A Hit Gyülekezetének vezetője belement egy kis aktuálpolitizálásba. 

A Fidesz kedvenc hitgyülekezetének vezetője most nyíltan nekiment a tanároknak – videóMTI Fotó: Kallos Bea

Egészen gyomorforgató, ahogyan a Fidesztől milliárdokat kapó gyülekezet milliárdos lelkésze a tiltakozó tanárokat gyalázza

– kezdi posztját Hadházy Ákos független politikus Németh Sándorra utalva. A lelkész egyfajta „igehirdetésként” elemzi a tanárok mellett kiálló diákok helyzetét.

Szerinte ugyanis azonban a tanárok nem tanítják meg a diákokat, hogy tiszteljék a náluk «»fontosabb« és »értékesebb« embereket

– elemez a politikus, rámutatva, hogy ezek szerint Németh nem igazán érti, hogy mit is jelent a krisztusi tanítás, ami szerint minden ember egyenlő.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
a "júdás-pénzt" meg szolgálja a kamukeresztény németh saca
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Alfa
a "júdás-pénzt" meg szolgálja a kamukeresztény németh saca
nezelodo
Sorban jönnek a listán nyílvántartott nyaloncok! Hiába a gyülekezetének tagjaitól nem kell tartani az egyház tulajdonosának, csak a nemzetvezetőtől, amiért haza vitte az gyülekezete vagyonkáját.
Dr. Proktor
Szeresd felebarátodat, mi?
Ja nem, az a keresztényeknél van nem az üzleti alapú vallásutánzatoknál, ott "szeresd a pénzt mint tenmagadat!"
csipetke
Na, Németh Sándor meg a gyülevész szektája...Németh most épp megszolgálta orbánnak a szektájának adott milliárdkat.
Innen abszolut lejön, hogy a fidesznél kifizetődő a seggnyalás, ha pedig ellene, (orbán és a bandája) beszél valaki,azt teljesen ellehetetlenítik. Lásd.- Iványi Gábor,aki hajlétalanszállót, iskolákat,idősotthont tart fenn, nehézsorsú embereken segít, azt orbán a földbetaposná legszívesebben, mert valamikor figyelmeztette orbánt,hogy nagyon rossz útra tévedt. És ugye,orbánt nem lehet csak úgy kritizálni, ebből is látszik. Iványi, aki tulajdonképp átvállalt egy rakás feladatot az állam helyett, az ő egyházától viszont mindenféle támogatást megvont. Szerencsére vannak normális emberek,akik segítenek Iványin,és az ő oltalmazottjain. A horogkeresztény orbán pedig majd számoljon el a lelkiismeretével...Bár nem hiszem,hogy lenne neki ilyen
human
A tisztelet nem jár, hanem ki kell érdemelni! Egy felnőtt ember tudhatná.
Toller Béla
NIncs nálunk fontosabb, érdemesebb ember ! Ezt tanuld meg, te csíra ! És akkor nálad sem lesz ...
justhpeter
Valahogy Németh Sándornak is meg kell szolgálni a heti júdáspénzt. Ki-ki úgy teszi, ahogy a gyomra és jelleme beveszi.
Toller Béla
Szarházi ! És ki az a becsületes zsidó embernek kinéző karikatúra ott, mellette, aki nem vágta orrba ,,,nyilván a protokoll ,,,,,
csagyi
Nem lelki sérült lettél csak ingyenélő.Sokan nem kívánjuk vissza az egykori egyházi hatalom technikáit:inkvizíciót,boszorkány pereket,máglya halált,a tudomány üldözését,a földi javak összeharácsolását,a politika teljes kiszolgálását és a többi csínyeket sem.
Álljon itt egy idézet."Ha a hatalom nem a közjót szolgálja,csak nagyságában különbözik egy rablóbandától" (Szent Ágoston)
Németh István
Igaza van! DE nem gyalázni kell, hanem beletaposni őket a fekáliába!
Dr. Proktor
@Németh István: Pistá, hát már megint elborult az agyad?
telegdilaci
@Alfa:Ez nem keresztény csak egy Szélhámos közpénzen élősködő prókátor,nem kellene keresztény létére társadalmi csoportokat kritizálni gyalázni,csak azért hogy megfeleljen a Pöce gödörbe sűlyedt vezérnek,ez a X@RHÁZI-mindig az érdekeinek megfelelő aktuális segget nyalja tisztára!
Németh István
@Dr. Proktor: @telegdilaci: mert ti a szemeteket és az aljas trógerokat támogatjátok akik basznak dolgozni a te és a ti gyerekeiteket az erre való kötelezettségeikkel szemben agresszóra, lógásra buzdítják, kiteszik őket a megfázásnak, megbetegedéseknek, hülyítik őket, nem tanítják, a kiesett tanítási időt nem tudják az életbe bepótolni, szándékosan aljasítják le magukat a diákokat, de a szüleiket is! Semmibe veszik az anyagi áldozatokat, mint a szülők mint az állam részéről!!! Kártérítést kell a nyakukba varni!!!Mocskos trógerok vagytok ti is!!! >> halljátok?? @Dr. Proktor: @telegdilaci:
pacal
Németh Sándorra és a hitgyülivel rengeteg baj van, de én most csak kettőt említenék.

1. Németh Sándor egy hamispróféta, akin Isten haragja van és a kellő időben elnyeri büntetését.
2. www.online-biblia.ro/bible/1/1CO/14

"Azért ha az egész gyülekezet egybegyűl és mindnyájan nyelveken szólnak, bemenvén az idegenek vagy hitetlenek, nem azt mondják-é, hogy őrjöngtök?"
Nos, én egyszer elmentem egy szeánszukra és pont ezt éreztem. A csudagyógyításról, a földön fetrengő "gyógyultakról" nem is beszélve...

De van cifrább is. Ahogy előtte a próféták kora, úgy az apostolok kora is lejárt az utolsó apostol halálával, és a vele kapott - csoda - ajándékok is megszűntek. Utána ez kezdődött el, és még most is ez a folyamat tart: Máté 13, 24-30; 36-40

Uff
Dr. Proktor
@Németh István: Már megint elgurult a gyógyszered?
Németh István
@pacal: Úgy látom az Istenke téged mit egy elfuserált teremtményét lökött ide közénk, hogy neveljük meg, faragjunk belőled élni képes lényt! Sajnos az emberi elmét meghaladja az a tudás komplexum amely téged élőlénnyé varázsolhat, ezért úgy dondoljuk, niyilván ugye te is észreveszed, hogy érdemtelen vagy emberi emberré, igazi Isteni teremtményévé válni! Persze a >>>@Dr. Proktor: prosztata igazgatóval!
pacal
@Németh István: Ez életed legnagyobb tévedése!

Hasonlatos vagyok a tékozló fiúhoz (Lukács 15,11-32)
"Amikor már mindenét elpazarolta, az országban nagy éhínség támadt, s nélkülözni kezdett. Erre elment és elszegődött egy ottani gazdához. Az kiküldte a tanyájára a sertéseket őrizni. Örült volna, ha éhségét azzal az eledellel csillapíthatta volna, amit a sertések ettek, de még abból sem adtak neki."
Sajnos ez még hátra van:
"Ekkor magába szállt: Apám házában a sok napszámos bővelkedik kenyérben – mondta –, én meg éhen halok itt. 18Útra kelek, hazamegyek apámhoz és megvallom: Apám, vétkeztem az ég ellen és teellened. Arra, hogy fiadnak nevezz, már nem vagyok méltó, csak béreseid közé fogadj be."

De hasonlatos vagyok Nabukodonozorhoz is (Dániel 4,25-37)
"kivetették az emberek közül, füvet legelt, mint az ökrök, az ég harmata addig öntözte testét, míg szőre olyan hosszú nem lett, mint a sas tolla, és körmei, mint a madárkarmok."
Sajnos ez esetben is ez még várat magára:
"Mihelyt letelt a kiszabott idő, én, Nebukadnezár, az égre emeltem tekintetemet, és visszanyertem értelmemet. Akkor hálát adtam a Fölségesnek, dicsőítettem és magasztaltam az örökké élőt"

Jelenleg is kiigazítás alatt állok, de már nyiladozik az értelmem. Érezem.

Szóval, ha tamagocsizni akarsz, mást kell keresned. Én már foglalt vagyok, velem Isten tamagocsizik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.