Megállapodást kötött a BDPST Group a Gellért Szálló megvételéről – olvasható a Tiborcz István tulajdonában lévő vállalat honlapján.

Orbán Viktor veje megszerezte a Gellért Szállót
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Mint írják, ötcsillagos felsőkategóriás szálláshelyként születik újjá a patinás Duna-parti hotel.

A közlemény szerint Magyarország legismertebb szállodája, a Gellért Szálló teljesen megújult belsővel és új, minőségi szolgáltatásokkal fog visszatérni a magyar szálláshelypiacra.

A több mint 100 éve megnyitott, de immár egy éve zárva tartó hotel védett épületét műemléki értékeinek megóvásával és egyedülálló adottságaira alapozva fejleszti egy korszerű, ötcsillagos hotellé a BDPST Zrt.

A december 9-én aláírt tulajdonrész-vásárlási megállapodás értelmében a tranzakciós folyamat zárását követően a szálloda a BDPST Group érdekeltségébe fog kerülni, ezzel a csoport egy új hotellel szélesíti portfólióját a budapesti szállodapiacon.

A Gellért Hotelben a tervek szerint 139-150 vendégszobát és lakosztályt alakítanak ki, a rekonstrukció keretében a kultikus hotel belső terei is felújításra kerülnek. A korszerűsítés mellett a tervezők célja, hogy olyan új funkciókat találjanak, amelyek hozzájárulnak az elérhető szolgáltatások körének szélesítésére és minőségének javítására. Az építészeti átalakítás az épületben található Gellért fürdő területét nem érinti. Az épületgépészeti és elektromos rendszereket a fürdő és a szálloda között már korábban szétválasztották azzal a céllal, hogy megteremtsék a két funkció egymástól független működtetésének lehetőségét.

Forrás: bdpstgroup.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A furcsa inkább az, hogy eddig nem volt a Vi...vejkóé! Most már papiron is ... IS.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Mocskos szemetek,hivök, ez nektek mind becsületes??? tényleg az agyatokat a férgek rágják és azt úgy hivják FIDESZ,, Igen OV hirdette mindig a nép javát akarja, meg is szerezte ez a rohadék román zsiros becstelen cigány !!!
Dr. Proktor
Orbánék gazdagodnak, a birkák boldogan bégetnek...
Hajrá magyarok!
sgl
Tiborcz István állítja, nem használja fel az elnyert 156 milliós uniós támogatását

A francia lap megjegyzi, hogy Tiborczék és az uniós pénzek ügye épp aközben zajlik, hogy az Európai Bizottság fenntartja a 3000 milliárdos befagyasztási javaslatot a magyar támogatásokra.

Erdősítésre egyébként már két éve is jelentős összeget, 215 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el Tiborcz. Az erdősítési pályázatokon az apja, Tiborcz Sándor István is sikeres volt. Ő tavaly 687 millió forintot nyert el erre a célra, az összeget a Fejér megyei Csabdin használja fel, ahol a család birtoka is található. Ez azt jelenti, hogy Tiborcz István és az apja együtt már közel egymilliárd forint vissza nem térítendő uniós forrást nyert el csak erdősítési célra."
Telex
-------------

Ja bazz+ ellopok 1 milliárdot felviszem a padlásra és széttárom a kezem: nem használom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Marad a rosszidő a jövő héten
Itthon - 2023. January 29., 16:38
Marad a rosszidő a jövő héten
Élő adásban vette elő a kígyóját Árpa Attila
Szórakozás - 2023. January 29., 15:27
Élő adásban vette elő a kígyóját Árpa Attila