Tegnap este nem várt tüntetés volt a Felix előtt.

Tüntetés volt a NER kedvenc luxusétterme előtt – Bizarr pillanatokban nem volt hiánySzikra Mozgalom/Facebook

Péntek este a Szikra Mozgalom nagyjából 50 aktivistája a NER-elit és Orbán Viktor egyik kedvenc helyének számító Felix luxusétterem előtt tüntetett a társadalmi egyenlőtlenségek ellen – számolt be a 444.hu.

Az eseményre olyan molinókkal érkeztek, amelyekre a legváltozatosabb szövegeket írták, például: „Fizessenek a gazdagok!”. Emellett rigmusokat is skandáltak, például: „Szép étterem közpénzem – Fizess NER-es bizniszmen!”

Az akció akkor vált feltűnővé, amikor az étterem dolgozói nem hagyták annyiban a békés demonstrációt.

Az akció hatására néhányuk felpaprikázott hangulatban gyakorlatilag azonnal kiviharzott az épületből a zuhogó esőbe, megpróbálta kitakarni a kamerák képét, egyikük, egy vezetőként fellépő férfi pedig láthatóan annyira felfokozott idegállapotba került, hogy egyoldalúan végigveszekedte a mozgalmárokkal a következő másfél órát.

A rendőrök is viszonylagos gyorsasággal és nagy létszámban teremtek a helyszínen, előbb leigazoltattak minden jelenlévőt, majd némi tanácstalanság után megállapították, hogy mivel az aktivisták több sávot is szabadon hagytak a bejárat előtt, a vendégek pedig kényelmesen jöhetnének-mehetnének, ha maga a Felix nem zárta volna be kifürkészhetetlen motivációból a külső kapukat, erő alkalmazására nincs szükség.

A lap szerint az esemény legszürreálisabb fordulata az volt, hogy az étterem egy dolgozója egy tálca forró teával kínálta a tüntetőket, akik ezt nem fogadták el, majd nem sokkal később távoztak. A Szikra bejelentette, hogy szombaton újra egy kaszinó, a Las Vegas előtt fognak tüntetni.

Forrás: 444.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@ómió: Bizony összetévesztették mert ide csak a párttitkár apukák besúgó-kisztitkár fiai járnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Horizont: Így meglepett téged, bolsiék elmebetege, hogy a tetübolsi fajtád még a saját pártházát se képes megtalálni? Azért, nyugodj meg, mert különben ez az állapot rajtad is csak "eszkalálódik"!
ómió
@namihami: Ó, igen! A bolsevik "kultúrátok" már hosszú évtizedekkel ezelőtt "bizonyított"! Tanú rá a 100 millió legyilkoltatok!
ómió
@Baker: És attól az efftársak már a saját pártházukat se képesek megtalálni!?
Lepényleső
Cirka 10 és fél évet elkéstek minden nemű tüntetéssel,- ami valami célt csak demokráciákban érhet el?
magyar1
Igazuk van, ezek a milliárdosok és csemetéik olyan luxusban élnek annyit eltörvénykeztek az átlag dolgozó emberektől, hogy az már sok. Jakabnak és Hadházynak ezekkel kellene összefogni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.