A publicista sálat ajánl a szánkózáshoz az MNB elnökének.

Bayer a G-napon szánkózni induló Simicskához hasonlította Matolcsyt

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája (b) átveszi a Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat Boros Bánk Leventétől, a Médianéző Központ igazgatójától a Városliget Caféban 2022. március 10-én. MTI/Bruzák Noémi

Nagy vihart kavart a héten, hogy durván beleszállt Matolcsy György a kormány gazdaságpolitikájába. Szerinte nem csak a brüsszeli szankciók, hanem a kormány elrontott döntései is hozzájárultak a magyar gazdaság jelenlegi állapotához.

Bayer Zsolt blogjában osztotta ki a Magyar Nemzeti Bank elnökét, Simicska Lajoshoz, a korábban Fidesz-közeli, majd a párttól teljesen eltávolodott oligarchához hasonlítva őt.

„Te is fiam, Brutus? Szánkózni indul az elnök úr? Húzzon sálat, hideg lesz...”

– írta Bayer, utalva Simicska ún. G-napi interjújára. 2015 februárjában a milliárdos üzletember, miután trágár szavakkal szidta a miniszterelnököt, a kérdésre, hogy mit fog csinálni azt felelte: elmegy szánkózni.

Forrás: SZMO

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Bajern az egyik legundorítóbb figura, aki létezik a fidesz környékén!!!?? Neki mikor és ki fog ajánlani valamit a nyakára??!! Vagy ő nem megy szánkózni???
Jozefina
Bajern az egyik legundorítóbb figura, aki létezik a fidesz környékén!!!?? Neki mikor és ki fog ajánlani valamit a nyakára??!! Vagy ő nem megy szánkózni???
NKF
Kitüntetik egymást,régen a kocsik is így csinálták!
Béla333
Az egyik maffiózó megveregeti a másik vállát: te is olyan vagy mint mi, együtt toljuk a maffia szekerét...!!!
Aki Én
@NKF: NEm ismered fel képen lévőket? A két nemzeti-okádékot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.