Erről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője tájékoztatta az MTI-t.

Valami készülhet? Orbán Viktor kormányülést hívott össze szombatraOrbán Viktor/Facebook

A miniszterek gazdasági és energiabiztonsági ügyekről tárgyalnak. Néhány napja életbe lépett a brüsszeli olajszankció, amely egész Európában, így Magyarországon is érezteti hatását, egész Európában szankciós energia- és benzinárak vannak.

A brüsszeli döntéshozók ahelyett, hogy változtatnának a súlyos károkat okozó politikájukon, újabb szankciókat akarnak bevezetni, tovább növelve az európai gazdaságra nehezedő terheket

– fogalmaz a közleményben a sajtófőnök.

Hozzátette: a kormányülésen foglalkoznak a Magyarországot megillető uniós források kérdésével is. A magyar kormány és a parlament minden vállalást teljesített, amiben megállapodott az Európai Bizottsággal. A brüsszeli bürokraták újabb feltételeket támasztanak, mert Magyarországra akarják erőltetni az akaratukat a bevándorlás, a szankciók és a gender kérdésében is. Magyarország teljesíti a vállalásait, de ezekben az ügyekben a kormány nem Brüsszel, hanem a magyar emberek érdekeit képviseli – közölte Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem unják még ezt a szankciós szöveget? Mindegyiket megszavazta O.V. mindegyik alól mentességet kaptunk! Vehetik drágábban az orosz gázt, olajat, majd adhatják itthon többszörös áron + 27 % ÁFA. A profitot meg pl. a MOL befizeti a feneketlen költségvetésbe!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@KisTehen: A benzinkutak álltákk a benzin ársapka költségeit és nem a MOL.
Tunes1106
Na ma mit fog a nyakunkba zúdítani ez az elmebeteg?
Lepényleső
Kormányülés,- a bán talán nem ért egyet azzal amit gondol,ezért azt megvitatja magával,
addig a statiszták meg ellesznek vele egy légtérben,- garmadával?
bence
Ha mindezt tudja orbán akkor miért szavazta meg mindegyiket ?! Ha meg megszavazta , akkor azt tudatosan tette mert tisztában volt és van vele , hogy egy szó nem igaz a Brüsszeli hazugságaiból , amiről már mindenki tudja , hogy kizárólag ő és nem Brüsszel a felelős !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.