A Flórián térről vonulnak a tévészékház elé az oktatásügyért és a tanáraik megbecsüléséért hetek óta tüntető diákok és a hozzájuk csatlakozók péntek este.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: A nemzet nem Orbán és a kormánya. Aki Magyarországon él, itt született, magyar az anyanyelve, ők mind magyarok. Te ne mondd meg, ki a magyar.

Amikor a jobboldal lázadozott, a nem jobboldali kormányok és minielnökük ellen, akkor a baloldal és a liberálisok voltak csak magyarok, a lázadozók nem?
CsipkeRózsa
@Shikari: A patkányozásod után ítélve, lassan oda jutsz, aki nem az ízlésed szerint ítélhető meg, nem is ember.
Jozefina
Remélhetőleg egyszer megnyílnak Jerikó Kapui, akár így, akár úgy!!?? Sokáig ez a helyzet nem tartható fenn!!?
CsipkeRózsa
@Shikari: Az igazán magyarok nem német, hanem magyar szavakat használnak, magyar lapon, hozzászólásokban, beszélgetésekben.

Azt sem értem, hogy a sok nagy magyar üzlettulajdonos, bérlő, vállalkozó, miért ad idegen nyelvű címet vállalkozásának, cégének, üzletének. Elsősorban magyarokhoz szól, ők vásárolnak, rendelnek náluk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.