Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnője interjút adott a Mandinernek, melyet a 24.hu szemlézett.

Csepregi Éva megszólalt Szijjártó Péterről: "Lenyűgöz munkabírása és a kitartása"
Kép: Facebook/Szijjártó Péter 

Elmondta továbbá, hogy igyekszik távol tartani magát a politikától, reagált viszont arra, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter nemrég elárulta, hogy nagy rajongója az énekesnőnek.

Még nem volt külügyminiszter, amikor találkoztunk egy tévéműsorban, ahol elmondta, hogy nagyon szereti a Neotont. Azóta többször is találkoztam vele a koncertjeinken, a Szép nyári nap című előadásunkon az Operettben pedig meginvitált a páholyába

– mesélte Csepregi, majd hozzátette:

Nekem nagyon hízelgő, hogy van egy fiatalember, aki még csak kisgyerek volt a Neoton nagy sikerei idején, ennek ellenére szereti a zenénket. Lenyűgöz Szijjártó Péter munkabírása és a kitartása. Folyamatosan úton van, rengeteget dolgozik.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
A sokadik előadó, akit propaganda kellékként használnak a NER-ben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
A sokadik előadó, akit propaganda kellékként használnak a NER-ben.
Sámannus
A covid leg elbaltázottab nagykövete.Az ország kiárúsítója. Nagy világcégek idehozója, közben a népet rabszolgasorba döntik.A sztárok mind ülve nyalják a holdat.
emerencia
CS.É már a rendszerváltás előtt is mindig a hatalmasokhoz dörgölőzött de legalább nem lop. Kellemes hangú átlagos énekesnő de a kiemelkedő karrierjét az ügyesen megválasztott "kapcsolatainak" köszönheti.
Gazella
Bezony..
Arra nyalsz pina amerről pénzt kapsz...
A zenészek mind fideszes kivétel a nagyon ritka. Ez vonatkozik a sportolókra is.
Béla333
Na Évike is kapott egy felkérést: rengeteg közpénzért hódoljon a maffiának...
ómió
Szóval, Éva se "efftársiasan látja"?!
justhpeter
@Béla333: Na de miért ezt a szúnyogcsődört választotta ? Alkatilag nulla, agyilag semmi.
Eladott Ország
Különösen nyugdíjas korban, amikor már nem úgy megy a szekér, mindíg kell egy barát, lásd Zalatnay Cini esetét is.
Zalatnay: A nyugdíjamból éhen halok. A fidess Kossuth díjra jelölt furujaművésznője! Egykor szebb napokat is megélt, " előre ment " a jutalma : FIDESZES lett ! Életútja jellemző minden fideszes vezetőre! SIKEREK, BÖRTÖN, FIDESZ! Látszik rajta éh halál fenyegeti vegye elő azt a több 10 millió forintot amit másoktól ellopott szégyentelen perszóna hányok tőle. Jó züllött ábrázata van . Kapott Káslertől 10 milliót . Hova tette ? Nem kellett volna eldorbézolni gondolni kellett volna a holnapra is. Így járt! Vonuljon vissza maradjon csendben. Kossuth-díjra vár a művésznő, mert az pénzzel jár. Az orsós kormánytól lehet hogy meg is kapja, mint Csótány Feró a sittes múlt és a strichelés csak előny lehet.
pbs.twimg.com/media/FiQlnQxX0AIEfHp?format=jpg&name=900x900
Dr. Proktor
Csepregi évának is szép, hosszú nyelve van...
Eladott Ország
@Dr. Proktor: ma, 11:00☺Nyelvében él a nemzet, de nyelvével még senki sem nemzett.
Béla333
A vén lotyó korábban is a hatalomhoz közelállónál keresett megélhetési biztonságot, most is. Csak már megkopott a szépsége. De azért nyalizni még tud...!!!
namihami
""Erdős Péterné"" született Cs. Éva,
Ahogy a cucualizmusban (az ""efftársak"" között) is megtalálta, úgy most, vénségére (igaz, már nem ugyanazzal a módszerrel) most a ""NERtársak"" is bekerültek a válogatott keretébe.
A jó macska mindig talpra esik!
Eladott Ország
@m73: ma, 10:44 ♣ "Közhely, hogy Erdős Péter „popmenedzser” – a Moszkvában született Bors Jenő mellett [nagyapja a proletárdiktatúra Landler Jenője] – a kései Kádár-kor zenei világának talán legbefolyásosabb szereplője volt. Ők döntötték el, hogy kinek juthat nagylemez, kinek nem. Erdős a Rákosi-diktatúrában újságíróként, azaz propagandistaként kezdte, később már jóval kevesebbet írt, legismertebb cikkét mégis a nyolcvanas években jegyezte. Az írás 1983 júliusában jelent meg a Kritikában [1983/7.]. Abban a hónapban, amikor a CPg-t letartóztatták. A címe viszonylag ismert: „Felszólalás a szennyhullám ügyében”.
Erdős Péter és Csepregi Éva...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281351008_771817330860486_5384371514606807879_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Fq9Ci4PHIW4AX9ud_-5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBAajJxJbYBtaqCYtmJBw3K_9yiNMVpWaWbZM5YykuWXQ&oe=639BB3D2
www.facebook.com/mezogaborhalozat/posts/771817460860473/?paipv=0&eav=AfZdwWz_smmDSYNoP4_Ova7FWh9a88b_mU2N7E7dOIiwuLIIIh598Rownu3TvNT8CYo&_rdr
namihami
@Emmersson71: 11.18: Vox populi!
Bár, számomra a CPG (mint zenekar és zene) közel egy kategóriába esik a Newton Familyvel!
(van a készüléken egy kikapcs-gomb)
kereső
Hogy szakadna már bele abba a nagy "munkabirásba". A "kitartásáról" már nem is beszélve- regnálása alatt a magyar külügyi politika, a diplomácia a béka fenekénél is alább került. És , kedves Csepregi Éva- az országnak, a magyar emberek sokaságának mi haszna származott ebből a fene nagy munkabirásból? Semmi- csak ráfizettünk eddig, A toporzékolni tudás nem diplomácia, egy lator állam jó barátjának lenni meg egyenesen szégyenletes- amelyben Te is osztozol, hacsak nem támogatod te is emberek- gyermekek, nők meggyalázását, megkinzását és meggyilkolását.
Emmersson71
@namihami: Nyilván nem a minőségi zene miatt idézzük :)
szaboria1
Semmi változás nem történt csak más lett a gyerek neve a 70-es években is nyalizásból éltek. Most is ugyan az van. Emlékszem mikor a céges bulihoz rendeltünk az ORI-tól zenészeket na az nem volt semmi. Még ott is sokszor az Erdősnek volt beleszólása, volt amikor mi akartunk valakiket de igazi csata volt, hogy az legyen amit mi akartunk.
Jozefina
Csepregi is külügyi babérpkra vágyik, vagy legelább 10 millás gyors segélyre, mint Z. C.!!??
namihami
És mellékesen: nézzétek meg ezt a képet. Tökéletesen ábrázolja és hűen tükrözi az egész szijjártói nagyságot és képességeket, amit ehhez a pozícióhoz és ehhez az ""erőművészhez"" egymáshoz rendelt egy ilyen kormányzat és vezetője. Viszont, ha külügyminiszternek olyan, mint a képen, de legalább a teremfocis barátság pozícióba tudta helyezni. Ahogy mostanság ő teszi a régi haverokkal.
Aki Én
@ómió: Ha efftársisan látná, kiemelte volna a lélegeztetőgépek és a túlárazott kínai vakcina beszerzésben tett elévülhetetlen hazaárulást, mint sikert. Nem gondolod, buta balfasz bolsi?
namihami
@Emmersson71: 11.25: A zene minősége jelen esetben csupán az én ""írói munkásságom"" része volt! Nem kapcsolódott a tárgyhoz!
Eladott Ország
Kakau Petinek valóban nagy munkabírása van, vajon egy nap hányszor Marokmarcsázik?...
uploads.disquscdn.com/images/6fbeff3dd9a35801f8a01456afb8a775e0a998c43cbd390545cd870440625171.gif?w=800&h=248

Ebből lehetne egy népdal:
"Az utolsó
reményünk is
elveszett,
Hogy a Petiből egyszer még
ember lesz..."
Egyértelmű. Tuggyukkik' golyóit szorongatja Putyin. Tuggyukkik' lopták szét ezt az országot. Hát nem „Prüccel”...
uploads.disquscdn.com/images/bd8fdb707eb5a8a837fdb3f2fe206908802af26f6eeea144804ede03262043f2.jpg?w=800&h=673
Szólj a Lavrovodnak’, hogy húzzon gumit. Hányszor kell gázért menni? Seggében hordja haza, Lavrov teszi bele. Béke, gáz, fehérje. Lesz újabb kitűzője?!
avatars.mds.yandex.net/i?id=baeed7218cce5d97491ae6533fb55917-5243585-images-thumbs&n=13&fyandex=1
Dr. Proktor
@dr. prédikátor: + is kapja... ha szorgosan nyalja...
ómió
@Aki Én: Szóval, ha ő is efftársiasan látná, akkor ő is idehazudná nekünk az összes bolsi mocskotokat!? Szerencsére ő nem egy önmaga tetves bolsiságát is másrahazudni igyekvő efftársi elmebajos, mint te vagy!
Aki Én
@ómió: Ha efftársisan látná, kiemelte volna a lélegeztetőgépek és a túlárazott kínai vakcina beszerzésben tett elévülhetetlen hazaárulást, mint sikert. Nem gondolod, buta balfasz bolsi?
Vagy ha te tagadod, akkor elhiszed, hogy nincs, te agyhalott bolsi?
Dr. Proktor
Legyünk őszinték, a kakadu tényleg hegyeket mozgatott meg, sajnos egereket sem sikerült szűlnie...
ómió
@Aki Én: És ez az Éva nem képes "efftársiasan látni", ennek keretében idehazudni nekünk minden bolsi mocskotokat!? Nahát!!! De, látom, közben téged még mindig a saját tetvesbolsiságod másrahazudása sanyargat, bolsiék elmebetege! Ne rurózz rajta, mert csak majd még súlyosbodsz, idiótája! Inkább sürgesd meg magadnak a donor kutyaagyat, hogy legalább a magadéit felismerd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.