efftársi szokásait?
ómió
@nejlontacskó: Még azzal is "szerénykedsz", hogy másra hazudnád a magadfajták efftársi szokásait?
nezelodo
@ómió: december 10. 09:36. Na annak örülök, hogy elismerted, hogy a Fletótól tanulta ezt a krúgós módit a dakota, na meg a nevelőapjuktól a Sorostól, amikor nem volt még baj, ha külhonból tángálták a guruló dollárokkal a komcsi ifjakat, akik ma illiberális kereszténynek nevezik magukat. Ez utóbbitól mindig heves röhögőgörcsöt kapok, amikor hallom, pedig sírni kellene amiatt, hogy a tudatlanságban tartott vidéki vallásos emberek ezt beszopják, és nem veszik észre, hogy mekkora hülyét csinál belőlük az egykor "Csuhások térdre imára!" parabcsot kiadó Orbán.
Dr. Proktor
@Shikari: A szőnyeg szélére nem egyeztetésre hívják az embereket...
vitriol
@sgl: 9:41 - Túl sokat tud! /mindenkiről/
amortizáltok
és ez a főgonosz miért nem a TANKERÜLETI vezérkart kéri számon ??? mert most a tanárokat ugrasztja össze az igazgatókkal rafinált olajszőkitős, bugris taxis , felvitte orbán a jó dolgát.
ómió
@nezelodo: Látom, jól élvezkedsz azon, hogy 90. előtt a bolsi tetübandátok csak azokból engedett lenni valakit, akik emiatt kényszerből hozzá dörgölőzködtek. Eszerint ezt te most is így csinálnád! És még ti hazudjátok másokra a tetves bolsiságotokat! De miféle "kirugós módit" is "tanultak" a maiak Böszme efftársadtól? Azt, hogy kirúgtak néhány tanárnak álcázott rühesbolsit? Ha tőle tanultak volna, akkor már azt a párszázat, vagy legalább ezret rúgtak volna ki, akik ezeket az utcai "bolsifesztiváljaitokat" szervezik! Hol van ez a 14000-hez, akiket Böszme vezéretek kirúgott? A "komcsi ifjakat" pedig még 90. előtt Soros gazdátok azért ösztöndíjazta, hogy a tetübolsi "magasabbrendű társadalmatokat" lebontsák! És annyira "komcsi ifjak" voltak az érintettek, hogy ennek az elképzelésnek az élére is álltak! Szóval, önmagukat lebontani! Nem érzel itt ellentmondást? Mintha Böszme efftársatok "ebbe a sorba" nem állt volna be! Talán, mert épp ő volt az a bolsi ifjonc, akit ma a "Zorbánékra" próbálsz hazudni? Ne görcsölj rajta, nem fog sikerülni! Ezt már a 4. 2/3 is mutatja! Az igaz, viszont, hogy Soros gazdátok ösztöndíja alatt az érintettek kaptak némi anarcholiburnyák "beütést", de hál' Isten ők ebből ki tudtak gyógyulni, nem úgy, mint a magadfajták a bolsevizmusból!
nezelodo
@ómió: Igen színes a szókincsed. Tetübolsi, rühesbolsi, stb. Miféle családban nőhettél fel, hogy ennyi gyűlöletet sikerült összeguberálnod, és vajon hogyan éltél ebből meg az átkosban? Azért költhettek volna a felmenőid agykurkászra is...
ómió
@nezelodo: Az írottakkal már semmi gondod? Marad a "szókincsem"? Ilyenkor csak nem a valóság akasztja el az agyadat? Ez az agykurkászt inább neked indokolná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.